Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br dan,

evo, sm jo včeri mal kurblala po Sloveniji……matr, je lepa naša dežela…….tk, vsa zelena, pa hribčki, pa nč kej preveč prenaseljena………res čudovita……hahahahaha…..pa sm dobila tut kar neki flanc za moj vrt……kuker radiček…….hahahaha………pa neki šnopsa sm dobila…..kuker hruškovga, pa neki domačga borovga sirupa, pa te domače stvari, tk, da bom dons mal medice zamešala, k mam še neki domačga medu, pa borovčka bom nardila, pa smrekovčka tut, k mam še od lanskega leta smrekov sirup…….tk, da jst jo prima šopam…..hahahaha……..no, ja, po moje……..hahahaha……I like it….sem čist povezana……hahahahahhaha…….noter-ven, levo-desno, zgori- spodi……hahahahahaha….dobim lih tist, kar rabm……hahahahahaha…….sem še celo ene gumjaste škornje dobila…..hahahaha….moje so ble že čist zgonene, pa se že tedne odpravljam v šoping, ampak evo, sem jih kar dobila…….hahahahaha….pa to čist nove, so ble premajhne kuplene……lih prou……hahahahaha……

hahahaha….Strelka, ti pa si model Clap…….hahahahaha……vse, kar smo doživeli, so naše izkušnje….ni druge……..kar pa še bomo, bodo pa spet izkušnje……….hahahaha…..kar pa človek prebere, to pa niso izkušnje….to pa je informacija……..hahahaha……in informacija je samo pot, cilj je vedenje, je nekdo napisal……..hahahahaha…..morm rečt, da se čist strinjam z njim……informacija je samo pot…….cilj je vedenje (hahaha….jst ne znam prtisnt na tist apostrof nad črko e……hahahaha……)

Hja, Strelka, kolektivc tut nima dobrega mnenja o vojnah…..hahaha…..pa vendarle se zapirajo in odpirajo skoz nove fronte…..hahahaha…….ni mnenje, ki nas fura……fura nas energija, ne pa mnenje……hahahahaha…….in kolektivna energija, je energija strahu, ljubosumja, nezaupanja, lohk čist komot rečem trpljenja……hahahahaha……..kajti to je za mene trpljenje o katerem je govoru Jezus Kristus………vsa ta negativa, odvisnosti, miselni vzorci, vedenjski vzorci……to je za moje pojme trpljenje o katerem je govoru Jezus in to čisto preprosto…..pa o katerem govorijo vse religije, razen znanstvene….hahahahahah……

Kuker jst mislem…..se kolektivna energija ljubosumja izraža v misli….::: to je moje in s tem lahko delam kar hočem……..hahahahaha………preprosto…….hahahahaha…….recimo, to je moj otrok, to je moj partner, to je moja hiša, to je moj avto, to je moja igrača……..hahahahahaha……in, če razpredam naprej moje misli ni tukaj nobene odgovornosti, samo preprosto eneergija posedovanja in s tem je človek sam posedovan…….hahahahahahaha………seveda ima pa vsak svojo osebno zgodovino in skozi to svojo osebno zgodovino pač deluje v kolektivni energiji, ki šteje v sedanjem času cirka šest miljard in pol osebnih zgodovin, ki ustvarjajo kolektivno energijo………tk jst to vidm, čutm in mislem…….tk, da človek lahko izstopi iz kolektivne energije samo s samospoznanjem, ki pa ga doseže s samospoznavanjem in to je pač proces vsakega posameznika in za moje pojme ni neke univerzalne tehnike, edina tehnika na katero prisegam je odkritosrčnost in resniceljubnost do sebe in trma……..hahahahahaha…………..hahahahaha…….

Kar se pa popolnosti tiče, se je pa to itak spomnu človek v svojem pogojenem umu……hahahahaha…….pač ocenjevanje in primerjanje……recimo, če boš tko nardila, pa bo popolno al pa če boš še to znala, pa bo popolno……hahahahaha…….če že govorimo o popolnosti, je popoln čist vsak moment v človekovem življenju, kako si ga pa človek razlaga, je pa seveda njegova razlaga, ki izhaja iz njegove osebne zgodovine in njegovega pogojenega uma…….tk, da če se človek odloči samospoznavati v nameri, da doživi samospoznanje………hahahahaha…….pol po moje išče za najglobjimi vzroki svojega obstoja tukaj in zdaj v tem fizičnem telesu in v tej zavesti……in se ne ukvarja samo s problemi……seveda pa izkoristi probleme, za katere je lahko hvaležen, da jih ima in se začne samospoznavati in si s tem širi zavest o samem sebi in s tem skozi izkušnje ozavesti in prihaja do razumevanja o kolektivni energiji in o sebi…….se pravi o kapljici in o morju…….hahahahahaha……….seveda pa mora hoteti se samospoznavati in ne samo neki by the way, ker je lih moda al kaj…….hahahahaha…….

Draga Strelka, nobeden ni slab v koreninah……hahahahaha……slabo-dobro….to je samo evolucija naše zavesti……hahahahaha…..to pa so še vedno nebuloze in to je samo moje mnenje…….hahhahahhahaha…..lahko je vse res…..hahahaha……lahko pa tudi ne……hahahahaha……matr je fajn ane……zdele lih sonček prou lepo toplo sije…….pa tele barve, sem pa tja že kakšen rumen al pa rdečkast list na drevesu mi prou počasi napoveduje jesen, ki jo pa spet obožujem……hahahahaha…..prouzaprou obožujem vse štiri letne čase…….jih ne zammenjam za nobene everčke al pa dolarčke, al pa sklade, al pa srebro, al pa zlato……hahahahahaha……..hvala narava,hvala……..hahahahaha…………love you alllllll HeartHeartHeart……….hahahahahaha….

slišmoFlower

Lepo je če deliš