Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br dan,
hahaha, no, pa smo dočakal…..hahaha……a kaj ???…..hahaha…..hja, konc praznikov…..hahaha….to pa še ni nujno, da je konec praznovanja……hahahahaha…..evo, tud moji gostje so šli…..smo rekel včasih, svakog gosta tri dana dosta……no, ja….to velja verjetn za večino…..hahahaha……evo izjeme potrjujejo pravilo, pr men so gostje čist veselo tud po dva krat tri dni……hahahaha……pa še jest zraven…….hahahahaha….jest preprosto že cel življenje obožujem izjeme, izjemne trenutke, izjemne ljudi…… še vedno me fascinirajo izjeme…..al pa izjemni placi……al pa kar kej, kar je izjemnega…….hahahaha…….čeprou skoz bolj ugotavljem, da je izjemen prou vsak trenutek v življenju in prou vsak človek….hahahaha……za kar prej res nisem bila prepričana……..dons sem pa skoz bolj, prouzaprou čist vem, da je izjemen vsak trenutek in vsak človek…………hahahhaha……..sem pač fan izjemnosti…..hahahaha……

Verjeten ste opazil, da takrat, ko grem po obiskih, ali imam goste pač ne pišem o svoji zgoščenki….hahahaha……njet……takrat mam pač družabni žur….in to čist z veseljem in vsem zadovoljstvom…….in vso odgovornostjo……kuker lohk tud sami opazite…….hahahhahahaha…..ko mam goste ali pa sama grem mal naokol raje uporabljam kakšne druge zgoščenke, kot je rokni ga rol, heavy mental, rave, rape………hahahaha…..pa te zadeve……hja, pa ne pozabte na kakšne slovenske evergreene….pa cigane…….al pa ta goveje…….hahahaha…….zapojem zraven brez problema……hahahaha……plešem pa itak…….hahahaha…….

Pa men, kot norcu, al pa znanstveniku nebuloz vseen ni šlo iz glave, da bi zdej svet bil brez moških…..kuker srečnih, čist zadovoljnih ………pa te zadeve………hahaha….pa, da mamo sam ženske eksluzivo na brezpogojno srečo samo zaradi našga žlubodranja…….hmmmmmmmmmm…….njet…..to ne bo držal……men kle teorija res ne drži…..al sem pa glupa……hja, sej vem, se bom kar sama za glupo proglasila, da mi ne bo spet kakšen kaj dokazoval, je škoda cajta, kad sam glupa, sam glupa…hahahaha…….pr men teorija ne gre skoz…….hahahaha…….no, ja, zdej se sama sebe lohk vprašam al sem mogoče čist navlečena na moške….kuker zasvojena pa te zadeve, pa si sveta brez brezpogojno srečnih moških pač ne znam predstavljat..?????…….evo, moj um dela…..analizira……pa te zadeve……hahahahaha……no, ja, zdej, če sem navlečena, hja……kva čem rečt…….pol je čista logika, da je bog tud navlečen……sam na kerga je pol bog bolj navlečen al kaj, na moškega al na žensko……hahahaha……..hja, sej vem, spet moja logika…….men se tole zdi mal prehuda nebuloza……..tale moja logika norca……kva pa vem…….sem tud Amazonke povprašala……hahahaha……pa so tud rekle……hahahahaha…… da brez srečnih moških jim živeti ni, to srce jim govori……..hahahahahaha…….jest jim preprosto verjamem……in sem se odločila, da lohk velik nardim, da bodo moški srečnejši……mogoče sčasoma tud brezpogojno……hahahaha……a kva bom zdej nardila………ja to bi pa čist lohk vedel, sej se vendar ukvarjate z duhovnostjo…….a kva bom nardila????…..hahahahhaha…….meditirala bom……..hahahaha…….meditacija je huda tehnika…..hahahaha……..če vi mislite, da bom kakšno srečo komu pošiljala, se krepko motite……hahahaha……..jest bom enostavno meditirala, da brezpogojno srečni moški že so, ne pa, da šele bodo……..hahahahaha…..jest sem en norc vesel, preproste pesmi pel……..hahahaha…..

slišmoFlower

Lepo je če deliš