Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Aloha……
hahahaha…..dragi naš Brezo……hahahahaha……..sej moj pesjanar tut z veseljem papca kuker špagete z zelenjavo, al pa mlečno kašo, al pa polento z mlekom…..hahahaha……pa v raznih zelenjavnih župcah tut uživa, no graha lih ne mara prou zlo, ampak, ga pa tut popapca…..hahahaha…..solate lih ne papca, ampak solato iz rdeče pese pa tut poje……hahahahaha……..tk, da tele spremembe smo mi že dal pošteno skoz in jih pač živimo…….hahahahahaha………kar se pa muckov tiče, so pa itak na pol divji, pač živijo zunaj, v okolici in so mi verjetn čist hvaležni da jih mal nafutram…mijav, mijav……hahahahah…….sej, če pa nimam nč meska za mucke, mam pa ziher kej sira, k na sir sm pa mal navlečena….hahahaha……pa mački z veseljem pojejo kos sira…..tk, da mi se kar znajdemo……..hahhahahaha…….drgač pa miške v naravi…..hahahahaha…..sej do zdej mi še nobene niso na prag prnesli, kuker glej stara, kva sem ujel……hahahahaha….ampak, lohk pa tut to doživim se mi zdi, poseben, če se kakšen mačk preveč udomači…..hahahahaha……sva s hčerko kar nekaj let nazaj imeli mačka Štefana, pa nama je v dnevno sobo, kjer sva obe pred tevejem zaspali, lepo prnesu pokazat živo žabo, ki jo je ujel…..hahahahaha……sva midve veliko bolj skakali, kot ta žaba……hahahahaha……k sva se ustrašli, k svina, kva nama zdej skače pred nosom……hahahahaha……sva zgleda tako paniko nardili da Štefan ni nikol več nč noter prnesu pokazat, kar je ujel, ampak je vse pustu zuni na pragu…..hahahahahaa……valjda sva ga zmeri pohvalili, kadar sva kej najdli zjutraj pred vrati…..hahahaha…..hahahaha…….matr Štefan je bil kar legenda…..hahahaha………je bil taprav lovec…..hahahaha…..
Sej Brezo tista tvoja prjava na egomaniji, kuker, da je boljš skoz videt na pol polno čašo, kot pa napol prazno…….hahahahaha………hahahaahaha……..matr sem se narežala…….sej načeloma al pa naguzoma maš čist prou……hahaahahaha……..hahahahaha……sam, da si pozabu, da so spremembe edina stalnica in, da je v realnosti kozarc čist normalno lahko enkrat poln, drugič napol poln, pol je lahko napol prazen……..nč važen…….še najboljš je, če je čist prazen……..hahahahaha……hahahahha….se mi zdi, da takrat, ko je kozarc čist prazen, takrat imamo prouzaprou edino korist z njim, ma,ja, norc, kt norc……..hahahahaha……se pravi, če peljem svojo misel naprej, bi rekla, da je to, kako si mi razlagamo kozarc, ki ga vidimo pred seboj pač naše prepričanje…….hahahahaha……in zdej, če človek živi v prepričanju, da je najboljš za njega, da si razlaga kozarc, da je zmeri napol poln…..hahahaha…..bi rekla, da je utopija, ne more bit skoz isto….hahahaha…..hahahaha…….to se mi zdi kot nebulistu pač enostavno miselni konstrukt, ki temelji na prepričanju, da je za nas najboljš, da si razlagamo kozarc, da je napol poln…….hahahaha…..in iz kje izhaja tako prepričanje……hahahahaha…..se mi zdi, da iz strahu…….in seveda iz ugodja, ki nam ga da razlaga…..hahahaha…….hahahahaha…….in spet živimo v nekem pogojenem prepričanju, kako je najboljš, da “vidimo ” in živimo življenje……hahahaha……torej je prepričanje, da je narobe, če je kozarc napol prazen tut čist brez veze…….hahahaha…….hmmmm…..nč ni brez veze…….pr nebulistih je povsod veza…..kuker halo štabovi, dal se čujemo, dal ima veze…….halo, halo…….hahahaha…..vse ima pač vezo……hahahaha……halo, halo…….hahahaha……največjo vezo s samim seboj dobimo, če uuooornnnk pregledamo svoja prepričanja, predvsem iz kje izhajajo…….kao prepričanja pri napol praznem kozarcu in pri napol polnem kozarcu……in kaj v zvezi s tem prepričanji občutimo v sebi……a je to olajšanje, a je to ponos, a je to ugodje, a je strah………..hahahaha….ali recimo s sprejemanjem prepričanj bolj razumemo kuker sami sebe…..hahahahaha……haahaha…..men se zdi, da so prepričanje bolj naša ovira, ne pa odskočna deska…….ali pa tudi ne…….seveda so prepričanja lahko tudi odskočna deska…..hahahaha….lahko so eno ali drugo….hahahahahaha……odskočna deska so takrat, kadar jih hočemo spoznati čist do izvora, pač od kje se napajajo…..torej se začnemo samospoznavati in zato pač z vso pozornostjo, ki je usmerjena v sebe opazujemo, kaj se zgodi v nas, ko naprimer čist po domače ugotovimo, da je kozarc na pol prazen in kaj se v nas dogaja, ko je kozarc napol poln…….se pravi z vso pozornostjo……tako bomo lahko recimo prišli prou do izvora naših prepričanj s katerimi se naš um pač indentificira…….kajti, ko v umu ni več indentificiranj s prepričanji, pol se je naš um verjetno čist sposoben gledati takšnega kot je……….in, če pelem svojo misel dalje, pol bi rekla, da na tej točki zagotovo obstaja začetek razumevanja sebe kot življenja…….hahahahaha…….in ne ločeno jaz in življenje……hahahaha………jaz sem življenje……….hahahahaha……….jaz sem duša…….hahahaha……….jaz sem igra……hahahaha…..in jaz sem en norc vesel….hahahahahaha…….matr, kera huda indentifikacija ane…….hahahahaha……ampak je pa edina k mi nč ne škodje, kuker se ne napaja iz preteklosti….hahahaha…….njet, v preteklosti sem bila vse drugo, sam norc lih ne……hahahahaha………pa tut želela si nisem bit norc…….hahahahaha…..to je pač sedanjost…..hahahaha…………in seveda se vse spreminja, tk, da enkrat norc, enkrat znanstvenik , nč važen…..hahahaha………enkrat svetnica, drugič prasica…….hahahahaha……..hahahaha……sej, če tko pogledamo enkrat reka Iška je, drugič je ni……hahahahaha……pa kao še nikol se ni zgodilo……..hahahahaha…..vse se dogaja tukaj in sedaj……reka Iška je in reke ni, pa spet je…..hahahahaha…….matr, so spremembe……tk, da spremembe se dogajajo vedno zdaj in ne enkrat v prihodnosti……..hahahahahaha……
hahahaha…..sej lohka se pa tut gremo pogovarjat recimo al se roka dotika mize, al se miza dotika roke……hahahahahaha….kere hude nebuloze ane…..kdo se zdej kerga dotika…..hahahahaha……matr, ampak enim je res važen kdo se zdej kerga dotika…….hahahaha……majo clo delavnice na temo kdo se zdej kerga dotika…….hahahahahaha……..to je verjetno študiranje subtilizma………hahahahaha……..
slišmo