Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Juhuhu…pr men brije burja, k pr norcih…hahahaha….cist na tapravem kraju zgleda, da zivim, sej nisem se dolgo tukaj, slabo leto…hja…jest mam veter rada….predvsem imam pa rada moc vetra….sej vem, da ja, da pol odkriva streha….pa podira drevesa…sej vem…..pa tud vem…da k mocno dezuje…da pol poplavlja….pa cele scene…pa zascitit pa to….pa tud vem, da k se trese…da ja, da se zgodi pac, da se vse podere…kar smo zgradil….vse to vem…in valjda ne uzivam pr posledicah……ampak…vedno me pa fascinira moc narave….moc vetra…..ko…sploh ne mors hodit….ko se bijes z vetrom, gres dva koraka naprej…pa pet nazaj….hahaha………ko po mocnem dezju gledam reko, u bistvu hudournik…od katere stran zivim cirka 500 metrov….jest sem cist po domace fascinirana nad mocjo s katero dere….odnasa vse s seboj….spodjeda…breg…..ampak…kaksna moc….clovek ne more drugace, kot, da je fascinaran ob tej moci, vsaj jaz…clovek ne more drugace…kot, da se pocuti ponizno majhnega, kje je tukaj zdaj moc, ki jo ima…kao, evo vse kontroliram….mam fulll dnarja…tri bajte…hahahaha….narava z vesoljem vred se po domac pokaka na vse nase bajte, pa na vse nase moralne zakone…pa na ves nas zmaterializarani pogojeni ego……hahahaha, ki misle, kolk sem pa jaz zdej res varen…k mam vse te stvari okol sebe…no, ja sej glih srecen nisem vsak dan….ampak varen…ja…varen sem pa…..hahahaha…..kaksna brezvezna egomanija…..sam narava pokaze mal moci…hahahaha…pa evo…ni vec bajt….ni…vec kesa….hahaha…aja….bomo spet vse na nov nardil…..ja ….sej to se strinjam…ker to na nov delat….nas zgleda dela bol srecne, nam daje vec energije….kot pa vzdrzevat nekaj kar ze imamo….hmmm jest sem en norc…..pol je pa res boljs, da narava pokaze mal zobe….bomo zgleda bl srecni….k bomo…spet na nov ustvarjal……se bomo cutil bolj povezane…..bolj izpopolnjene……evo….kako fajn….da narava dela z nami…, sej se hocmo pocutit srecnejse……torej….bravo narava….ti samo sopaj…

Tk, da men se zdi…da narava res dela z nami….celo vesolje dela z nami…in mi z njim…ceprav se vecina tega se vedno ne zaveda…in zdej, ce je edini pogoj za naso sreco in ljubezen, da imamo materialne stvari okoli sebe, ker drugace se ne pocutimo varne, in moramo za vse to fulll tekmovati in se dokazovati in se primerjati, da si ustvarimo cim boljso samopodobo…..ki pa je kakor vidimo fejst odvisna od okolicsin……hja…..evo…pol bom rekla, da ste ga brcnil v temo…in ….seveda bravo narava……sopaj…..in hvala…da sodelujes z nami……drgac bi blo pa cist zares brez veze vse nase zivljene…..

Tk, da jest verjamem, da se nas je vecina v zivljenju borila, da si je ustvarla svoj dom…..druzino….al…pa kuker koli….zdej….men se zdi to primerjanje….kuker….sam men je blo pa bolj tezko….pa spet drug rece….hja….men je blo sele tezko…ker sem posvojenc….pa tret….rece…..vi pojma nimate….men je blo sele tezko, k sem mela tako pa tako mamo…pa spet en rece…..pojma nimate….men je blo sele tezko, pr men sta bla oba pijanca pa spe en rece…men je sele tezko….k sem brez ene roke….pa take stvari…..samo golo primerjanje….kuker, da tekmujemo zdej komu je blo pa zdej bolj tezko….al pa kdo je pa zdej vec naredu …..seveda cist sam….brez pomoci…., da je preskrbel sebe,, pa druzino pa kolk se je zrtvoval, pa kolk ni imel nc casa zase, sam delal je, da bodo vsi lohk ziveli, zdej je pa bolan….al pa ga vsi neki jebejo…….hja…..kva naj recem….cestitam…..u bistvu cestitam na kubik….hahahaha…. tud jest sem bla med vmes, sam, da sem izstopila…..vsak ima pac svobodno voljo….
Tk, da ce je vasa samopodoba odvisna od vasega imetja in polozaja v sluzbi ali druzbi….hja…tud uredu….sam…da verjetno ali niste glih srecni in ste zadovoljni bolj priblizno….al ste pa bolni…ni druge….
Tk, da v takem primeru delujete pac samo z moskim principom – racionalnim umom..in…zenskega se niti priblizno niste zaceli odkrivati….kje je pa tukaj sele vas notranji otrok….kje….kje je ta vas otrok…..poteptan v svetu primerjanj…borb….za boljsi jutri….prezet s strahom….komaj se diha….pol pa clovk se misle kolk je dober …..pa ze cist na skrge diha…..hahahaha……ampak samopodoba je pa kul al kva ????

