Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Haloohahahaha….
ejga, ejga, tole z malinami si za moje pojme da best premislila….si čist predstavljam tale malinin-bananin njami, še posebno ko je zunaj sneg in je temperatura pod ničlo….juhej…
hja….a marjetke pa čakre….hahahahaha….ta je dobra kt svina…..hahahhaha…si me nakrohotala do solz……sej zdele je polna luna pa te zadeve, kuker imam opravičilo, da lohka kej prjavim, pač rečem, da ne vem, kva je blo, ker luna na mene tk vpliva….hahaha…hočem rečt, da so tvoje marjetke men čist zdravilne, sem zdele čist pri kuker zdravi zavesti, no to jst mislem…..ma, sej je itak važen kaj jst mislim o sebi in ne kaj drugi mislijo o meni…hahahaha…hahaha… in še enkrat bi rada rekla, da so tvoje marjetke za prmej zdravilne….hahahaha….namreč, jst jo večina prepevam, če poznam komad, če ga pa ne poznam in mi prekinja, ker mam instant internet, pa kakšno svojo, ki mi pride na misel, lepo zapojčkam….sej poznamo guno, kdor poje, zlo ne misli….hahahaha…..in je čista resnica, takrat, ko poješ, namreč poješ in ne moreš misliti nič drugega….hahahahaha……tk, da muzka je vsa zdravilna….nekatera nam ni všeč, to pa ne pomeni, da ni komu drugemu….in takrat, ko je človek skupaj z muziko, ali poje ali igra, ali pa preprosto posluša in je noter v muzki, takrat ne misle na nič drugega……je en mir v naših glavah…smo čist prisotni in tukaj in sedaj……hahahaha…..tk, da se mi zdi, da temu po tanovem rečejo generiranje torzijskega polja al pa čučanje v praznini…..hahahahaha…..kere hude nebuloze, kuker sem prebrala na forumu, da, če generiraš torzijsko polje, da si izključno v praznini, ampak si z zavestjo iztočasno še drugje, ampak poskušaš drseti globje in globje v zavest samo, ki je ena sama prisotnost in naboj trenutka tukaj in sedaj postaja tako močan, da čas, ki ga lahko čutimo pri brzenju čez življenje izgubi svoj oprijem in globje, ko se potopiš v to prisotnost, dalj časa te drži ta naboj prisotnosti tukaj in sedaj…..no, draga strelka, naš dragi glas je tole lepo opisal….hahahaha….in, ko prtisnem na tvoje marjetke sem čist prrisotna kuker tukaj in sedaj in ko mi zasvira kakšna pesemca, ki mi je všeč, sem po tej glasovi razlagi še bolj prisotna v tukaj in sedaj in naboj postaja tako močan, da čas izgubi svoj oprijem in bolj ko pojem al pa plešem, oziroma globje, ko sem v pesmi, bolj se potopim v prisotnost in dalj časa me drži ta naboj prisotnosti tukaj in sedaj, no, ja vsaj tolk časa, kuker časa se vrti komad..hahahhaha….pol sem pa spet v tukaj in sedaj, tut brez muzke….hahahaha…hvala dragi glas na razlagi, zdej vsaj vem,ko pojem al pa plešem, al pa samo poslušam muzko, da sem skonektana na torzijca in padam v praznino in pol sem tukaj in sedaj….hahahahaha….ampak, jst se lih tk počutm tut ko kuham al pa jem, al pa kakšnega spijem, al pa čvekam z vami, tk, da se mi počasi dozdeva, da je z menoj res marbit marsikaj narobe, ker je mogoče mal čudno, da mene ta naboj prisotnosti tukaj in sedaj nč ne spusti….hahahahaha….ma, ja, včasih so rekli, da se brez ciganke nč ne ve….konec koncev pa zadnje leto živim na dolenjskem, pa bo tut mogoče kakšna ciganka, pardon romkinja mim pršla, pa se bova marbit kej zmenile, pa bom kej zvedla od tukaj in sedaj…hahahahaha…do takrat bom pa nazdravljala Življenju, se ga radostila in bila preprosto hvaležna in srečna da živim…..juhej….. čist po domače povedano jst sem življenje…..hahahahaha…..
iiiiiinnnnnnnnnnnn tttoooooooooooo so še vedno nebuloze, ki jih prebirate na lastno odgovornost, za podrobnejše informacije se obrnite na svoje dohtarje, farmacevte, šamane, bioenergetike, natakarce,prfokse, uradne uslužbence…. pa te stvari…blabla….po domače lokalne dilerje……in, če nobeden od njih ne ve odgovora na vaše vprašanje, je to mogoče samo znak, da odgovor že poznate…..hahahahaha…..
slišmo