Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Hejga,
dons sva pa z mojim pesjanar bila taglavni zvezdi…..hahahahaha…….sem ga pelala cepit, pa so vsi dol al pa gor padel……kao, še nikol nismo videl tacga velikega in nabitega psa….hahahaha…..pa kolk dobrodušen……hahahaha…….pa čist umirjen……hahahahaha…….sva pač imela svoje pol ure slave in same hvale in občudovanja z moške in ženske strani……hahahahahaha…..matr je blo fajn……hahahaha…..sva oba kar sijala………hahahaha….moj pesjanar je pa samo ženskam lupčke potalu, edini moški, ki je bil tam, ga pa res ni mogel prepričati, da ga lupčkne……hahahah……hja, vse je energija……..sam men se je močno zdel, da je tipo popil že eno pivo al pa kej od alkota in pesjanar je to pač zavohu in ga ni jebal…….hahahahahaha….
Pa pejmo nazaj v mojo transformacijsko zgoščenko in v miselne konstrukte mojega ega…….kera huda egomanija……al pa egojeba………hahahahaha….kuker sem že v večih postih napisala, da je bila moja specialiteta v otroštvu in mladostnemu furjastemu lajfu kontradiktornost, čim sem jest našla kontradiktornost, sem jest imela pač frej čas, ker so ljudje pri moji čisto preprosti realni logiki pogoreli in evo mene, že sem jest triumfirala……..in vsa vesela skakala okoli……kuker prou mam….jest mam prou……..hahahahahaha….
Pa bi še nekaj omenila, vsak ma frende, tk, da jest sem se tud družila, pa sem že pred zaporom uživala v enem delu, ki pač res ni bilo plačano, sam, meni je bilo najboljše delo, kar sem jih kdajkoli opravljala in opravljala sem ga z največjim veseljem, to pa zato, ker sem se vedno kaj novega naučila, lahko naslednjič naučeno uporabila in seveda uživala v družbi…….hahahahaha…….bila sem namreč stalna članica družbe treh ljudi, ki smo vsako nedeljo hodili jest in pit po slovenskih gostilnah, restavracijah, kmečkih turizmih, bili smo pač novinar, fotograf in moja malenkost tajnica…….novinar je potem tedensko objavil svoje prispevke in bli smo zmeri najavljeni ampak ne, da bi gostinci vedeli, da smo od cajtnga in, da ocenjijemo……tk, da smo bili undercover………hahahaha ……. sodelovala sem že več let……..res si lahko mislite, da nekako obvladam hrano in pijačo po Sloveniji…….al visoka družba gostiln in restavracij al kmečki turizem…..mi smo šli povsod, saj je novinar dobil plačan račun za tri in seveda bencin za avto…….tk, da mi smo ga uuuoooornnnnnkkkkkk sral…….kuker dober se imel….hahahahaha…….no in, ko sem prišla iz zapora sem še sodelovala, ko pa sem se začela ukvarjati z duhovno literaturo…..hahahaha……posebno, ko sem prišla iz Pašmana, kjer sem bila na tedenski delavnici Karmične diagnostike pri Marjanu…..pa meni ni in ni več pasalo vsako nedeljo iti v gostilne….ni mi več pasal alkohol, hrana, ni mi več pasala družba……..ko sem si predstavljala, da jem in pijem v gostilni celo popoldne, seveda po službeni dolžnosti, saj ocenjujemo, se pa meni ni več izšlo……v začetku še……mislim, da sem po treh mesecih, ko sem začela doma z Marjanovim postopkom : odpiram se………, prekinila sodelovanje v ekipi, seveda sem slišala, da sem padla v te duhovne budalaštine, tudi poklicala sem in povedala, da se ukvarjam sama s seboj in, da me je pritegnila Karmična diagnostika……evo……jest pošten povem…hahahahahaha…seveda so se vsi nasmihali in posmihali, samo mene to ni prou nč prizadelo al pa kej, jest sem bila enostavno čist not v ideji vzroka in posledice mojega življenja…drugo me sploh ni več kej preveč brigal….hahahahaha……egojeba…..sej vem…….kao boli me qurac za druge, jest mam idejo…..rdeča nit mojga lajfa, sej vem…………hahahahahahaha…….pa še dons……hahahahaha……kere hude…..hahahahaha….matr je fajn………hahahahaha……..
