Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
![](https://forum.duhovnost.eu/wp-content/uploads/2017/09/slikca.jpg)
he , he ..no jaz bi ti lahko postavla še najmnj tisoč vprašanj …pa ne bom ..ker se mi zdi da ne bom čist nikamor prišla …
Sam bom vseeno ..torej v čem je bistvo zdej tega tvojega spreminjanja ..če ne da bi bila fajn , pa dobro ..pa čim bolj usklajena..pa tko naprej …pa zdrava , …
Tko da ja …težite do popolnosti ..itak o tem že ptički na strehi čivkajo,…( pač tista popolnost , ki ste jo skreirali v svojih glavah,vaša realnost)
Tud ti rez …pa če priznaš al pa ne…
praviš da je to človeško ocenjevanje ..itak da je …kdo je rekel da ni …
kolkokrat sem že slišala ..da delujem iz pogojenega uma , pa da racionalno razmišljam …aha zdej je pa še pamet na vidik prišla, pa kaj kdo prebere pa kaj izkusi…
Tud živali majo najbrž oceno kdo je dober samec al pa dobra samička …da bo potomstvo…
imajo pač živalsko ocenjevanje…
Glede religija …ja se strinjam slišiš tisto kar želiš slišat …čutiš ponavd niti ne tisto ampak je potem ponavadi um tisti ..ki to čutenje saj ponavad povozi
Skratka…jaz osebno ne čutim nobenega trplenja , ko slišim ime Kristus …ti pa ga najbrž že ..ker ja imaš slabo iskušnjo ampak ne z njim ampak z župniki potem pa katerikoli že religije so ..to pa ni eno in isto …( no saj kar sem razbrala iz postov …)
Tko da izkušnje so že fajn …samo pozabljamo na to …to kar ti nonstop govoriš …svet se spreminja in mi z njim ….tko da tisto kar je veljalo dvajset let nazaj ne velja več ….človk mora bit v tem času veliko bolj prilagodljiv m klikerji mu morajo sto na uro delat…,da sploh dohaja….
Sicer pa mi lahko poveš ..zakaj si se ravno v prejšnem postu vtaknila v pamet , pa kaj kdo prebere , …eh Rez …zdej si pa že ti predvidljiva
lepo se imej ….Strelka bo počasi zapustila tale nebulizem…
hvala za potrpežljivost
strelka2010-09-02 15:45:14