Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Sem se zdele res krohotala….namrec….jest se zmeri nimam nobenga koledarja v hisi……sej vem…..mam internet…pa lohk zvem…pa te stvari…..ampak….jest sm navajena pac na en koledar, k ima lune narisane…..pa da me v prostoru ne moti….evo….ga nimam….me pa caka nekje…..sam moram pridet do tja….hja….pol se mi pa spet ne zdi zdej tolk pomemben glih en koledar….hahaha, pa pol k me kej daje…..hja a kva…???? ja…vcasih tud jest ne vem…..je pa zanimivo……da je zmeri pac povezan z luno…..pa naj bo polna al pa prazna….prvi al pa zadnji krajc….men je cist vseeno…..jest to luno preprosto obozujem…..men je tapravi smerokaz…..pa se mi zdi, da jje dons luna cist misticna….pa mi je na misel spet prisel moj …jest mu recem preprosto ljubimec….sej sem ze pisala od njega, njegovo ime je Hazrat Inajat Khan….ja, bil je sufi iz devetnajstega stoletja……jest ga preprosto obozujem…..
Evo neki njegovih……okol MISTICIZMA……
Mistikovo delo je studij zivljenja.
Mistikov cilj je svoboda duse.
Mistik se rodi; gre za temperament, doloceno dojemanje sveta in naravnanost do njega, ki iz cloveka naredijo mistika. Njegova glavna znacilnost je, da pozna smisel vsakega svojega dejanja.
ljudje so polni napacnih predstav o tem, kaj je mistik. Napovedovalcu prihodnosti pravijo mistik, mediju ali vidcu pa vizionar. Ne trdim sicer, da mistik nima taksnih sposobnosti, a zaradi njih se ni mistik.
in tale mi je pa se vedno najboljsa
ŽIVLJENJE JE ODGOVOR NA MISTIKOVO VPRASANJE…..
Kva pa vem, dons je tak dan….poln aktivne mistike…..no, ja vsaj za mene…..sem vmes k pisem….te moje nebuloze…… tud gong mal igrala…..jest obozujem gong….pa kolk sem se rezala, k sem ugotovila, da sem si cist “po nesrec” kupla zemljo in to kundalini gong, ki se prodaja sam v eni velikosti, to pa je bila pred dvema letoma edina velikost, k sem si jo lohk prvoscla glede na takratne stanovanjske razmere, ja…kere hude nebuloze….tud, ce bi si jih hotla zamisliti…..moja domisljija…je bila pred leti cist prekratka…….hahahaha…..ni slucajnosti……je samo zivljenje…..
slismo