Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Spet mal berem forum, pa mi uleti asociacija na dogodek izpred treh let, semizdi, da se je zgodil mogoce mesec kasneje, k sm prsla z moje prve vecdnevne delavnice u lajfu, z delavnice Marjana Ogorevca Karmicna diagnostika, evo jest sm doma takrat glih drugo knjigo Lazareva brala, je taka bl debela, haahaha, prvo sm sla hiter skoz, mi je bla hiter neki jasna, no tale druga je bla za posrat bi rekla moja stara mama, jest sm se matrala, pa matrala, pa kregala, da men ze nobeden nov govoru, da sm jest ljubosumna, jest ze ne, evo npr. men je blo cist vse eno, ce sm mela tipa kje ga zdej on zura al pa kej, men se tud ni zmeri dal zurat glih z mojim tipom, tk, da sm jo velik sama, k so me tipi vec al maj oviral, sm si mislna in zdej jest obdelujem poglavje o ljubosumju pr Lazarevem, jest nism ljubosumna pa pika, evo, to je bil moj odgovor, k sm preresetala svoje dogodke, evo Lazarev, lohk se mi ucicas kamorkoli, jest ljubosumna nism pa konc, hahahaha kere nebuloze. Seveda sem kaksen mesec kasneje spoznala svojo ljubosumnost v vsej svoji velicini in postal me je kar mal strah s tem Lazarevom, kuker, glej ga tipa, ta ma po enem nevemkerem kljucu prov.

No ravno med branjem druge knjige Lazareva, mene klice frandica, da, ja, da je eden iz Anglije uletu v Ljubljano, k dela tud delavnice, ampak zdej bo pa kaksen teden u Ljubljani, pa dela readinge in me frendica sprasuje, ce grem se jest na reading. Hja, kva cem, ne morem, sej ves, sm cist brez kesa, pa te stvari, pa tud, ce bi ga zdele imela, bi najprej pufe placala, sej ves… Hja, kva neb vedla, sej je bla frendica, pa je rekla, da ma neki everckov odvec, pa da me casti. Ja hura, jupiiii,hvala, hvala, vmes jo se vprasam kva nej bi zdej ta reading pomenu, kva to sploh je, pa mi razlozi, da ma tipo karte, pa da ti pove pac nekak tvojo situacijo in kako ven pridet iz nje. Evo pr men u glav je ze zvonil, mogoce mi bo tale tip znal kej vec povedat…..Evo, najprej frendica k tipotu, pol pa se jest, guna pride ven in evo jest pr tipotu. Evo tipo vrze karte in mi zacne pravt, da sem pac v enem obdobju teme…ampak, da to tud nov kar trajal vecno, da je pac pr men zdej ta cas k je cista tema… Tipo se mi je zdel kul, po en stran je bil cist miren, sproscen, po drug stran mu je pa vse spilal, pa ga vprasam a ta tema pr men, a se marbit vse eno pa vid kej svetlobe, pa te stvari, pa se zamisle, pa mi rece : glej, ppredstavljaj si ogromno crno luknjo in v sredi al pa kjerkoli v tej luknji si predstavljaj eno mejckeno luknjco, recimo velikosti bucke, evo, to je ta svetloba, ko jo imas, drgac ti ne morem povedat. Gotov je vidu, kako so se mi ramena povesla in kako je moj obraz postajal ob tej primerjavi kar mal brez krvi, pa skoc iz stola ves ognjevit in mi rece : no dej mal ustan, k vidm, da tud dihat ne znas. Jest ustanem on me seta gor dol po sobi, jest probam dihat, tk kot on rece, ne gre, ne gre, moj dih je bil samo v pluca, nikakor ga nisem mogla spravit v trebuh, tipo se matra, mi kaze, me drzi za trebuh, men ze neroden, tipo je cist not padu…ampak evo jest sem bla po desetih minutah cist upehana, diha nikakor nisem spravla v trebuh. No, pa se spet usedeva, pa mi rece, da bi blo zlo fajn za mene, ce bi sla na kaksen tecaj joge, al pa tai cija al, chi gonga al pa te stvari, da bi se tud dihat naucila, mi rece, ker to se pac moram, ne gre drugace. Jest mu realno povem o svoji situaciji, pa se zamisle, pa rece : glej, ti men ne rabis dons placat, pa pejd na en tecaj, mogoce za dva dni…Jest ga gledam, mal studiram kva mi tipo govori pa mu recem : a ves kva, da bi sla na tecaj joge je za mene cist brez veze, jest ne morem bit pr mir, men se bo na jogi zmesal, tale tai chi sem pa tud na jutranji telovadbi pr Marjanu neki delala, je pa tud prepocasen, to tud ni nc za mene, za chgi gong glih ne vem kva je, ampak jest nimam nobene vojle nikamor hodet, ce mi bos te evercke pusti, jih bom zapravla za lajf, ampak prezivela bom pa tud brez, tk, da ti kar mej ta dnar, je bil teb namenjen, jest se bom pa ze znajdla. Pa sva se poslovila…jest ga do dons nisem vec srecala, vem pa , da ga bom spet…hahaha

zdele jo bom spet nekam odkurblala, bom pa vsekakor nadaljevala z dogodki, ki so se mi dogajal, k sm pac hotla, ce ne drzga pa vsaj pravilno dihat, hahaha…..vsaj neki, da se naucim…..hahaha

slismo

Lepo je če deliš