Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
![](https://forum.duhovnost.eu/wp-content/uploads/2017/09/slikca.jpg)
Če človek ne želi razumet ..in je nonstop v svoji šupri…itak je polže, pa naklada ko govori resnico…to ti.
No jaz polžke ne jem …jih pa vidim , te s hišco …sem jih pa nabrala ko sem bila še kot otrok…jp Eta jih je včasih odkopuvala ( no da povem Eta je kamniška prehrambena tovarna) …hja nam je padlo mal cvenka …
Sam to sploh ni poanta ….pa kaj čem razlagat …boš prekotalila pa obrnila …v. svojo religijo , ki je spoznavanje sebe po tvoji metodi….
Kar te vprašam ..pa sprašuj sebe to je tvoj odgovor…torej ne veš..in spet jovo na novo …uporabiš tvojo lastno religijo …
Ostržka pa poznaš, no saj upam ..luštna pravljica , ko se je zlagal…mu je zrastel nosek….jp ker je lagal…
Kakšn je pa tvoj nos pa spet nimam pojma …oz. Ostržek ni imel v tej temi veze s tvojo karakteristiko nosu ..ampak lažjo…
Kuker ti ne veš kakšna je moja izobrazba ..aha razen če si prebrala …ko sem napisala hja tud tuki , se spomnim..da ko človek diplomira , da pade eno veliko breme iz srca …( sam ti to ne veš ….ker si večinoma tvojih šolskih let preskočila potem pa kakor koli že mogoč si špricala , mogoč si pač imela kakšno drugo prelomnico v življenju ..kdo ve …to veš ti)
Ampak za to ker ti nekaj nisi dosegala …pa mogoče bi, ne vem …zato je univerzitena izobrazba izobrazba bedakov ( to pripoveduje tista tvoja misel , ki se tebi zdi tko fajn)….? Nič jasno Rez …kot da bi jest rekla da vsi tisti , ki so naredili srednjo šolo da so falirani študenti …tisti pa ki nimajo nič so imbecili al kaj…
Mislim kar nekaj ….
Saj pravim nič jasno…!!!!
Čeprav pišeš tukaj , pa me izobražuješ ….kako moramo živet , da mi bo dobro na zemlji …iz tebe vre marsikaj …
Zato sem te tudi vprašala …zakaj to počneš , da bom razumela poanto…
No pa ni bilo nič od tega …
No kot tudi tisto , ko sem v šestem razredu pri verouku župnika vprašala. Ko je pripovedoval o religijah sveta …da poznamo več verstev …ampak edino katoliška vera je prava vera. In ja Vprašala sem zakaj ..pa spet ni bilo odgovora …
Torej jp kar nekaj ….sem v šestem razredu nehala obiskovati verouk J.
Ampak uh ..ja to je spet moj zavest …moje dojemanje …
Kot glede izkušen ..še vedno trdim, če bi vse izkušali , da mogoče sploh ne bi doživeli starosti…
Npr pojej zeleno mušnico , ker je ne poznaš..pa jo poskusi izkusi jo …no mogoč boš mela srečo, pa boš preživela in ne bo posledic…mogoče boš pristala na dializi , al pa čakala na presjanju jeter….
Sem pač gobe omenila , lahko bi kaj drugega…
Si mogoče pomislila na to , da sem to povedla …?
Glede zdravja pa zdravljenja…so terapevti , ki poznajo metode , ki človeka pripeljejo do tega , da se začne zdravit sam ….da prepozna svoje delovanje , svoje reakcije ….s s pomočjo terapevta.
In ja imaš prav ….ti ne zdraviš , ampak pacienta pripelješ do tega, da se začne nekaj dogajat in imaš prav tako veliko odgovornost pri tem pri zdravljenju …torej tudi ti zdraviš.
In to sem te spraševala …
Zato pa pravim jaz nisem ti ..in ti nisem jaz….
mej se Rez …vrtičkaj , gongaj …karkoli že počneš v življenju
strelka2010-09-05 11:29:44