Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br večer,

res lep sončni dan danes, ane ???? Hja, sem ga mal po vrtu bluzila, pa te stvari, pa spet se bom selila, tk, da jest sem pač nomad……hahahaha……vesel nomadski norec……hahahaha……res je dober živet….hahahahaha…..vsak dan je kej novga…….nikad kraja učenju…..hahahaha…..spremebe so resnično moja stalnica…….kva čem rečt, eni zgleda vzamemo vse zares……hahahaha…….

Sem mal posrfala, pa sem opazila, da sem včeraj spregledala , da je Mojka imela rojstenga, juhuhuhu Mojka……sem ga zgleda na tvoj rojstni dan fajn žurala, evo sm bla čist v stilu……..

Tadej tud raztura v temi Praznina, pa drugi tud, tk, da ni kej za rečt…..matr smo pridni, pa tud čas vsak po svoje mal jemlje, tk, da je res zanimiv lajf, tale pogojenost našga uma je genijalna za naše egojebe…….hahahahaha……aja, kva pa kej naš Avatar………ejga, stari, ni treba nč hitet, se boš že javu, sej, če ti grem na jetra, je to prouzaprou zlo dober, se človk vsaj zaveda, da ima jetrca…….hahahaha…..no, ja, Avatar, saj vem, da me maš čist rad……..hja, ali pa tudi ne…… če človk nima sebe rad, kako naj bi imel druge………..hahahahahah……babje žlubodranje, še dober, da sem baba…..hahahahahaha….pa še norc………hahahahahaha…..tolk dober se še v nobeni koži nisem mela…….hahahhahahaha……matr je fajn………

Tud dons ne bom hodila v svoje zgoščenke moje egojebe, je tak dan, pa rajš mal žlubodram, ma sej verjeten zmeri žlubodram…….hahahahahaha…..zgleda, da sem nekak eno nujno zlo na tem forumu……hahahahahaha…….pa še ne mislim tko hiter zapustit moje službe norca, no, ja, lohk me tud pristojni skenslajo………..hahahaha….ma ,mi je tale norčevska služba pri srcu, sej prau Brezo, da je treba cel cajt iz srca delovat, tk, da tale forum je čist v mojem srcu……hahahahahahahaha……evo, Brezo, delujem čist iz srca……pa tud nobene aritmije ne čutm, tk, da tale srčna men čist fajn laufa, sploh pa na tem forumu………hahahahahaha……

slišmo, grem kar spat……Wacko

Lepo je če deliš