Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
ja, prou fajn tale dežek…..bom bolj v miru dons…..hvala…..njet akcija…….mirovanje…….in to z največjim užitkom……hahahaha……bom akcijsko mirovala……sej ne vem a je sploh mogoče v besedni igri…….hahahaha…….pr men v moji realnosti……je pa čist mogoče…….hahahaha……sej sem že enkrat napisala ::::. “””” lako se sprema, kad nema, šta nema “””””…….hahahaha….pr norcih mamo vse…….če pa še nimamo……hahahaha……bomo pa še dobil……hahahaha…….
Če se še malo zadržim pri moji zadnji resni relaciji, se mi zdi, da je bilo to cirka petnajst let nazaj…..in seveda obdelujem, rekapituliram v razumu tole moje relacijo tri leta nazaj v svoji zgoščenki transformacije……hahahahah…….in si mislim…..matr stara, sam to je manipulacija sama s seboj, kao verjameš v neko ljubezen, želiš si odnosa, a na zunaj si trda k svina, že takoj v začetku relacije vsakemu poveš, da se ne misliš glih vezat, da ne misliš imet več otrok…..in to je to……in to je meni zgledalo kao fer v mojem razumu v odnosu s fanti….hahahaha…….jest študiram….obračam logiko okol, počez……in ne najdem druge besede za moje bivše življenje, kot manipulacija sama s seboj in seveda posledično z vso okolico…..pa seveda si jest mislim, da je tako samo z mano, saj, ko sem govorila z drugimi, frendicami, ki so se tud šle transformacije, nobena ni odkrila nobenih manipulacij…….jest študiram in sem bila tisoč posto, da nisem sam jest edina taka na svetu……in sem se začela počasi tudi manj družiti…….ker enostavno nisem mogla zdržat v pogovoru z njimi, kajti jest sem odkrivala svoje strašne manipulacije v življenju in, ko sem bila na obisku al pa kej, sem zelo podobne videla tudi pri drugih, tako, da nisem mogla biti vedno tih, ko mi je kakšna frendica prijavila, da kako je mož, al pa frend, al pa otrok kriv, al pa stara mama…..blablabla…..in sem že prjavla, da ni nobeden kriv, ampak vsak zase in, da naj pogledajo svoje manipulacije……hahahaha…….valjda sem skasirala vso agresijo, ki se je pa itak vezala na mojo takratno aresijo, tako, da so bili dogodki s frendi samo še močnejši……hahahaha…..in sem spet začela odkrivati rdečo nit, vzroka in posledic, ki sem jo doživljala skozi svoje življenje s frendi…..
slišmo