Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Haloohahaha…

hahahaha….tole spomladansko sonce je pa bomba…no, ja, vsaj za mene…sem se lih kar vun na teraso presedla, kjer je zavetrje in toplota sonca me je enostavno čist prevzela…matr, se pučutim tk, kt mačka, ki lepo zadovoljno prede…

sej za dons sem imela plan, da tuki zuni mal pospravim, pa te zadeve, pa me je Avatar zjutraj presenetil v klepetalnici s čudovitim šopkom vrtnic za 8. marec…in sem si rekla, rezina prou nč ga ne boš dons srala z nekimi kao potrebnimi opravki…njet…če je praznik, ga bom pa jst tut praznovala…hahahaha……hahahaha…men ni treba nč hodit v praznino, da potegnem iz praznika delovanje, kuker praznovanje…pa še pust je, tk, da radost ob praznovanju, obilje v soncu in vibracijah in veselje, je potem nekako čist logično za mene kot norca…hahahahaha…hahahahaha….njet nizkovibracijska polja…njet…te prepustim ljudem, ki pač ne morjo brez njih…hahahahaha…moj razum norca pač telih nizko vibracijskih polj nekak avtomatično ne jebe…hahahahaha…to je pač moj proces čustvenega zorenja skozi delovanje…hahahahaha…hahahahaha…vaš proces, je pa vaš proces…haahahahaha……hahahahaha…tk, da dons bom pač praznovala iz use praznine in seveda se bom skonektala na kakšeno višjo inteligenco, kuker pir al pa vinčk, pa te stvari…sej vrtnice, ki jih pa tut obožujem sem pa že od Avatarja dobila…matr je lušten bit ženščina al pa baba, pa te zadeve…hahahahaha…sej zdej lohka spet Tadej reče, da je ženščina slabšalnica in da so to spet nizko vibracijska polja in se ne spodobi, tko on misle…hahahahaha…važen je namen…važna je namera, ne pa samo besede…seveda pa je človek lohka čist picajzlast in išče nek perfekcionizem, sam, da ponavadi potem zgtreši bistvo, ki pa je zunanjim očem večinoma nevidno…in za mene je bistvo v nameri in ne v prfekcionizmu besed in kva se spodob in kva ne…sprejemanje sebe meni ne pomeni da človek sodi, ampak preprosto sprejemati, brez sodbe in razumevati…hahahahahaha…hahahaha…

ejga babe, ženščine, ženske, bejbe, dekleta, žene…in use ostale pustne šeme…hahahahaha…usem želim veselo praznovanje in na zdravjeBeer..hahahahahaha….hahahaha…

slišmoWacko

Lepo je če deliš