Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br dan,

Bravo AVATAR…Clap…..stari, to si pa tako fajn in realno opisal, da ti čist verjamem, da občasno doživljaš
stanje TIŠINE………sej veš, jest sem en norc, pa vse verjamem, ali pa tudi ne…….hahahahahaha……

Jest sem Zelanda prebrala, prvo in drugo knjigo. Ko sem dobila prvo v roke, polne tri leta nazaj, med mojo zgoščenko vzroka in posledic in spoznavanja svojih egokonstruktov……hahahaha…..vsak bere po svoje in iz svoje situacije in svojega znanja si pač prebrano predstavlja v svojem razumu…….tko, da, ko sem dobila prvo knjigo Transsrfinga, sem čist not padla. Ko sem povzela idejo nihal v normalnem življenju, sem ugotovila, da si energijo čist komod tud tko predstavljam, pač nihala delajo in so močna, zdej je pa od mene odvisno ali se uniham ali ne………men se je zdela ideja pravzaprou da best, zato se je nisem mogla v sebi znebiti, ravno tako kot se nisem mogla v sebi znebiti ideje vzrok – posledica……..jest sem si to takole razložila v glavi, sej, da se uniham v drugo nihalo, je to kar nekak avtomatsko, torej sem se začela fajn zasledovati in rekapitulirati, kajti Zeland je razložu, vsaj tako imam jaz v glavi, lahko se pa tud motim, ker sem knjigo samo prebrala in jo vrnila nazaj al pa dal naprej, se več ne spomnem tk, da sem razumela, da je Zeland razložu, da smo zelo hitro unihani in sicer takoj, ko obsojamo, ko se jezimo na druge, ko smo nezadovoljni, ko nas je strah, ko se primerjamo……vsaj tako sem ga jaz zastopla……..sej pravim, lahko se motim in nimam več knjige, da bi preverila…….

In ravno ta moja razlaga Transsrfinga, se mi je poklapala z idejo vzroka in posledice, kao, zato, ker me nekaj v sebi sprovocira, se branim, ali pa obtožujem, ali pa me je strah kva bo jutri…..ampak, sej pravm, da si pač vsak po svoje razloži prebrano…..tud ideja, da skačem iz vala na val, se mi je zdela kar o.k., samo, da sem si jo jest v glavi pretolmačila takole ; najprej se znebim vseh obtoževanj, opravičevanj sama sebi za dogodke, znebim se pač vse te neke “avtomatične” energije, ki me enostavno prisili, da, ko sem v dogodku, da pač obtožujem, ali pa iščem opravičilo…..pol, bom pa zagnala svoje nihalo in evo mene na srečnem valu……..evo, Avatar, jest sem si transrfing takole prevedla v preteklosti v svoj razum in seveda delala na vzroku in posledici čist po svoje………kar pač opisujem v Nebulozah, čist po svoje…….

Res, pa je, da mi Castanjeda ni dal miru in nekako sem vedela, da ga sploh ne razumem, kar pa sem razumela, pa je, da, ko delam na svoji energiji, po tehnikah rekaputulacije(ali iskanja vzorcev, odvisnosti, pač iskanja svojih miselnih konstruktov,zalezovanja, sanjanja – meditacija,dihanja…..merkave, kar sem si seveda čist po svoje raztolmačila, kva čem rečt, jest sem jest in ne Marjan Ogorevc, al pa Tadej , al pa Castanjeda, al pa Zeland, al pa Jezus Kristus…..jest sem preprosto jest in tega sem se preprosto zavedala……..hahahaha……sem pa po prebranem ugotovila, da lahko padem v neko “norost”, ki je ne bom zastopla….hahahahaha……..in, da se nekateri pač zgubijo v tej norosti……hahahaha……Ker pa sem takrat v mojem normalnem pogojenem umu že začela zasledovati svoj strah, kao v mojem takratnem egotu nekaj takega, da si jest ne upam, pač ni obstajalo……hahahaha……sem se vrgla na glavo v raziskovanje svojih notranjih občutkov v povezavi z razumom, pač po svoje in po nekaj mesecih opazila pri sebi skoz večje razumevanje za sebe in svojo okolico in seveda sčasoma doživljala stanja neke “tišine”, ki jo nisem zastopla in, ki so se mi zdela na razumu čist mim, ampak občutek je bil pa božanski, kakor tudi ti praviš v svojem postu……in, ja, res je bilo v tem stanju zavesti občutek povezanosti z vsem in vse je samo bilo, slabo, dobro,….v meni je bil za mene nedoumljiv mir, nobenih obsojanj….čista jasnina in razumevanje, brez blablabla………in ravno ta stanja, sem si rekla, to stara, to pa je norost o kateri pišejo……..sam, da se men ni zdel to čist nč noro, ampak res božansko…..in sem seveda nadaljevala s svojim raziskovanjem………hahahaha……

