Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

strelka
Participant

zlati rez wrote: Br dan,

hahaha……..evo,so pršli ljudje nazaj z morja, pa je forum spet mal bl oživu……krasno……hja, je blo kar mal dolgčas tkole na forumu…..sej, naša Strelka,Zofka, pa Napša se ne dajo…..sodelujejo…….ampak Strelka je pa tanajbolj resna pri sodelovanju……..hahahaha……….hahahaha…… tk, da vsaj na Strelko lohk člouk računa…….hahahaha……..bravo Strelka……..hahahaha…

Hmmmm…..draga Strelka….men pa Latinoti niso nikol prou preveč potegnil…….hahahaha……od ostalih kontinentov mi je bila vedno všeč Afrika……….res pa še nikol nisem bila tam…..pa, če se zdele zamislim, da bi jo šla v Afriko mal turistično……njet…….mi tele Dolenjske gorice zdele tanajbolj pašejo…….hahahaha…….je vroče k pes…………ampak v senci je pa božansko…….hahahaha……

Tk, da jst jo grem zdele za mojga pesjanerja mal skuhat…….jetrca, zelenjavco pa makarončke, pa zadeve pol bom pa probala televizijo ven prinest, k bi rada fuzbal gledala na prostem…….hahahaha…..se mi zdi, da mi bo zuni bolj pasal gledat……pa navijat…….dejmo Nizozemci….dejmo oranje………..

SlišmoFlower

tko …
Všeč mi je latino glasba , včeš so mi njihovi plesi ..všeč so mi Gipsy kingsi …Big smile…tko no kot ljudje so pa ljudje kot vsi …
unih žajfnic pa ne gledam …da bi se tolk v karakter njihov spuščala …( hecam se Rez ….)
Afrika…nisem nikoli pomislila , me tudi ne vleče tja …v bistvo sem en zapečkar …jaz sem kar rada v SlovenijiSmileBig smile
Uf pa še nekaj sem pozabila ..Sangria ..eto to je pa dobroBig smile
strelka2010-07-12 14:18:04

Lepo je če deliš