Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

strelka wrote:
je res ..ja v vinu je življenje …rojstvo , odrasla doba ..pa tud smrt …Smile
Vsak pa to lahko razlaga po svoje ….a je luštno ali je nočna mora …

haahahahaha Strelka, ti si da bestClap……hahahahaha….tud brez vina je isto…..hahahaha….rojstvo….odrasla doba in smrt……hhahahahahaha……in kje je tukaj večnost…..hahahahahaha……js sm en norc, pa še kozarc rdečga mam zdele v roki…hahahahahaha…..pa bom probala odgovort na svoje vprašanje o večnosti….hahahahahahaha…..večnost življenja je vedno in povsod v “zdaj “……hahahaha….točn v zdaj je za mene kt norca večnost življenja….hahahahaha…..drgač pa velja gun napis, k sm ga vidla enkrat, no, ja, al pa dvakrat, al pa trikrat….hahahahaha…..in ta napis sm vidla prvič ponoč, k je bla Vipavska noč, pa sm imela štant z medico, dvajset let nazaj……hahahahaha…..pa sm srečala ene frende, k smo se pol mal zgubil….hahahahaha….pa smo se trije najdel pr vhodu na Vipavsko pokopališče………hahahahaha……in vsi smo naenkrat pogledal na napis, ki se bohoti nad vhodom v pokopališče in tam piše zelo preprosto ::: Umrl boš……hahahahaha…….pa še res je…..in to je ena najboljših realnih in genijalnih misli, kar jih poznam……takrat me je res stresel ob pogledu na ta napis……hahahaha…..sem pol kasneje v moji zgoščenki samospoznavanja čist podoživela še enkrat ta stres ob pogledu na napis………dogodek je kar sam uletu in sm čist enostavno podoživela-sprejemala točn ta občutek, ki me je takrat stresu, strah realnosti……hahahahaha…..in razumevanje je prišlo kasneje……hahahahaha……WinkCoolBig smile….

ejga, fajn bod, pr ns lih fletno dežuje, pa še luna je taprava, tk, da grem zjutraj definitivno po gobe…..sam zdej pa premišljujem al nej nardim kakšno tehniko za drugo realnost in si predstavljam, da so gobe že v košari……..hahahahahahah…Wink……

Lepo je če deliš