Tk, da dragi Avatar, ti sebi lohk rečeš, transsrfer al pa kar češ, lohk tud Avatar iz Nexusa in jest ti čist komod rečem čarovnik……hahahahaha…….razlika je samo v asociacijah, ki jih človek dobi pri besedni predstavi……..tk, da ta stanja, ki jih, kakor praviš občasno doživljaš, ta stanja štejejo, ker ti dajo taprav občutek….občutek enosti……in ne pogojenosti, kaj je zdej bogokletno ali moralno, etično…….hahahahaha………, to so čist brezvezne ali pa vsakdanje zadeve našega pogojenega uma, tako, da lohk čist logično potegnemo, da višja zavest, pač ne pozna več pogojenosti, vse se enostavno dogaja in človek soustvarja v skladu z energijo vesolja, ker razume evolucijo zavesti, nič ni pomembno in je hkrati vse pomembno in ni obsojanja, je samo razumevanje…….in delovanje…….samo, da si ljudje potem v svojih pogojenih umih predstavljajo, da je to delovanje eno samo pocukrano letanje po naši zemlji, kuker vaaauuuu ljubezen in gledanje v luft, kdaj jim bo bog poslal al službo, al dnar,sej dober mislejo, sej skoz mislejo o ljubezni, kako naj človek sploh misle o kakšni ljubezni, če ima psihični strah v sebi, to je men čista manipulacija s seboj…….no, ja človek lohk v svoji pogojenosti misle, glih kar če, kar se mene tiče…………hahahahah…………….prevzet odgovornost za svoje življenje za mene ni glih v tem, da si do vseh kao “ljubezniv” in kao poln neke namišljene ljubezni, ki si jo pogojeni um predstavlja, kakor si jo pač predstavlja….hahahahahah……………vsaj pr norcih ne…..hahahaha…..

