Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

strelka
Participant

Smile
Zofija zanimivo …se čist strinjam , da že prošnja da en vtis o človeku….
In sem prepričana da vsak ki odda prošnjo je prepričan da ni napak ….
Ponavadi je tako da pri takih stvareh ..je fajn, če nekdo drug za tabo bere …ker sam si ponavadi prepričan , da je vse ok.

drugače pa ..no lepo da se vam rola …no men se pa ta december vse čudno dogaja…
pač ….grem na bencinsko pumpat bencin pa še nekaj vzamem, plačam s kartico črpalkarju…( povem da sem tudi tankala)…plačam …ne porajtam kaj je on računal , se vsedem v avto in odpeljem …
no je bila mal gužva pa nisem takoj mogla na cesto zapeljat..in eto en nekaj upije , pa žvižga za mano …pogledam in črpalkar…vpraša če sem tankala…ja seveda sem a niste računal …on pa ja nisem kar mal razburjeno …
Potem pač parkiram ..grem notri ..mal mi je šlo na smeh notri ( kako je pa to ratalo)…
se celo opravičim …mislim rečem da sem bila prepričana da je računal ..on pa da ni problema da drugače to urejajo posebne službe …
ja kere le polcija ne , majo kamere , pa moje registrske ..big deal….(potem premišlujem)
pol sem šele študirala kakšen šmoren bi imela …zaradi njegove napake …no kdo je zdej tukaj na kakšen klavir špilal…???
In istočasno …no zdej mi je jasno zakaj so mi ene registrske tud že okradli ..pa potem policaj pri meni če se kaj po Novem mestu vozim…pa da sem imela bojda en karambol, pa ušlaShocked…( kljub temu da sem registrske prijavla na policijo …, kako se oni obveščajo nimam pojma …zlo slabo zgleda)
Doma so mi itak rekli , da bi ga mogla nekam poslat ..prodajalca ..ampak ga nisem ..konckoncev živemu človeku se lahko vse zgodi …no samo tukaj bi jaz nadrkala..pa nič ne bi bila kriva …
No pa nisem…Smile
Potem grem kupit nov hladilnik , ker mi je starega vrag pocitral …no in dam napačno telefonsko …no hvala bogu je bila od moje mami …samo kako bog se usmili ..mi je ratalo dati mamino številko za moj hladilnik …( dostavo)…pa mi tudi ni jasno …
poleg tega ..da je fasenga elektrika šla v veži …sem mislila da je crknila žarenca …pa eto ..
skratka blazne napetosti so pri meni …

no tukaj malo mojega življenepisa …brez kvalifikacij ….Tongue

strelka2010-12-15 18:58:51

Lepo je če deliš