Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Hejga,
hahaha….sem si zdele eno odplesala….zadnje čase me neki Janis joplin daje…..mi komad – Try yust a little bit harder……..čist fajn sede……hahahaha….Janis je sploh bila prva moja tuja rock n rol izvajalka……pa zmeri sem plesala z zaprtimi očmi, tk, da mi je bilo za ljudi okoli mene čist vseeno…..jest sem bila vedno not v muzki…..v glasu ……..v besedilu……..hahaha…pa še dons……najraje plešem z zaprtimi očmi in sem muzika…………in na Janisin glas je men čist fajn plesat…….ima močno nabit čustven glas……pa hrapavost njenga glasu mi je tud všeč…….in, ko sem prvič vidla njen ovitek plošče…..hahaha….čista hipačica s štrenastimi lasmi…..hahaha……….pa motor harly davidson……men je bila pri mojih petnajstih letih taglavna……predvsem sem pa v njej videla idejo moje svobode….hahahaha……….. sem imela rada ideje……hahaha….zmeri so se mi pletle kakšne nove ideje po glavi………hahahaha…..

Zato me je tudi ideja in tehnika Karmične diagnostike privlekla……..tud, če sem v kakšni drugi knjigi pač našla opis kakšne meditacije in sem jo probala…..hmmm….pri meni osebno je najbolj delovala Marjanova tehnika, še posebno, ko sem sprejela svoj splav v popolnosti in po pogovoru s hčerko…….sem jest Marjanovo tehniko kar mal po svoje delala…..in sem bila zelo hitro v enem stanju, ki ga sicer nisem razumela in me tud ni zanimalo takrat, ampak sem pa hitreje razumela svoje odvisnosti od odnosov……in z branjem Lazareva ter seveda ostale literature…..sem imela skoz večje razumevanje za svoje dogodke…….in, če kaj nisem razumela, sem se enostavno spravila v postopek – odpiram se…..in sem čisto po domače specificirala, kaj ne razumem, prosila za razumevanje in se zahvalila……..in sem po navadi dobila odgovor…….največkrat skozi dogodek, ki se mi je sprožil v glavi……in sem ga potem obračala in skušala doseči še emocije zraven dogodka…..in ko so se mi sprožile emocije……sem jest po parih poiskusih postopka skoraj vedno pridobila razumevanje zakaj…..hahaha…..sej zdele, ko tole pišem…..hahaha….se mi zdi res enostavno……takrat pa meni ni zgledalo čist nč enostavno……..hahahaha…….rada bi vam tudi povedala, da takrat nisem delala postopka enkrat na mesec ali na teden…….hahahaha……nenenenene…….jest sem bila not…..jest sem delala velikokrat vsak dan……., ker sem pač bila hiperaktivc v preteklosti in, ko me je kakšna ideja pritegnila……se ideje nisem mogla več rešiti…….tako, da sem včasih dihala tud po več kot uro na dan, sprobavala različne tehnike dihanja……ugotavljala, kaj mi bolj paše in kaj ne in moja mantra je bila vedno SAT NAM…….pač kratka mantra….druge so mi bile preveč zakomplicirane……..hahahaha …….

No, pa seveda sem imela frendice, ki so se tud brale duhovno literaturo, ene so šle celo k Marjanu in Tadeju v šolo, druge so se pripravljale, da se vpišejo…..hmmm…….jest pa pač nisem imela finančnih možnosti in jih tudi nisem videla še kaj kmalu, tako sem se res rada pogovarjala, kaj se učijo v šoli in sem si pač mislila, se bom lepo doma učila, pa mi bo potem lažje v šoli, seveda, ko bom imela everčke……..hahahaha…..

In sem grizla v svoje vzorce v vikendu bolj v samoti z mojima dvema kužotoma…..hahahaha…po svojih odvisnostih ……delala sem poste…….enkrat sem se celo zaprla v klet za dva dni….hahaha….v čisto temo…..hahahaha….sem prebrala pri Lazarevem……..sem si mislila, če gre Lazarev sedet v klet v temo in pravi, da mu dober dela……hahaha….bom pa še jest……hahaha….kere hude…..bom še pisala o moji kleti…..hahaha…
No, pa sem se tud pogovarjala s frendicami o telih naših odvisnostih, pa sem sčasoma ugotovila, da v bistvu sam jest govorim o svojih odvisnostih………drugi pa ali jih sploh nimajo ali so pa že poštimal….ali pa ravno štimajo, sam morjo še mal počakat………hmmmm……pa se pogovarjam z eno frendico, ki je že kar nekaj let brala in študirala Lazareva, pa tud na Marjanovi delavnici je že večkrat bila…….pa se midve pogovarjava……pa frendica govori o nivojih, Lazarev omenja v eni knjigi se mi zdi, da neki čez trideset nivojev…..pa jo poslušam, pa mi teli nivoji nikakor niso šli v glavo…….sploh nisem vedla, kaj naj delam z vsemi temi nivoji……haahahaha…..ja pa se mi je zdela pripomba od frendice pametna in logična, češ, da se pač ukvarjam z Lazarevim šele dober let, ona pa že tri ali štiri leta, torej…..je še premal časa……moram še študirat in delat na sebi…….kere hude……..hahahaha……ampak evo…..meni logična…..in mene nivoji sploh niso zanimali več……..hahahaha…….kuker……moram še vsaj dve ali več let študirat…….pa v šolo pa to……..
Za mene so bili nivoji zaključeni, se z njimi sploh nisem ukvarjala……sem si preprosto mislila, da, res je, jest imam še en kup odvisnosti……moram najprej spoznat vse svoje odvisnosti in še nekaj me je takrat počasi vidno začelo motiti…….moj ponos……zakaj za vraga sem tolk ponosna…..ponos je bilo nekaj kar me je spremljalo skozi celo življenje……pa tudi skozi leto in pol študija Karmične diagnostike …..jest sem bila enostavno ponosna, da sem odkrivala svoje odvisnosti……da sem sproščala energijo…….da sem odkrivala vedenjske vzorce…….hahahaha…..nikad kraja mojga ponosa……hahahaha….

Pa bom zdele omenila eno knjigo, ki mi je tudi spremenila življenje…..hahahaha…..ampak tega sem se zavedala šele mnogo kasneje…..hahahaha……to pa je knjiga Franz Bardon – Iniciacija v hermetizem…….hvala ……..hvala Tadej……….ko sem padla v knjigo, sem jo v bistvu pojedla……obsedela…..in bila čist hvaležna, da je knjiga moja in to v slovenskem jeziku……hahahaha……sem si rekla…..evo …….magija……pa še nč ni komplicirano…….hvala…..hvala……hahahaha….kere hude…….pa sem spet imela neki za delat…..hahahaha….ampak o tem pa drugih nebolozah……hahahaha…….pa štirje elementi so me fulllllll zanimal……..hahahaha………hja…..pa na dihanje, ki je opisano v knjigi sem se spet obesla…….hahahaha….

slišmoFlower

Lepo je če deliš