Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

ejga, ejga…….napača……hahahaha……sm jo tko hiter zaključila, ker sem pač kmeta s traktorjem slišala, k mi je drva prpelu, da sem nardila napako…….hahahaha…..hahahaha…..pa ne grem posta popravljat…..hahahaha……marbit sem pa solidarna s Strelko, ki ji je ta funkcija kazensko oduzeta……hahahaha……hahahaha…….ali sem pa tako neumna, da ne znam popravljat……hahahaha…….ali pa preprosto nočem…..hahahaha………hahahaha……..ma, ja kle se lohka zmišljujem lih kuker hočem, pa vam pustim presojo……hahahaha……hahahaha……kuker tut drugod…….hahahaha…..hahahaha……ampak tak je, kak je…….napako sem nardila in jo bom zdej popravla……..hahahaha…..hahahaha…..

in sicer sem napisala fajn bodt…….hahahaha…….hotla sem pa napisat fajn bodte……hahahaha…..kuker množina, pa te stvari……hahahaha………pa bom tkole napisala……fajn se mejmo……pa hvala za sodelovanje, ker pač usi skupaj soustvarjamo tele nebuloze…….guni, ki jih pišemo in guni, ki jih berejo, pa hvala tut šefuHeart foruma in moderatorjemHeart, k me še zmeri gverajo…..hahahahaha……tk, da jst se grem zdele s tehniko skladanja drv ukvarjat iz use praznine…..hahahaha…..in to z veseljem, radostjo……pa še mal muzke si bom spustila, bo prou pasala zraven, si bom kar roknigarol nabila…….hahahah…..hahahaha…..

love you allllllllll…….Heart

slišmoWacko

Lepo je če deliš