Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
hhahaha…..janko….juhuhuhu….matr, sem hotla že podati prijavo o pogrešanem nebulistu…ampak evo jankota,uleti k sneta skira s popolnoma prenovljeno staro novo tehniko, navodila so jasna…bravo, si se res potrudu….. vprašanje, ki ga imam je katere ure dneva al noči so najbolj priporočljive za izvajanje…. in kolikokrat dnevno je priporočljivo, da se tehnika izvaja….aja, še to, kdaj bom vedela, da sem razsvetljena, da ga nom marbit še v nadrazvsetljenstvo zabluzila …..ma, ja, sej, če nom kej vedla, bom pa že še zvedla….
hahaha…prvinski nebulisti, k nas je mal cajt povozu…..hahahaha….matr janko, kle si me pa narežu….kera huda prjava….hahahaha….v bistvu se strinjam, da se gre za cajt, kuker četrto dimenzijo…ampak se mi pa kot nebulistu zdi, da, če človek ne tekmuje s cajtom, je vedno v tapravmu cajtu, tk, da ga ne more nč povozit in to je meni ena od lastnosti prvinskega nebulista, zmeri v tapravmu cajtu….sej, ne, da bi bla jst tolk pametna, da bi do tega spoznanja prišla sama….njet….mam namreč kavkaškega ovčarja, pa se kar kej pomeniva in mu čist verjamem, ker že osem let on čist nč ne tekmuje s cajtom in je vedno v tapravmu cajtu……prvinskost je pač prvinskost…..res pa pesjanjer ne obvlada tehnike s palco, kuker v smislu, da se ga palce čist nč ne tičejo…hahaha…tk, da čist mogoče trpi za kakšno psihično motnjo, al pa te tehnike ni v prvinskosti…kwa pa vem….ma, ja glavno je, da jo jst obvladam…. sem pač kuker človek, njemu zgleda ni potrebna, čeprou je pes….hahahaha…
zdej, če se mal v današnji cajt zagledam, se mi zdi, da se nekako resnično kaže trend v naši družbi, da se ženske skoz bolj pomoškujejo al kuko nej se izrazim in moški poženščujejo, pa s tem ne mislim na geje in lezbijke….njet …. kaže se tak trend v družbi….kuker je tut trend splošno nezadovoljstvo in seveda je dons glavna vrednota denar in z njim povezan pohlep, tk, da vsi ti trendi so itak samo posledica družbene zavesti – čoveka vodi ali pohlep ali zvist ali prekomerna tekmovalnost….in men osebno se zdi čist prav, da so zakoni za vse enaki in, da se ljudi zaradi spolne, verske in blabla usmerjenosti, barvi kože ne diskriminira, se o nobenem ne razmišlja kot o manjvrednem… vsi različni … pred zakonom smo pa vsi enaki….osebno mislim, da se sploh ne zavedamo kako velik procent ljudi trpi za manjvrednostnim kompleksom in s tem povezanih tesnob, strahov…. pa kle ne mislim na geje in lezbijke in drugačne…nč ni narobe z drugačnostjo….uu matr, sem se razgovorila…hahaha…ma, ja zadje čase mal prebiram psihologijo, pa mi je zgleda mal vun udarlo….hahahah…..
bom jst pridno palco metala, pa tut mal bom trenirala za tisto posebno tehniko pri kateri je point v litraži….tk, da bom lih u tapravmu cajtu tanajboljš pripravljena….juhuhu…
pozdravčke vsem….