No, evo mene z mojim “jest mam prou” v svoji zgoščenki tri leta nazaj……seveda v glavi non stop vzrok – posledica,pa odvisnosti, pa vzorci po čakrah…..pa filozofija kundalini tantre, pa osnovna indijska filozofija shamkhya……ta mi je dala tinte pit…..pa Kriya…..pa Integralna biorgonomija, pa vse Tadejeve knjige, kar jih je izdal do tistega časa…pa Polje….hahhahahhahaha……pa kabala…….pa sveto pismo…hahahaha pa seveda moj zvesti spremljevalec Carlos Castanjeda…..hahahahahah……pa sem v enem od zgornjih postov napisala, kakšno manipulacijo sem odkrila pri sebi, ko sem rekapitulirala svojo zadnjo vezo s tipom……kao, jest že takoj tipu v začetku povem kaj in kako se grem in me v bistvu sploh nikoli ni zanimal kaj si tipo misle, men je to zgledalo fer, a po drugi strani sem si mogla priznati, da si želim ljubezni in parnerstva in to ljubezen sem seveda idealizirala na največjo potzenco…….egojeba pač……hahahaha……..tukaj sem pri sebi odkrila čisto kontradiktornost…….jest sem razmišljala približno takole……sej, če je vse energija, kuker pravjo, pol res ni čuden, da se mi je dogajalo, kar se mi pač je, saj sem sama sebe nategovala……pač delala v kontradiktornosti…….pa sem čist vedla, da je moja diagnoza pravilana, pa da je čist brez veze, da se branim, ker realnost je pač men zgledala kontradiktorna…….hahahahaha…..pa meni uletijo na pot eni skripti, ene fotokopije ene knjige dr. Deepaka Chopre v srbščini, sej naslova se več ne spolnem, ampak mi je pa eno poglavje v njegovi knjigi dalo za misliliti in sicer je razlagal odnos moje-tvoje…….hahahaha…….men ni in ni blo jasno kaj misle….hahahaha…..in mi ni šlo v glavo, kaj mi ni jasno…hahahaha……se spolnem, da sem se cel teden al pa še več ukvarjala z mislijo moje-tvoje….., ker pa sem praktična v lajfu in seveda realna in trmasta, posebno, če mi kej ne gre v glavo……hahahaha…..pa razmišljam, če je moj avto, je pač moj avto in lahko delam z njim, kar hočem in kakršen odnos imam do njega, tak je…….meni je to bilo logično…….res so bili moji avtomobili bolj nasmeteni, kuker čisti, pa še dons je isto……hahahaha…….pa sem šla naprej z mislijo moje-tvoje, pa pogledam svojo hčerko in to je moja hčerka…….in kaj zdej to pomeni……haj, da sem jo pač jest rodila in da je moja…….to je meni pomenilo, saj, da je po duhovni literaturi vsak svoj človek, hja…..sej to mi je bilo tud jasno v razumu…….hahahaha……..samo mene je begal odnos moje-tvoje…..pa sem študirala, zdej, če je moja hčerka, to pomeni, da, če se midve skregava, ji jest lohk v jezi jebem vse po spisku in ona meni, zdej pa, če nekdo drug naredi isto, se pa postavim v bran in me celo prizadene………hmmmmm…..kuker jest lohk vse, ker je moje,če pa kdo drug stegne, sem pa prizadeta in že branim….jest sem spet udarla ob eno kontradiktornost, ki mi ni mogla it iz uma in sem študirala dalje……..kere hude……..hahahaha…….zdej, če imam jest fanta in se midva skregava, si lohk karkoli rečeva, če pa kakšna prjateljca reče isto o mojem fantu, mi pa ni več uredu, me pa prizadane……..kuker, to je moj fant, to je moj otrok, to je moj avto, to je moja mama, jest lohk kej rečem, če pa kdo drug, sem pa prizadeta……..blablabla………men je to zgledal preveč kontradiktorno in sem na umu čist vedela, da je to spet ena mojih krasnih manipulacij sama s seboj, in bila skoz bolj prepričana, da sem tudi na vseh ostalih področjih čudovito manipulirala sama s seboj……hahahahaha….takale kontradiktorna realnost se mi je pletla po glavi……..res sem mislila, da se mi bo zmešalo, ker so se mi takrat tudi začele dogajati scene z elektriko po vikendu, pa ojačevalcem, pa računalnikom……pa včasih sem se sebe zjutraj, ko sem vstala in šla na skret, preposto ustrašla, jest sem včasih videla na svojem obrazu vsako žilo tudi najmanjšo, pa nimam ravno svetle kože…….pa včasih sem preprosto zgubila ravnotežje……..kuker stojim zunaj pred vikendom, nekaj premišljujem in men spodnese iz lepega in jo usekam po tleh…pa teli “orbi” ( sej razlago sem si končno prebrala pri Tadeju v Celostni, hvala…..vsaj vem zdaj kak
o se reče tem krogom)……hahahaha……hja, sej itak sem se ustrašla, kuker kva men dogaja……ampak sem pa nekako v sebi vedela, da je z menoj fizično vse o.k., za druge simptome sem bila pa prepričana, da bodo sčasoma minili……..seveda mi je pa bilo zajebano, posebno še, ker nisem imela nikogar, da bi se pomenila……sej prijateljce so ble, sam meni je bilo nerodno govort o mojih norostih……že tko so mi pomagali z denarjem in hrano….in mi je bilo preprosto sram govort s komerkoli….pa tud nobena mi ni omenila, da bi se njej kej tacga dogajal……..hahahaha……tale moj sram, moj ponos, moj strah in moja kontraditktornost……..hahahaha……..to so bli taboljš učitelji…….so bli subtilni……hahahahahaha…….svaka kaka jim……….hahahahahhaha……..sem že simbolično venc položila…….hahahaha….jest mam rada simboliko, jo čist zares jemljem…….hahahaha……….pa uživam v znamenjih, jih tud že fajn znam brat……hahahaha……..jest sem en norc vesel……hahahahhahahahhaha
slišmo