Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Napsha wrote: A niso nebuloze vse kar dojemamo kot nekaj fiksnega, vidimo vedno isto in pa odsotnost orientacije – izolacija?

Tako je, clovek, ce kaj ne ve, pac uprasa, sam…..a se vam ne zdi, da se je vcasih pri vprasanju, ki ga zastavljamo, pac potrebno malo ustavit halt, stop, pa te stvari, da clovek poiskusa iz svojega znanja ugotovit, kaj njemu beseda nebulozaQuestion naprimer pomeni in, ce tega pac ne ve, kva bi zdej to naj blo, pac vzame slovar tujk al pa oddipka na inernet in si ogleda razlago, s tem je usmeru POZORNOSTHeart na iskanje kaj beseda NEBULOZAQuestion pomeni njemu iz svojega znanja ven, tako ima clovek zdaj ze vec informacij s katerimi razpolaga v tistem momentu in,seveda se lahko ODLOČI kaj zdej naj bi ta beseda njemu pomenila ce mu je jasno , jasno mu je lahko, ko se odloci, potem lahko dela svoje izpeljanke z besedo NEBULOZA Questionkakrsne ce, kajti ko clovek pac da POZORNOST Heart na nekaj, to pomeni, da mu nekaj ni jasno, potem je tanartaboljs, vsaj za mene, da se clovek zamisli in pogleda okol sebe……… al pa u sebe………, ce je mogoce kej kar bi on lahko uporabu al pa naredu, da si razsiri pac znanje o besedi NEBULOZA Question al pa o cemerkoli, evo….naprimer…..hahaha in tako odkrije, knjigo slovar tujk, al pa racunalnikove zmoznosti, pa te stvari….

Drgac pa evo, jest mam en star slovar iz leta 1976, prima usnje, taprav, lepa burdo redeca barva, mi prov lepo pase v roko, skupi z mojo salco za caj, k je fulll lepo oblikovana, za prmej gre vse tole skupi res da best hahahaha, clovk ne more druzga, kt uzivat…hahaha….

Evo iz mojga cudovitga slovarja, k je res ze mal star, ampak, ce, pa, ko, pa te stvari pa vse eno mislim, hahaha
da, si z naslednjo razlago okol besede NEBULOZAQuestion vsak tud sam lohk razlozi, pa ce tud je slovar iz leta 1976…….hahaha

NEBULOZEN – oblacen, meglen, nejasen, nerazumljiv
NEBULOZNOST – oblacnost, meglenost, nejasnost
NEBULA – latinsko megla, v astr.meglenica, v med. a)pega v ocesni rozenici, b) motnost v urinu
NEBULARNA HIPOTEZA – v astr. terija, ki pravi, da se je soncni sestav razvil iz meglenice;najprej sta jo zastopala Laplace in Herschel

Tk, da evo, vsak ma svoje nebuloze, zgleda, to kar berete so moje, iz slovarja, si pa lohk razlagamo kva, de zdej naj bi si predstavljal pod besedo NEBULOZAQuestion, tako, da izpeljank je mozn vsaj sest milijard,hahaha, te stevilke mi nikol niso dober sle, hahaha

slismo
Question

Lepo je če deliš