Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Hmmm, tale elektronka je men cist kul, sam evo, zdej me pa na stevilke ni hotel skonektat, sem pa spet na crkah, tk, da je res cist vse eno,hahaha, zgleda ze….

Tadej, hvala, havala, hvala, Avatar, teb tud mal posebi hvala, si prov fejst decko, bila sem glih taka mozaca, kot si jo opisal v enem od postov, mogoce se mal bl uuuooorto, kva pa vem, kaksna merila ima kdo, kako in s cim se to meri????? Uglavnem sem imela sama sebe pol k…..c, da vse vem, pa da mam zmeri prov, pa, da mene tipi ze novjo jebal, pa tastar tud ne, sej mam svoj dnar, pila in jedla bom kar bom jest hotla, pa itak se cist nobenga ne bojim, pa fulll so me pravila jebala,edino prov zamerljiva nikol nisem bla, ker sem itak imela jest prov, in to je bil v resnici samo moj svet, a lahko takorecemo, ce sem zmeri imela prov, ego je lohk tud superego, sem se naucila v zadnjih treh letih, hahaha

Bilo je nekaj vprasanj, nekaj privat, tk, da vas cist razumem kva vas zanima, sam, ce povem svoje dogodke, ki so se zgodili pred letom 2006, boste zaceli primerjati, taki pac smo, tako avtomaticno deluje nas um, ne glede, kolk mislimo, da ga mamo pod kontrolo. Tako enostavno je. Ce povem od tipota ime z moje zadnje delavnice, vas bo mogoce vecina slo na njegovo delavnico in nekaj pricakovali in se to ne bi zgodilo in bi bili razocarani, to je avtomaticno, tako dela nas pogojeni um al pa zmaterializiran ego. Mal bl osvescen ego bo vedu, da ni potrebno dozivljat iste dogodke, mogoce niti ne podobne, sam morjo bit pa hudi al kva ????? Hmmm, to tud pol ni vec tolk privlacn vse skupi, saj nas postane strah spremembe, ki pravi, da gres iz boljsega na slabse, ker butelj bi pa to hotu????? Hmmmm

Tako pac delujemo v nasem umu, se primerjamo, obtozujemo, zmerjamo, tezimo, skrbimo,ljubimo, sovrazimo,podcenjujemo, nadcenjujemo, smo namrec fullll pomembni al pa spet ne, jaz pravim temu po domace da butaliziramo….hocemo nekaj, a ne bi se poslovili od nicesar al kva ?????

Lohk vam cist po domace povem, da se vam cist zares ni potrebno posloviti od nicesar, kar je v vasem vidnem krogu, vse lahko obdrzite….uf, kaksen relex, nc ni treba zgubit, fino, jupiiii, avatar lohk obdrzi kufer, pa dobro salco, sploh ni blema, garantiram….

Ampak, hja, evo, pa smo spet tam, tale ampak bi jest ukinla, ce bi bilo po moje pa ce tudi, ampak na zalost ni po moje, po moje jest sam zivim… Torej obstaja ampak, se prav, da je tanrboljs, da ta ampak sprejmemo, ni druge, da sprejmemo dvom, ni druge, da sprejmemo to, da na neki cakamo, ni druge, da sprejmemo in se nehamo boriti boriti proti, ker, ampak ,pac enostavno obstaja, tako preprosto je, ko clovek sprejme besedo, se z njo vec ne bori in potem lahko z njo razpolaga in jo ne zlorablja, samo na razpolago je, preprosto. Tako lahko to moc – energijo, ki jo je vlagal v borbo proti, obrne v borbo za in tokrat za pravo stvar. Kva pa zdej nej bo prava star a ???? Vi sami, vi sami ste tanrbolj prava stvar za katero lahko uporabite to moc borbe, ne proti, obkrozite za, hahaha

V telih mojih nebulozah, joj, ker dober naslov, hvala, bi vas rada predvsem opozorila na moc namere in vam poiskusala na prakticnih situacijah, ki so se mi dogajale, prikazati, kaj to pomeni ziveti namero, saj ne, da bi jest vse to vedla, ko se je moja pot zacela, sam po, hahahha “nekem nakljucju”, ki ga danes razumem, sem zivela namero in, ko clovek zivi namero, potem zivi svoje zelje in ni od njih odvisen….in se zelje zacnejo uresnicevati…

se slismo

Lepo je če deliš