Evo, sva dons s pesjanarjem spet mal kolovratla naokol, pa se pesjanar ustavi na enmu voglu, da bo pač prebral svoj cajtng, kuker, kdo je pred njim tam scal in, da seveda se potem še on poščije čez vse……in to bogato……hahahahaha…..res ze zavedam, da je pesjanar velik, zato ima vrvico, ki jo pa sam nosi na hrbtu, tk, da če srečamo kakšnega človka, ki ga je strah psov in ni iz naše vasi, pač primem vrvico, da se človek čuti varnega…hahahaha…..sej pesjanar ga tud povoha ne, ga človek niti ne zanima, tud mene ne zanima……hahahahaha…..zato to naredim zaradi človeka…..in dons zjutraj srečava človeka iz vasi, torej se poznamo in sem se v momentu odločila, da bom reagirala drugače……hahahahaha…….človek me zagleda in reče, dejte prijet psa……pa se mu režim, pa pravm dobro jutro, gun pa še kar, dejte prijet psa…..pa ga čist prjazno gledam, stojim zraven pesjanarja in se mu režim in pravm …” dober juter, vi kar pojdite mimo, moj pesjanar vas sploh ne jebe,kuker sami vidte, glih tko, kot jest ne……hahahaha…..in ga gledam čist prijazno, pesjanar ga tud pogleda ne………hahahaha……človek sploh ni mogu doumet, kaj je slišal in seveda je šel čist mirno mimo,no, ja vidla sem, da je mal zmeden, zarad mojih besed….kaos………hahahaha…… niti pesjanar, niti jest ga nisva jebala………zdej pa, a je zdej to moje obnašanje duhovno ali pa ne, ker ne jebem njegovga straha……mene en qurc briga……hahahaha……sem ugotovila, da,ko človeku narediš kaos v glavi, je prouzaprou brez strahu, šele potem se mu začne spet oglašati njegov “normalni” dialog….hahahahaha……….cel kaos, ker je bil čist v svojem zmedenem umu, čist šokiran da kaj sem mu jest zdej rekla in to v nedeljo zjutraj, to je pol premleval………….hahahahaha…..in kva on s tem kaosom dela in svojim mletjem, me pač en qurc briga…….hahahaha…pr men je mir v glavi, za njegovo se pa ne brigam…….tolk o moji duhovnosti……..hahahahahahaha……sej, zdej lohk kakšen prjavi, da je pol ta človek fulll besen in jezen na mene, pa da ta jeza pride do mene…….hahahaha….on je že lohk jezen….hahahahahaha……sam, da se ta njegova jeza pr men nima na kej obest……hahahahahaha……sem na
čist drugmu valu po transsrfingu…….hahahahaha……, to, da pa on skasira svojo jezo nazaj…..hja, kva čem reč, sej je tud prou, sej je njegova jeza in ne moja, jest nism nč jezna, vsak nej dila s svojo jezo…….hahahahahaha….jest sem en norc…..hahahaha….

Proces Praznine, ki ga tako nesebično Tadej objavlja in vodi, je zelo dober proces………svaka kakaThumbs Up…moram rečt, da vsak teden v petek, komaj čakam, da ga objavi……..hahahaha…..sm kar mal nestrpna………hahahahaha…….proces je da best, vsebuje zavestno dihanje s čist tapravo mantro, pa rekapitulacijo, pravzaprav vse, da človek, ki se ga resno gre, lahko sam sprošča energijo teh nižjih frekvenc…..in si sveda energijo obrne v višje frekvence…….je pa čist od človeka odvisno, s kakšno motivacijo dela proces, če ga dela z motivacijo Boris Beckerja, kuker zmagati v športu……zmagati v lajfu v smislu pogojenosti……hahahaha…..ali si pridobiti s tem procesom kakšne druge materialne koristi …..hahahahaha….kva nej rečem, lahko jih bo pridobil ali pa tudi ne…….če pa proces človek dela zaradi tega, da se samospozna, mu je to namera in to namero preprosto živi vsak moment……to pa pomeni, da resnično verjame v višjo zavest – božanskost in ne samo v širjenje zavesti …….hja, potem bo to tudi dosegel ali pa tudi ne……hahahaahaha….jest sem en norc vesel, preproste pesmi pel…….hahahahaha……logika je zato, da se jo preseže…..hahahahaha……pol se jo sploh lohk uporablja……hahahahahahaha….drgač se jo itak zlorablja……hahahahaha…….kuker vse drugo………hahahahaha……..sam to je pač logika norcev, tk, da z vašo nima vzročne zveze……

Aja, Avatar, pa tale tvoja nova ::::””””I am all powerful”””””………hahahaha…..mi je prou mega…..hahahaha………..sem dobila asociacijo na Tadejevega prikupnega zajčka, s skromnim podnapisom “”””genij””””….hahahahahaha……tele moje asociacije šopajo, k pr norcih…..hahahahaha…..Wacko

slišmoFlower

Lepo je če deliš