Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
![](https://forum.duhovnost.eu/wp-content/uploads/2017/09/slikca.jpg)
Meni se pa ne zdi filozofija . pa tud zamerim , pa tud sem ljubosumna občasno , pa tud na koga se zjezim, pa tud kdo je neupravičeno kdaj kriv ..pa tko naprej ….pač je del mene…tko kot tud del tebe …
samo nekateri pač mogoč utihnemo , pa kuhamo špagete…drugi pa pač špikata in provocirate…
pritisnete na točko kejr zna zabolet…
Ko se pa zadeva poleže …se pa stavri zrealizirjo…pomen razčistjo ..
zato je res mogoče ja ..mal udihnit ….da se stvari mal poležejo ..
Sej sem že pisala kaj je zame filozofiranje …
Mene zelo veseli , da si končno enkrat rekla, da se z menoj ne strinjaš…pa da ne ne napišeše več ja Strelka prov maš pa tolk si fajn pa oh in sploh..ker vem …da zate mogoč nimam prov …ampak si tolk sočutna al pa usmiljena do mene …ker kao strelko morem pohvalit …ker je tak človk , da jo morem hvalit …
no ja sej kdo pa ne rabi hvale itak vsakemo godi ..seveda, če je iskrena. (To se pa itak vidi …no na forumu se niti ne …ker papir itak vse prinese …v živo se pa stvar zna počekirat …)
Tud tebi ..pa ne boš rekla da ne.
jp …vsi imamo ego …itak v to sploh ni dvoma …
Glede usmiljenja …kaj pa vem ..sem že velikokrat slišala …ja da je usmiljenje nekaj šibkega pa hinavščina pa tko naprej …ne vem …
če opazujem sebe …sem oboje se mi smili po drugi strani sem pa tud sočutna …tko da te stavri se pri meni prepletajo …
Kaj pa vem ..pač del vzgoje …ker nisem pač vzgojena v buditistični veri ..sem pač krščansko vzgojena ..čeprav ne hodim v cerkev ..ampak sem kristjan
Ljudje pa imamo spet svoj ego ..itak in nekateri to usmiljenje izkoriščajo …drugi pa se ga sramujejo …pač tko je …
Ajd uživaj …