Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Halooohahahaha…

hahahaha draga strelka…..prosto po Prešernu…..juhuhuhuhu….jst tegale našga Prešerna obožujem, to itak že veste…hahaha….men se mal zdi, da je bil Prešeren tut nebulista….hahahaha…..ma, ja, kar se mene tiče, živi Prešeren itak v vseh nas Slovencih….hahahahaha….

ejga strelka, a veveričke pravš…hahahaha….sam, da jst še nisem vidla veveričke, ki bi potem, če jim kej hrane marbit od zime ostane, pač na štantu menjale hrano za kej druzga…hahahahaha….

kar pa se tiče višje zavesti, pa itak največ govorijo guni, ki pač delajo al pa poučujejo neke tehnike za zdravljenje, al pa pišejo knjige….hahahaha…..in kar se mene tiče, je to itak komercila….pač zaslužkarji….hahahaha….jst nimam nč proti tehnikam, kakšne tehnike za sprostitev so prou kul…prouzaprou smo tehnološka civilizacija, tk, da tele njuejđerji men prouzaprou niso nč kej posebnega, ampak mi je v bistvu čist normalno, ker je katoliška cerkev že rahlo preživeta in je blo potrebno najdet nadomestilo zanjo….koncept je pa v večini podoben….hahahhahaha….pol pa itak vsi dnar v žep al pa v zlato, al pa srebro v imenu varnosti in kontrole bodočnosti….pa vsi govorijo, da je potrebno kontrolo sprostiti in zaupati….hahahaha….eno je govort, drugo je pa delovati…hahahaha…pa najbolj se narežim, ko večina ljudi, s katerimi se pogovarjam govorijo o neeki matrici, da bi pa spoznavali povsem iskreno svoje delovanje, svoj miselni svet, ki jim prevaja čustva, tega pa ne zasledim v pogovorih, niti v večini kao duhovnih knjigah….večina propagira neke svoje tehnike, s katerimi se povezujejo z višjo inteligenco al pa iščejo vzroke v prejšnjih življenjih, kt zmešani….hahahaha….matr, je fletno….vzrok za večina težav, ki jih ima katerikoli človek je v njegovem delovanju, ki ga vodi njegov miselni svet in, če je človek napet, jezen, ima zdravstvene probleme, si jih je pridelal z nesprejemanjem sebe….zato se mu pa tut situacije večina ponavljajo, da bi le dojel svojo šolo življenja….ampak ponavadi človek raje menja ljudi okoli sebe, kakor da bi se iskreno spoznaval in se seveda večina kaže na zunaj drugačnega, kot v resnici je…..hahahahaha….iskrenost je za mene edino, kar človeku res pomaga in to iskrenost do samega sebe, ker, če je do samega sebe iskren, je tudi do drugih….hahahaha…..če pa človek šmugla s seboj in si potvarja resnico, pol pa tut šmugla s svojo okolico in pač enkrat govori eno in, ko pride v drugo situcijo, pozabi, kaj je govoril prej in seveda pove čist nekaj drugega in ko ga recimo spomnem na prejšji govor ima itak takoj zagovor, da ni tko mislu, pa, da jst tega ne razumem, pa te zadeve…..hahahaha…..to je že itak rutina človeka….hahahaha….in dokler človek pri sebi resnico potvarja, ne more živeti v realnosti, ampak živi preprosto v svoji iluziji…..hahahahaha….sej, verjetno sem jst čist preveč preprosta….pač norc, kt norc…hahahahaha…

hahaha…tale propad sistema al pa civilizacije je v bistvu resna zadeva, ljudje pa mislijo, da se bodo rešili s kopičenjem dragih kovin…..hahahahaha…..kar se mene tiče, bo skret papir mogoče kmalu več vreden od nevem kerga srebra al pa zlata, no, ja rit si tut z listjem lahko obriše, če je pa zima, si jo pa s snegom brez problema obrišeš….hahahahaha….pa tut zlato al pa srebro človek ne more jest, da bi pa nekdo menjal hrano za srebro, če hrane naprimer ne bo, pa tut nevem zakva bi menjal….hahahahaha….tk, da brez panike je reku ata Švejk….hahahahaha….

men je vseeno kolk ma kdo dnarja, al pa telih kovin, al pa nepremičnin…ko gre zares velja samo trezna, mirna glava in solidarnost, vse drugo za mene nima prou nobenega pomena…..hahahaha…me prou zanima kolk ljudi se bo šlo neke tehnike za željeno realnost, če se vse okoli njih podira….hahahaha….

draga strelka, res je prou lep sončni dan in še več se nam jih obeta….juhuhuhuhu….tk, da vsem želim veliko sončnega smeha…in seveda so tole nebuloze, ki jih berete na lastno odgovornost….tk, da jst sem odgovorna za sebe…..vi pa sebe….hahahahaha…no, ja, jst povsem in z veseljem prevzamem odgovornost tut za tale moj živalski in rastlinski svet okoli mene…juhuhuhuhuhu….hm, včasih je pa tut bruhuhuhuhu…hahahahahaha….poseben, če ga s kakšno družbo mal preveč nagnem, pa še to, takrat, ko mešam alko….hahahaha…pa ne z vodo….hahahahahaha….tk, da sonce, voda, zrak svoboda in tut bruhuhuhu ni več prisoten….hahahaha…

zdej si grem pa eno obaro skuhat, sem si jo prou zaželela, kuker neki na žlico, sam še ne vem, al bi telečjo al bi kurjo…hahahahaha….matr, mam problem….hahahahaha…bilo kuda, problem rešim svuda….hahahahahahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš