Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
hahaha…sem že neki spesnila in čira-čara in je zginlo….hahahaha…matr, sem se režala….hahahaha….
dragi janko….hvala za najboljše, pa te stvari…..hahahaha…..
janko, v bistvu sem napisala, da je tole bolj sirup in ne med….zdej, če ti hočeš imet trdega, boš moral dodati želirni sladkor….brez želirnega smo pri tamehkih, oziroma tekočih….hahahah…drgač pa uporabljam tale regratov med za moje koktajle…hahaha…naprimer koktejl “Pehta zgoraj brez” se naredi takole : vzameš kriglo od tamalga pira, si uliješ recimo 0,5 dcl regratovega sirupa, dodaš pol stisnjene limone, noževo konico cimeta in zaliješ z mrzlo vodo….al pa “Kosobrinov lulček”….se naredi podobno, le da dodaš še nariban ingver…..dons sem si zmečkala par listov sveže limonine melise, dodala regratov sirup, mal limonce in vodo, js večina regratovega sirupa preprosto popijem zmešanim z vodo in kakšnimi dodatki čist po okusu……na zdravje….včasih dodam regratov sirup tut čaju, čeprou imam čaj najraje brez vsega……samo zelišče in voda….jst ga pač rada pijem…hahahahaha…..kuker regratov sirup v koktajlih…sej,lahko pa alkoholni koktaj iz tega narediš, pa dodaj manj vode, kuker 1 dcl in mal vodke al pa tekile, pa še mal leda…..tukaj domišljija nima meja……vse je dovoljeno….hahahaha…..
ja, še mal pa bomo smrekove vršičke nabiral, pa borove tut….od borovih pride sirup mal bolj rdečkast in mal redkejši, ma je dober…..hahahaha….
pa na tropotčev sirup ne bom pozabila in sicer ga bom delala tako, da ga bom za en mesec zakopala v zemljo, bom delala prvič….tk, da, če ima kdo kakšne izkušnje okol tropotčevega sirupa, nej se javi, pa kej znebulizira….. več ljudi, več ve….hahahaha…..
pred kratkim sem slišala en ubitačno ql nasvet okoli malin na vrtu in sicer se maline po nekaj letih rade selijo po vrtu in skoz manj pridelka je….da pa obstanejo na enem mestu in vsako leto obilno rodijo, jih je pa potrebno pozno jeseni s kolom pretolč kt, hudiča…..kuker, kol v roke in udrihat po malinah….hahahaha…..razlaga je sledeča, da je robidovje itak s svojimi trnji rastlina, ki se rada bori…..zatorej jo je fajn pretolčt in ranit, da se ona bori in s tem obstane na istem mestu, ker se bori in še pridelek je dabest….hahahaha….tko so učaaaaasih delal….hahahaha…
hahaha…janko a piknik prauš….hahahaha…kuker prnese vsak svoje domače pridelke in udri brigu na veselje….hahahaha……nč skrbet zarad riti, se bo že kakšen drug za kazanje javu….hahahaha…sej, mogoče bi pa ti vodu delavnico, kako metat palco na roke in jo hodit iskat, pa, da ni dolgčas….kukerkoli blablabla…pikniki se nam bodo vsem dogajali….prouzaprou je že fajn toplo vreme, pa tut prazniki so pred nami, tk, da nam vsem želim sončna, vesela, nebulistična piknikovanja…..hahahaha….na zdravje…
kuker bilo kuda, piknik svuda…..hahahaha….pa seveda še guna nebulistična… lako se sprema, kad nema, što nema…..hahahaha….hahahaha…
slišmo