Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Haloohahahaha….
matr je lušten ane….hahaha….sem mela mal obiskov v teh dnevih, pa sem bla kar mal presenečena, k je frendica čist vun padla, da kakšen nevsakdanji vrt mam, pa kolk raste, pa kakšna dobra zasaditev….pa blablabla….hahahaha….matr, mi je ego poskoču na tristotrinintrideset, tk, da sem bla čist zrekonektana, pa še ritualov mi ni blo treba delat…..hahahaha…..
tak je kak je…….hahahaha….naša draga strelka se po vsej verjetnosti en časa spet ne bo oglasila, al se pa bo, al se pa ne bo nikoli več….tk, da vsak je za sebe odgovoren, pol je pa čist useen al ima tazadno besedo al pa tapametno al pa kar kej….hahahaha….je rekla naša strelka tam nekje na forumu sto ljudi, sto čudi…..hahahahaha…bravo strelka….. jst bi sam dodala, šest miljard in pol ljudi in je šest miljard in pol čudi….hahahahaha….
sem si pa danes zjutraj pri kavici mal forum prebrala, k sem zadnje čase bila mal neredna v prebiranju foruma, tk, da sem se mal zadržala pri horusovih postih…..sej pravm, vsak po svoje boga moli, ampak tele horusove metode men dišijo že po obsesiji z zdravo hrano, telesom in kuker skoz neko čiščenje in primerjanje….tk, da meni miriše na obsedenost z zdravim načinom življenja in seveda posledično preziranje vsega, kar kao ni zdravo, pa te stvari in kuker se men zdi, pa tut medicini,je zadaj slaba samopodoba, zato se je pa treba skoz ukvarjat s hrano in zdravim načinom lajfa…..hahahaha….se pravi obsedenost z zdravim načinom življenja ne pelje v zdrav način življenja, ker je obsedenost pač obsedenost in je v bistvu lih tk, kt obsedenost z alkoholom, drogo, igralnimi avtomati, dnarjem,osebo, pa te stvari…..tk, da z zdravim načinom lajfa ni nč narobe, dokler ni to obsedenost……hahahaha…..zdej telim novim boleznim, kuker obsedenostjo z zdravim načinom lajfa se reče ortoreksija in bo letos priznana kot bolezen……in v bistvu je to ena bolj podmuklih obsedenosti, ker pač kuker zdravo ješ in se ukvarjaš zraven še z nevem kerimi meditacijami in tko naprej…..ampak, če je to obsedenost, to potem ni več zdravo……tk, da, ko mal razmislim, se mi zdi, da bo zlo hitro tut prišlo do nove bolezni na spisku in sicer do spiritoreksije al po slovensko do duhoreksije….hahahaha…..kuker obsedenosti od ritualov ene ali druge tehnike, pri katerih se ljudem prikazuje bela svetloba in pa moj frend Kristus……hahahahaha…..sej sem Kristusa poklicala direktenga na mobi, mam pač njegovo številko, tk, da sem ga direktenga pobarala če ni na dopustu, da jo tkole luta po sloveniji in se prikazuje v vizijah ljudi…pa me posluša in se začne krohotati…..hahaha….pravi…ejga, rezina, jst ziher nisem mogu bit, ker ga lepo žuram s frendi in po vsej verjetnosti ga bom še dolgo žural, me pa zanima ali sem imel v viziji brado in dolge lase, pa kakšno barvo las sem imel, ker sem namreč obrit, pa še leče sem si dal v oči, tk, da me res ne more nobeden spoznat…..hahahaha….matr, sem se režala….sem zaželela Kristusu in njegovi družbi še naprej fletkan žur in sem premišljevala, da ljudje kar ne morejo mimo ritualov in, da se pač skoz razvijajo neke tehnike oziroma rituali in kaj je zdej tolk razlike med temi rituali, kuker ker je boljši al kva, sej to je pol isto kot tista, kera vera je boljša al muslimanska al krščanska, še zmeri je samo vera, in ritual je še vedno samo ritual…..hmmmm………..tk, da, kar se človeškega uma tiče, nima meja….hahahahah…..
innnnnnnnnnnnnnnn toooooooooooo sooooooooo še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo, branje je na lastno odgovornost….za podrobnejše informacije se obrnite nna svoje lokalne dilerje…….juhej…..aja, pa še tole mi je uletel na misel, da imam marbit jst bolezen, ki se ji reče krohotoreksija, kuker sem odvisna od krohotanja, kuker čist obsedena……hahahahaha….ali pa tudi ne……hahahaha…..
slišmo