Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br večer,
hahahahaha……sem se spet nakrohotala, k sm lih kar že kar dolg post napisala…..hahahaha……pa mi je zginu……..hahahahaha………matr je fajn žvet…….hahahaahaha…..pa tale tehnologija je tud fajn ane……kuker čarunalniki pa inernet……hahahaha………..
Evo, sem dons mal po vrtu rila, pa te zadeve……sem solatke, pa motovilčke, pa špinačke sjala……hahahaha……..pa sm se spraševala preden sem šla sjat al je taprav cajt po setvenem al ni…..in evo me lih v tistem trenutku pokliče frend, ki je pa imel setvenega pred seboj, matr je vse soupadal……….hahahaha……..sva se vse zmenila in sem dobila enostavno potrditev, da mam pač dobro intuicijo. sem skladna s cajtom………hahahaha…….hja, ampak redkvice, pa te zadeve se pa sejejo pri zadnjem krajcu…….tk, da moj vrt bo letos poln zimske zelenjave, pa bom vidla kva kej dela, pa kva ne………hahahaha…..jst rada sprobam čim več, pa še rada mam zelenjavo……..matr, tele party paradajzke bom drug let rojalno posadila…….majo dober ukus, pa še polni so k svina……njami…….hahahaahahaha…..
Res je fajna tale energija, ane……..matr je lušt žvet……hahahahaha……..tkole bom rekla, v nebulizmu je energija vse kar šteje, energija je bolj stvarna kot everčki al pa dolarčki……hahahaha….everčki lohk bankrotirajo……hahahahaha…..energija. če se je človek zaveda, pa ne more……….hahahahaha…….seveda, se pa samo sam človek lahko odloči in se začne samospoznavat, ker drugače nima pojma, na kaj zgublja energijo……..hahahaha…..sej po domače povedano, jo vsak človek izgublja na svoja prepričanja, ki pa izvirajo iz strahu za varnost in za negovanje svoje samopodobe ali pa svoje samopomembnosti…….hahahahahahaha………matr, je tale nebulizem ena fajna znanost…..tko preprosta, pa lahkotna ane……….hahahahaha………..smo rekel, kamor gre naša pozornost, gre naša energija…….in zdej se mal zamislimo, energija je vse, kar imamo in zdej, naprimer, če človek niti zaspati ne more, kljub temu, da si želi……hmmmmm…….v nebulizmu bi rekel takemu človeku, da ima čist raztreščeno pozornost, torej je človek ovešen s svojimi prepričanji, vzorci in jih brani in hrani in energija gre pač kamor gre naša pozornost……….torej je čist logično, da človek dela proti sebi in ne more priti do harmonije……zakaj je pa tako, bo vsak zase našel vzrok, samo, če se bo odločil in se začel samospoznavat………hahahahaha……samo odločiti se je treba in začeti zasledovati sebe, svoje odločitve, svoja počutja………svoja prepričanja, ki vedno izhajajo iz enga določenega človekovega obdobja…..tk, da kamor gre naša pozornost, gre naša energija…….zalezovati se je treba v vsakem momentu, da se človek sploh spozna s svojim dualizmom……..in tako si po domače povedano širite zavest o samem sebi, svojem delovanju in v dogodkih pridete do spoznanj o samem sebi, kuker čustva v povezavi z umom…….hahahaha……matr nakladam ane……al pa filozofiram…….ampak pomislite, kamor gre naša pozornost gre naša energija in, če človek niti zaspati ne more, pol ima čist razpršeno pozornost, kuker nizke frekvence, pa testvari, po navadi se začnejo tudi bolečine v vratu in ramenih, pa napetost………..hahahahahaha…..ma, ja, vsak ima možnost, da se odloči in se začne samospoznavat, tako bo vsaj vedu na kaj vse zapravlja energijo…….hahahahaha……mislem, da je to čist fer …….hahahahaha……
……pa bodite v cvetju……….kuker flower power……hahahaha….
slišmo