Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
juhuhuhu…strelka….miljonkrat hvala…bom tele regratove korenince z veseljem nabrala in v šnopsa dala….pa tut ognjič sem že posejala…vse, kar moram še organizirati je domače olivno olje…sem zadnjič gledala oddajo po tevejki, da je zelo malo olivnih olj v trgovinah, ki bi imele več kot 15 % olivca, vse drugo je baje šara, kuker sojino olje, navadno olje, pa te stvari…ali imaš ti mogoče kej raziskano tržišče okol tega kupljenega olivca…matr, jst sem bla čist frapirana, ker sem mislila, da je olivno olje v trgovinah pač olivno olje….in, da je edina razlika med njimi, če ja hladno stiskano, pa zgleda, da temu ni tako…hahahaha…jst tut namesto kreme za obraz uporabljam domač olivc, ker mi večina teh krem, pa tut, če so blazno kuker drage, al pa čist poceni povzročajo rdeče madeže in srbečico…tk, da pri meni je zlo ortodoksno s tole kemijo….hahaha….kuker v smislu…..bilo kuda, jst uporabljam domačega olivca svuda….hahahaha….tut za lase…hahahaha….odkar si konice las mažem z olivcem, so moji lasje skoz manj razcepljeni in kljub temu, da imam goste in dolge, lahko grem z roko skozi lase, kar se ni zgodilo v vseh prejšnjih petdesetih letih…hahahaha…sem si pa kar velik kamilice posejala, ker si bom nardila svojo kamilično kremo za obraz, pa mal dam noter tut armana, pa mal gabeza-korenine…če pa kupm kamilično kremo, me pa isto srbi po obrazu…hahahaha…tk, da jst sem obsojena na tele domače izdelke, kar se tiče krem, pa te stvari…tale kozmetična industrija od mene lih nima zaslužka…hahahaha….pa tut farmacija ne…hahahaha….sem bolj sorta tete Pehte…hahahaha….hahahaha….pa zlo rada kej novega nardim in probam, imam prouzaprou velik veselja z nabiranjem zelišč in pol naprej z ustvarjanjem…hahahaha…..
draga strelka, hvala in fajn bot…no, pa seveda tut vsem drugim
želim fajne dneve…