Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
![](https://forum.duhovnost.eu/wp-content/uploads/2017/09/slikca.jpg)
zlati rez wrote: Br dan…..hahahahaha….
hahahaha……hejga Strelka, ti maš pa res zanimiv decemberski življenjepis……hahahahaha…..dogaja ane…..hahahahaha…….ampak ta s klavirjem je pa huda primerjava…..hahahaha…..kdo je zdej igral na ker klavir……..hahahahaha………hahahahaha…….matr, jst bi rekla, da sta oba, črpalkar in ti igrala vsak na svoj klavir svoj blus al pa rokni ga rol, al pa kera druga zvrst muzke…hahahaha……hahahahaha…..sam, da nista bla lih uglašena….hahahaha…..hahahaha…….a zakva jst zdej tkle mislem……..bom kar razložila……hahahaha…..evo mene z mojim klavirjem……hahahahaha…..matr, da je dobra tale s klavirjem…..kuker, jst mam pa en klavir blus….vsak dan…..dan na dan……hahahahaha….. hahahaha…..tkle pa jst kot norc mislem okol klavirjev naše drage Strelke in njenga frenda črpalkarja……hahahaha……no, evo Strelka jo fletkano uleti tankat bencinčka u autočka in jo še eno malenkost kup, kuker marbit čokoladico, al pa kej za spit, al pa neki tacga….hahahah in se postavi u vrsto, da plača, kar je nakupla in stankala……hahahaha…..črpalkar je seveda u službi, drgač verjetno nebi bil tam…..hahahahaha…….no, pa jo Strelka zaigra na svoj klavir, kuker tole mam, pa še bencin na tej in tej številki……hahahahaha…..no, pa črpalkar igra na svoj klavir in presliši dotične Strelkine note…….hahahaha……sej igranje je slišal, sam lih dotične note je pa preslišal……črpalkarjeva napača……hahahaha…….no, pa naša draga Strelka potegne vun kartico…….hahahahaha……..in evo čudo naše tehnologije……..kuker, na aparateku, kamor mora človek upisati svojo pin kodo je napisan znesek kolk je člouk pač zapravu dnarja in Strelka presliš oziroma nevidi note, ki so napisane…..hahahaha……Strelkina napača…….ejga, Strelka, a, če bi pa črpalkar naredu recimo napako in petkrat več odtipkal na računu….a ti nikol ne pogledaš kolk ti odtegnejo……hahahaha…….hahaha…..bom rekla, da sta vsak na svoj klavir igrala in zgrešila skupne note, tam, kjer pač direktno pride v dogodku do sodelovanja…….hahahahaha…..
Dober ti tole analiziraš —, hja kupla sem za šipe čistit….3L..pa postavla mu tisto kantico na pult …
saaaamo ..on je bil tooolk zatoplen v debato s svojo sodelovko , da me je preslišal …
sta imela pač veliko za čvekat , ko sta bila v službi …torej kdo je bil tukaj odgovoren pa kdo ne …
torej …spet minus
ja res pa je , da sem opazila tam eno cifro ..pač evrov pa še nekaj ….tolk kot je bil tisti antifriz ….pa še račun sem vzela …čist tko usput… čist avtomatsko ..kar neki no…ga dala na zic pa je …ampk ga tud pogledala nisem kaj gor piše…
samo porajtala pa res nisem kaj je čaral …tud če bi mi vse vtipkal …bi pomoje šele gruntala kako da imam prazen račun …najbrž takrat ko bi kaj spet dol hotla s kartice mislim(No ja to je res moja šlamparija..) priznam kriva sem..pač ljudem zaupam no …pa reč da ne
No klavir …tukaj sem mislila to ..ker se je želel nekaj pojezit name ..sam sem očitno res tako faco naredila …da mi je verjel tko kot je …da ne lažem ..ampak da je tud njegova napakica…
Ki se je čist lepo rešila …brez komplikacij…
Lahko se pa ne bi …
Samo …misliš ko bi meni policija kazen napisala za krajo pa pobeg +seveda cena bencina…da bi tist gospod -črpalkar prizanal da je spregledal..oz preslišal kaj mu je stanka povedala?
Oz bi njih sploh zanimalo tole …haj po moje ne …jaz bi najbrž pač šla k sodniku za prekrške
Mogoče bi ..mogoče ne bi …ne bomo nikoli izvedeli …
Taka je pa moja analiza…
kdo je koga zdej želel krivit za lastne napake …..če vzameš primer ..najprej mene črpalkar ….tko je to…
nočko …
strelka2010-12-16 22:57:35