Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
hahahaha…..evo, jst mam čist u izi moje cisterne za vodo polne…..hvala, hvala……je blo že mal na tesno…..hahahahaha…….prouzaprou glih prou, se mi je z vsemi rožcami ama u nulo izšlo izšlo……hahahaha……sej sm čist zaupala…..hahahaha…..drgač mam pa mobi od enga, k mi vodo za rožce pa zelenjaco prpele, pa mi jo natanka v cisterne……..tk, da je glih prou s temle dežjem……..hvala, hvala……..sej guni k imate vodovod verjetn sploh ne čutite te moje hvaležnosti…….ali pa tudi……hahahaha……sej, res ne vem čist točn, a je tkole k jst živim sploh dostojno…..hahahaha…….si morm mal merila oziroma pravila dostojnega življenja prebrat…..hahahaha……tacajt sm pa srečna, radostna…..prouzaprou uživam….hahahaha……njet, nč stresa…….hahahaha…..čeprou pravijo, da je določena stopnja stresa čist konstruktivna…..njet….pr men še te stopnje ni………sej vem, jst sm bl slaba v teh stopnjah, pa nivojih…..hahahaha……ali pa tudi ne……hahahahahaha…..
Drgač sem dobila pa ojačanje in sicer sta mi frenda na počitnice prinesla svojo mačko, pa še od hčerke psa sem dobila za kakšen teden al pa dva……hahahaha….tk, da pr men je pestro……hahahaha…..pa vsi se dober zastopmo……smo prou zadovoljni……aja, pa še neki……mal naprej od mene je ena muci nekako takrat, ko sm se preselila povrgla tri čudovite mucice…..hahahaha……seveda je mami muci ugotovila, da jst zdej stalno živim in seveda je prišla povedat, da je tud lačna, kar sm jo čist zastopla, je bla tud dost shirana, ampak lepa, čista…..prou polna življenja, tk, da sm ji vedno dala jest, ko je prišla pred hišo in zamjavkala……hahahaha…….sej hrane mam pa res dost tud še za mami muco…….hahahahaha………pa sm se tud zmenila z njo, da nej kar pomjavka, kadar bo lačna, ni blema, da pa se v hišo ne bo vselila, pokazala sem ji tudi črto do kje lahko gre in od kje naprej je moje privat…..hahahaha…….je čist vse poštekala v samo enem pozornem pogovoru….hahahaha……sej nism mogla verjet, kljub temu, da imam vrata skoraj vedno odprta, ne gre noter, ampak pride in se vsede na stopnico in me pokliče……hahahaha…..bravo mami muci s tabo se da vse zment……hahahahaha…….mi je že tudi mucke prpelala pokazat in to dobesedno pokazat,matr so luštni, pol jih je pa spet nazaj odpelala…….hahahahaha…..bravo mami muci, s tabo se res da vse zment, pa z ostalo mojo pasjo in mačjo družbo, ki je pr men na počitnicah tudi…….hahahaha…..matr je res čist enostavn…….hahahahahaha…….se mi zdi, da se je s človekom mal težje zment…….hahahaha…..ali pa tudi ne……hahahahaha…..ma, ja verjetn lih ne izpolnjujem vsa pravila, pa je res mal težje, kuker z mano mislim……z vami je čist lahko…….imate verjetn dostojno življenje, vodovod, pa te zadeve, sem mislila, ker pr men sm odvisna od dežja………hahahahaha………ma, ja ene odvisnosti so men zgleda čist pr srcu……kvapavem……..čist zaupam………..hahahaha…….vmes se grem pa večkrat v gozd dobesedno in z vso pozornostjo usrat, tk, da sranje mam da best…….hahahahaha……… sej veste, kamor gre naša pozornost, gre naša energija……hahahahaha…….ma,ja, norc, kt norc……hahahahahahaha…..
slišmo