Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
a ni dober, skoz dogaja…..hahahaha…..sem mal posrfala, sej na morju itak ne vem, če bom še kdaj srfala……hahahaha…….mi tole srfanje čist odgovarja, pravzaprou raje nesem lapi topi k reki in srfam, če je že potreba po srfanju in vodi skupaj…..hahahahaha….
Pa sem se zdele spolnila enega dogodka pred dvemi leti, živela sem pač malo bolj v naravi v enem vikend naselju in seveda pride prjateljca na obisk, meni se je stanje takrat žže uuooornnk popravilo in sem že uspešno odkrivala svoje manipulacije in tudi iskala vzroke, zakaj je prišlo do mojih manipulacij, to pa sem spoznavala skozi Lazareva, ker sem itak imela vse odvisnosti o čemer je Lazarev pisal, vsaj kakor sem ga jest takrat zastopila,…. hahahahahaha…., sploh sem pa skoz bolj prbijala v nek svoj ponos, ki ga nisem mogla sama pred seboj zanikati…….in odkrivati v svojem pogovornem “surovem jeziku” svoje ego kostrukte….in zmeri sem naletela, da se mi je zamal zdelo, da ljudje ne naredijo, tako, kot smo se zmenili in, da potem niti resnice ne povejo in sem ugotovila, da me to strašansko moti…..hahahahaha….takrat sem že vedla, kar me moti, to bom dobila…….to sem se naučila prve pol leta po Marjanovi delavnici pri študiju Lazareva, vedela sem, da je to pravilo, vsaj pri meni……in to so moje nebuloze………hahaha…hahahaha……na zunaj sem imela spet močne dogodke s prijatelji…….o tem bom itak še pisala…….hahaha….men ne bo tko hitro zmanjkal materiala……hahahaha…….lohk pišem še nasledjne dve leti, če me boste gveral na forumu……hahahahaha……
Dons bi rada opisala en dogodek, ki me je prejle nasmejal, ko sem se ga spolnila……je bla hitra asociacija……hahahhaha……evo pride ena frendica na obisk, ki je že nekaj let študirala Lazareva, bila sem jo resnično vesela, ker je bila nekako edina tisti čas, s katero sem se čist odprto pogovarjala o sebi in svojih vzorcih oziroma odvisnostih, še z eno sem se velikokrat kaj menila po telefonu, sam to je pa spet druga nebuloza……hahahahaha……evo midve se mava fajn, se menva…..pa mi hoče raztolmačiti te nivoje pri Lazarevem, pa meni ni čisto nič jasno, sem bolj butaste narave……pa jo jest sprašujem, kako ona ve, da je informacija, ki jo je dobila pravilna………pa ona reče, da enostavno ve in mi tud reče, da jo lahko vprašam za kogarkoli, ki ga poznam, če me kej zanima, pa sem rekla, da naj pove za ljudi, ki jih skupno poznava in ona lepo napove “bodočnost” v eni smeri in stoji za svojo izjavo…….men ni blo nič jasno, kako je prišla do informacije……ker pa je napoved bila za prejšnje leto in za drugo leto, sem ji pa rekla, da seveda ji vse verjamem, ampak, da bo pa že čas pokazal in čas je že pokazal…….hahahaha…….nobena od napovedi se ni uresničila……..hahahaha………potem me je hotla prepričati, da sva bili v španski vojni nevem več v katerem stoletju in, da sva se zdej zaradi tega tud karmično srečali, pa sem ji rekla, da je ziher vse res, kar mi govori, ampak, da mene te stvari čist nč ne zanimajo in, da me moja prejšnja življenja resnično zaenkrat ne zanimajo, ker imam s tem življenjem zdaj čist preveč opravka…….in, da bom taprvo odkrila vzrok posledico svojega ego delovanja v tem življenju, pol se bom pa marbit ukvarjala še s kakšnim prejšnjim……hahahahaha……da vam čist odkrito povem, meni takrat ni bilo veliko jasno, edino, kar mi je pa res bilo jasno, je bilo pa to, da manipuliram s svojim življenjem, sam še nisem vedela zakaj in pravzaprav kako, saj vendar dobro mislim……hahahahahaha….., kajti jest sem zelo podobne kontradiktorne konstrukte našla pravzaprav na vseh svojih življenskih področjih,……pa tud pri drugih sem videla podobno, le, da si ljudje pač niso priznali……jaz se pa v njih nisem več vtikala, mene so zanimale pravzaprav samo moje manipulacije in seveda zakaj je prišlo do manipulacij ……hahahahahah……
Pa sem prišla do kakšne frndice, pa je imela knjigo od angelov, sem si jo izposodila, brala, mal študirala, ampak me vse skupaj ni prou nič potegnilo, sploh si nisem mogla predstavljati ne angelov, ne hudobcev, men je blo vse skupaj mal smešen, neresnično, po drugi strani pa čista resnica, če mi je kdo kaj predaval…..sam mene ni potegnilo v nobeno razlago……hahahaha…….sem bolj trda v buči…..hahahaha….sem pa nekako čutila, da imajo vsi prou, kar govorijo, ker so se men tud mesece nazaj prikazovali tisti krogi, pa sence, tk, da nisem čist vedla kva resnično dogaja in se nisem več obremenjevala…….hahahaha……. v svojem umu sem si razložila takole, da sem itak skozi rekapitulacijo svojga lajfa odkrila, da sem bila sicer zelo simpatična, energetska, ampak trda, k svina, do vseh, otroka, fantov, frendov….sebe…… nobene mehkobe v meni, pa zmeraj se mi je šlo za “neko resnico”, pa pomagala sem ful rada….hahahaha…… po eni strani sem hotela totalno svobodo,pa vse sem hotla sama narest, pa v sebi čisti ideal “ljubezni v partnerstvu”, pa nekaj let sem bila čisti deloholik…edino, kar sem znala, je bilo delo, pa žur občasno….in sem mislila, da pravzaprav tako mora biti in, da sem približno srečna, saj skrbim sama zase in za otroka………hahahaha…..torej en kup kontradiktornosti, pravzaprav laži sama sebi…….spoznala sem, da sem skoz nekam bežala, po drugi strani sem se pa tud z veseljem preselila, mi je nomadsko življenje čist pasalo, hlepela sem po varnosti, zato sem tud veliko delala, pa potem tudi večkrat izgubila več denarja….se je že kaj zgodilo……hhahahaha…..in sem bila spet brez……….hahahahha……pa sem si takrat mislila, da moram jest verjetno sebe še bolj spoznat in mogoče omehčat, mogoče bit malo manj “realna”, pa bom potem čutila vse te subtilne nivoje, pa angele, pa te zadeve, ker tudi nobene svetlobe nisem mogla videti, mi je pa bilo v tolažbo, da sem vsaj tiste kroge vidla, pa sence, sam to me je pa takrat čist prestrašlo, ker sem mislila, da se mi meša……hahahahahaha………hja, tkole sem pač premišljevala v svojem takratnem, lohk rečem stanju zavesti…….hhahahahahaha…..ne pozabit, da do pred štirih let nazaj sploh nisem vedela, da duhovna literatura obstaja, edino Carlosa Castanjedo sem srečala dve leti prej, preden sem šla v pripor……brala sem ga pa zato, ker me je jezilo, da čist nč ne zastopim, pa me je vleklo zopet zakaj ne zastopim, pa zakaj en tip piše take knjige, ki so mi čist nerazumljive………hahahaha……….hahahahahaha……..
slišmo