Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Energija je res cudovita stvar, a da ne ???? Evo, doma stisnem na stikalo, evo men ze svet, pol przgem ogenj s sibico, men svet, pa se toplo je, pol se vsedem pred ogenj, evo pomislim na velicino misli “prezpogojna ljubezen” in evo mene greje noter-ven….gor-dol,vse v socasju, hahaha, ja prov fajn je tale energija, svaka kaka, da obstaja, drgac bi blo pa res cist brez veze, pol bi se pa cist zares sla na def kdo ma daljsega….hahaha….se dober, da se mi ni treba…hahaha…, pa da lohk svoje jajcnike obdrzim..hahaha

Ko sem pred slabimi stirimi leti dobila v roke Marjanovo knjigo Itegralna biorgonomija, sem po eni uri branja padla v bisvtu v en tak privoscljiv smeh, asociacija v trenutku je bla res mocna, pa v bistvu kaoticna ampak, kva pa vem, jest sm se zgleda odlocila, da je smesna in se rezala in to evo priznam, tokrat je bil moj smeh privoscljiv in istocasno sem obcutla en obcutek varnosti….kva pa vem…
Evo, tkle se je zgodil, jest berem, pa berem, pa pridm na stran 47 – komplementarne energije, evo, jest berem oh, a res, ne me j….t, a mislis, no, ja, ajde , mogoce, nej ti bo, patestvari…hahaha in naenkrat men u glav slika, evo taprvo mene u veliki crni luknji pa z bucko svetlobe in evo se enga tacga kt jest, zdej obraza nism vidla, je bil pa tip, pa cist isto z bucko svetlobe, jest se zacnem smejat, kuker, evo se enga cepca, super … se eden u p…..i, hahaha, no evo, pa le nisem sama, joj, kaksen relex, hahaha.
Men se je ideja o komplemetarnem parnerju zdela evo cist taprava, pol gledam pa se stran 46, k je Marjan narisu nastanek duse, sem rekla, to je to, ne more bit drgac, logicen…., zdej zakva je men blo to cist logicen, pa zakva keksenmu drugmu ni, jest tega nevem, sej men se se dons kaksna stvar ne zdi logicna, k je drugmu pa cist, evo, moja logika je moja in tega se zavedam….in nosim tudi posledice svojih odlocitev, ni blema….
Je pa v tem Marjanovem tekstu okol komplementarnih partnerjev en odstavk, ki je men pomagal, da se mi je sploh zdelo vse skupaj smiselno… evo, ze prepisujem:::::

“Naucimo se ga brezpogojno ljubiti, ceprav ga ne poznamo osebno , saj nam bo to olajsalo pot in snidenje v fizicnem zivljenju, ko bo nasa zavest tako razvita, da ne bomo vec vezani na individualno zavest.”

V nadaljevanju teksta imam spet podcrtano, ze prepisujem…..:::::

Resnica in dejstvo je, da ljudje ne znamo niti sebe, kaj sele drugega, ljubiti brezpogojno. Vsi imamo zeljo in potrebo drugega spreminjati po svojem okusu, po svoji predstavi. Ko nam to ne uspe, smo razocarani in jezni na drugega, ker ni uresnicil nasih pricakovanj….

Priznam, da ko sem v umu osvojila, da resnicno obstaja se en tak kot jaz, sem zacela delovati bolj mehko do sebe, nc vec prov obtozujoce, kva pa vem, sem si mislila, tole je pa ratal ze zanimiv…hahahaha, tole se gre pa zares….hahaha…

slismoBroken Heart

Lepo je če deliš