Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Tak dan je dons zgleda, da mam z norci navezo, jest nevem, zgleda, da ga vsi z mano zurajo, pa mi je na misu prsu Marjan, pa Lazarev, pa karmicna diagnostika, pa sm dubila asociacijo na moj maturantski izlet leta 1977, stirinajst dni po Jugoslaviji z avtobusi, ker zur, jest dons pri polni zavesti izjavljam, da sm u Sarajevu na maturantskem izletu na koncertu Bjelo dugmeta v treh urah odplesala celo karmicno diagnostiko mojga lajfa, pol pa tud, lohk recm, ce hocte, sm plesala na komade, k so jih sele kasnej izdal, ampak jest sm jih pa u nekaj urah odplesala…pa mi nej kdo rece, da jih nism….hmmmm…mantra offffff, je se dons moja najboljsa mantra, sej, ce te neb obvladala…druge sploh do izraza neb mogle pridet…hahaha
Evo repertouar mojga plesa, cist in samo moje karmicne diagnostike na maturantskem izletu davnega leta 1977….rokn….rol, power flower, peace bajbi, pa te stvari, we love you AVATAR…
Nastopa ansabl Bjelo dugme, glavna plesalka …evo mene….., najraje pa plesem skoz nas linearni cas….hahahahaha
Liiiippppppeeeee cvatu…..
ljeto ide …kako si mi ti…kde si s kim si, da mi je znati….
bas me briga….vrata ti je Jugoslavija, bas me briga….
lipe cvatu…, sve je isto kao ranije…..
zaklinjam se…..
…..meni se spava…ne budi blesava…
napile se ulice, jer na tebe misli curice….
napili se nocas svi….
kao, da sam drogiran, kao, da sam programiran, kao, da me furaju, kao, da me ljuljaju….sopaj….
zamisli na belem konju….
eeeeee-yoooooo-eeeee-yo, peta cakra, hahahaha……
a ja sam samo malo zaljubljen….cetrta cakra…..
evo…zaklet cu se ja pred tobom…..prve tri cakre…hahaha… evo abortirat cu…sto te nema….hladna zima….javi se…tezko mije ….lose mije…..prve tri cakre…..
meni se ne spava ne budi blesava ……kaosssssss….
sto ima novo kod tebe, nista novo kod mene i uvjek je bilo isto ludiloooooo…..ooooo- yo sedma – osma cakra
prolaze dani….idu godineeeee….sto ima novo kod tebe….jedno taisto…kod mene…
evo zaklet cu se ja pred svima…..
pred svima se zaklinjem, pred svima…al pred Bogom ne smijem….vrata sto sam zauvjek…davno…davno zatvorio…., pred svima se zaklinjem, pred svima, al pred Bogom ne smijem….nosite..ovo pjesmu zadnji put u jednu ulicu kraj rjeke, za uvjek zabranjenu samo za moje korake….
lazes zlato lazes duso….lazes vjestice…kurvo…svetice…hmmmmmedeno sve…..postoji milijon nacina, da te ostavim, a ne postoji ni jedan, da te prebolim……vse prve tri cakre….
oooooooo- yo- bice mi zaoooo, uzet ce je drugi…uzet ce je ..moja biti nece…zdej pa kitare…juhuhuhu
padaju zvezde…..ona spava….luduje mesec….ona spava…ii smesi se…sutra putujem..
sanjaj … ne budi se, jutro i onako pokvari sve…ona spava….boze cuvaj mi ovo pile …ovu mrkvu od zlata i svile….padaju zvezde….boze cuvaj mi ovo pile…ovu mrkvu od zlata i svile….sanjaj…ne budi se….aaaa….padaju zvezde…ludu padaju….padajo zvezde…
evo, tale tazaden komad je pa zmeri bil on bo za mojo edino hcerko v zdajsnem linearnem casu, kva pa cmo, tak je, kak je, jest sm pac u Sarajevu plesala mojo karmmicno…takrat tamale se ni blo, je pa zlo kmal prpizdila…hahaha, takrat k je tamala prsla je pa igral ansambel Drugi nacin….hahaha ampak cist zares cist na drugi nacin….
slismo, sorci, men se rola…hahaha
jest mama dons karmicn dan….hahahaha..juhuhuhuh