Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Halooohahahahhahahahaha……..
hahahaha….bom kar eno zapela……hahahaha…..u tunelu usred mraka, rodila se šestokraka…….šestokraka sa šest lista…..hej…..to je značka nebulista…..hahahaha……..hahahaha…….
Matr, ste fletni……..hahahaha…..no, ja matr, smo fletni…..hahahahaha…….bilo kuda, nebulizem ustvarjamo svuda…….hahahahahaha….
Ejga, Avatar…..sem se mal zamislila…..hahahaha……kuker, da Zofka išče jajca naokoli, k jo baje Tadej ne jebe…..hahahahaha……kuker jajčka pridite k Zofkici……..hahahahaha……..hahahhahaha……pa sm si mal viziolizirala kuker Zofko, pa Tadeja skupi…..hahahaha…..matr, to pa je burleska……hahahaha……kuker, da je Tadej zdej kao moj zetko…..hahahahaha……hahahahaha…….matr, to pa je humoreska…..hahahaha……..evo prizora…..mi se kao pogovarjamo, kuker Zofka, Tadej in jst….hahahaha……in seveda Tadej gleda u praznino, zdej, kje je ta praznina, ne vem…..hahahaha……ampak, kuker si jst predstavljam ni to lih neko gledanje v oči, k se pogovarjamo…..hahahaha………ampak je gledanje u praznino….kuker u en prostor pred našimi očmi…..hahahaha………kuker, se ne gleda v oči, če si u praznini in kuker se tut ne spopada direktno s lajfom, ampak se vsi problemi lepo pospravijo u praznino…….in to je to…..hahahahaha……hahahahaha…..in pol pride iz praznine po vsej verjetnosti tut odgovor al pa marbit delovanje……..hahahahaha……in pol pridejo iz praznine verjetn nova pravila in opisi anarhizma, terorizma, pa te zadeve…….hahahahaha…….matr, to je pa spet isto sranje……kuker pravila iz praznnine……..pravila, ravila, da bi me udavila…….hahahahaha……….matr, matr……že tko je preveč pravil za našo familjo……hahahahaha…..če lohka kot mati svetujem svoji hčerki, da nej se rajš zagrebe za kakšnega zetkota, ki nima lih tolk velik pravil………..hahahahahah……….hahahahah…….kuker, da bi blo lih obratno…..hahahahaha…….recimo, jst bi bla fulllll zadovoljna z zetkotom, ki bi dal use pravila u praznino…..njet pravil…..uzela jih praznina………hahahahahaha….in tako lohka pol čist spontano in čist preprosto deluje…….hahahahaha……….hahahahaha….hahahahahaha……..hahahaha…….
Drgač sm pa kuker je Zofa rekla, na dopustu…..hahahaha……a kje……hahahaha….ne povem……hahahaha…..sm pa na dopustu z eno staro frendico, k je pršla iz daljne dežele…..hahahaha……hahahhahaha……kuker ma frendica da best egojebo……hahahahaha…..in zdej sva pač dve egojebi skupaj in dogajava petsto na uro…….hahahaha……bilo kuda, egojeba se dogaja svuda…..hahahahaha……
Ejga, Strelka, tisto zgodbico o kamnu pa le napiš, bi te prou lepo prosila…….kamni so tut ena moja lubezen……..pač tista naša slovenska pesemca od Minatija…..nekoga moraš imeti rad, pa makari kamen…..hahahaha……..ta pesemca mi ja bla zmeri ušeč……..tk, da prosim za zgodbico……jst sm pač butnskala…….hahahaha…….kuker uzamem en velik kamen in butn….butn….butn…..in sm u praznini…….hahahahaha…….hahahaha……
Pa še tole bi rada prjavla, da pač u nebulozah pač nobeden ne more nč smetit…….hahahaha…..kuker pr nas nimamo komunalnih odpadkov……hahahaha……njet komunalnih služb………hahahaha……..pr nas je komunala u praznini…….hahahahaha……hahahaha……tk, da ni problema……..mikrofon je naš, vaš……hahahahahaha……..hahahahaha………dejmo eno zapojčkat…..hahahaha……a kero……..kva pa vem……..hahahaha……kva pa guno…….dobra volja je najbolja……bodi dan na dan vesel…….vriskaj poj in pesmi piskaj…….pa boš vedno srečo imel ……..hahahahaha……hahahaaha……..
slišmo