Kdo mislite, da vas bo objel, ce se ne znate sami….aaaaa…..kdo….???????…..tud jest sem se to sprasevala….dons se ne sprasujem vec…..dons se objamem……..ce ne znam objet sebe…ne znam… objet niti svojega otroka….in to je cela resnica……seveda moja….., ker, ce ne znam objeti sebe…..pol je vsako drugo objemanje za mene….cisto licemerstvo……iz navade kao…..

Seveda zivimo v materialnem svetu in tudi jaz lepo zivim v hisi…imam avto….., ampak to men ne vzbuja nobenega obcutka varnosti….sam lazje je ziveti….sej smo vendar v tej civilizaciji, k ima pac skoraj vsak mobitel….pa avto…pa seveda mora nekje tud zivet……valjda…..sam ni pa potrebno bit odvisen od vsega tega…in fulll neki samopomemben….kuker evo pa sem naredu….pa sam zivim….pa imam vse…blabla

Ce si clovek resnicno dovoli….ce ima clovek resnicno jajca ….in se spusti v lastne globine…, ugotovi, da prava varnost prihaja od znotraj……..in nikakor ne od zunaj…….kajti, ce ne delate na svojem zenskem principu….bo tudi vas moski princip pocasi pregorel…..vas notranji otrok….pa ….kva naj recem…..pa v drugmu lajfu….kva pa cmo…..

Sprejemanje nase popolne ne-varnosti je edini nacin za ostati varen.

Tako, da, ko clovek deluje s pogojenim umom…al pa s svojim zmaterializiranim egotom….za moje pojme samo slepo hiti do naslednjih konfliktov in komplikacij in nezadovoljstva…in vse samo zaradi jest bi rekla eksistencnega strahu….., za katerega pa seveda mora imeti zdravilo na drugem koncu in to je pac samopodoba, sam je pa sranje…ker ponavadi je nasa samopodoba zlo fajn….hja, telo al pa dogodki nam pa kazejo nasprotno……..komu zdej verjet…..
Tko, da vsi nosimo v sebi prvinskost zenskega intuitivnega pasivnega neznega pola….., ki caka, da bo koncno priznan, odkrit, sam je pa res mal ….ker pot do tega dela vodi skozi podzavest….skozi notranjost….skozi samospoznavanje….in…zdej, ce mislite, da ste cist samospoznani, sam, da mate pac samo te in te probleme……tud uredu…..sej itak celo vesolje dela z nami…

Dejmo se ze enkrat nehat hvalt…pa dokazvat…kdo je zdej kej naredu…pa kdo ni….pa kdo se je boril…pa kdo ni….to je tako mehansko….da je postalo ze rahlo neokusno….a se vam ne zdi ???????…..in kuker verjeten tud sami ugotavljate ne pele prov dalec…..vsaj do srece in ljubezni ne…..pol mii je pa prou vseeno, ce nekdo trdi…da ja …sej jest sem drgac srecen….sam, ce bi se se tole izboljsal…pa tole, pa tisto…pa ce bi me nehal tam bolet…pa ce bi bli mal bl prjazni z mano…….hahahaha……..hahahaha………..nikad kraja…..

slismoHeartYing YangHeart

Lepo je če deliš