Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
pr nas pihlja čudovito nežno topel vetrček, sonček se je že skril, ampak tale vetrček je pa …….hahahaha…..glih tolk topu in nežen……kot moj kamen celestin……….
Sem bila tud jest vesela, k se je Avatar javu…….hahahaha……kva čem rečt……jest ga imam preprosto rada……pol mi je pa čist vseeno kva si kdo misle……pa tud kva si misle Avatar……..men je vseeno…….jest mam Avatarja pač rada…………..hahahahaha…..po pravic povedano Avatar, sem se včasih spolnila na tebe in se prou veselo smejala…..no, ja…..včasih tud krohotala…….hahahahaha
Seveda sem začela v takratni moji transformacijski zgoščenki ugotavljati pri sebi, da se v bistvu zelo podobno obnašam, kot moj oče……sam, da je bila kje kakšna krivica v odnosu…..al pa v službi…..seveda krivica, za katero sem jaz mislila, da se mi je zgodila……al pa kermu drugemu……..evo……sem jest v momentu čist ven padla…..hahahaha…..na vratu se mi je napela žila …..hahaha….na desni strani…….in men je bilo čist vseeno kdo mi sedi ali pa stoji nasproti…….direktor……al pa frend……al pa fant…..al pa kdorkoli……..to je bilo moje običajno obnašanje…….pa tud od očeta…….le, da se je on zadržal pred sistemom in se ga je glede na svoje izkušnje iz mladosti, k je bil v zaporu skor deset let, bal kot hudič križa…….pa seveda obsojal za svoja leta v zaporu……jest se pa prou pred nikomer nisem mogla zadržat…..hahahaha…….ko sem mislila, da se dela krivica……sem enostavno vsa v ognju razložila, da ni prou, da se nismo tko zmenil……..hahahaha……hmmmm……pa ponavadi v dogodkih sem imela celo prou, sam……..hahahaha…..kdo pa sem jest, da imam vedno prou, pa zakva moram tko močno ven padet……..hahahaha……točno to sem se začela spraševati, ko sem končno lahko predihala svoj splav………..jest sem v razumu čist skonektala vse podobnosti z mojim fotrom, zaporom, strahom pred sistemom v moji takratni situaciji, besom nad svojo resnico in po drugi strani sem se srečavala s svojim sodiščem…….hahahaha….je bila cela zgoščenka……jest sem bila not…….tk, da sem delala postopke – odpiram se, kot po tekočem traku…….in padala iz dogodek v dogodek…….se oproščala vpletenim in seveda sama sebi………in nekako je šlo zelo tekoče……..postajala sem bolj umirjena…..pa tudi pisem iz sodišč se nisem več bala……vedela sem, da bom enostavno vse zaključila, kar sem začela, ker drugače itak ne gre…….znebila sem se strahu pred sodišči…….tega sem bila res fulllll vesela……ponavad me je kar avtomatično stisnilo, ko sem zagledala policaja ob cesti, al pa kjerkoli……po predihanih dogodkih, pa jest nisem imela več avtomatičnega stikala v sebi, da me stisne, čim zagledam policaja ali pa pismo iz sodišča……..moram priznat, da je bila to tadruga velika porcija nizkofrekvenčne energije, ki sem jo sprostila…….o frekvencah takrat sploh nisem razmišljala…..jest sem bila celo leto v svoji rekapitulaciji dogodkov iz življenja, po postopku iz Marjanove knjige oziroma delavnice…….in sploh nisem razmišljala recimo o rejkiju…..no na tega sem bila alergična…….ker…….hahahaha……..ker je frendica, ki me je zacinkala policiji imela doma na steni na vidnem mestu tri diplome iz reikija…..pač po stopnjah…….hahahahaha……si morte mislit, da sem bila alergična k svina na reiki……ampak, hahaha…….moje geslo takrat je že bilo……kjer je moja alergija al pa strah, tam je treba kopat…….hahahahah……tk, da reiki je resnično čudovita tehnika…….kakor vse druge tehnike…….sam od človeka je odvisno, kaj pravzaprav dela s tehniko oziroma s kakšno namero jo uporablja…………
slišmo