Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

strelka
Participant

Eh ..no saj tolk bi pa lahko bila ..da bi pohvalila mojo slikco …ki je ta vaš navadni pujsekBig smile.
Gobica pa nisem …sem že na dolgo razložila ..pojma nimam od gob ..samo tintnice z jaci so pa odlične ..Big smile

Glede čemaža …sem že večkrat si rekla …zdej pa že pojdi nabirat ta čemaž , (so mi že razložili kam naj grem blizu nas …no kar mal bi se peljala)…ki mi je odličnega okusa …in zdej po tanovem mi je še celo česen postal zelo okusen …in je vedno na solati …

Drugače pa priznam …še nisem prijela v živo čemaža …razen v kozarcu ….ampak verjamem na besedo …najboljše–čemaž smrdi po česnu …šmarnica pa po rožicah -ko cveti …listi pa so bolj brez vonja ko ja …
tko da ..no živemu človeku se lahko tudi vse zgodi …npr če je nahoden pa ne vonja dobro…
Jp ..latinska imena so najboljša…takole, če se ne spoznaš dobro ..če ti kdo napiše latinsko ime …lažje najdeš v kakšnih knjigcah …pa sedaj v dobi interneta ..pa še toliko lažje …samo včasih ti čist kakšno drugo slikco prilimajo …tko da jaz sem še vedno bolj zagovornik …knjigic za v roke prijet ..še bolje pa če ti kdo to v živo pokaže….

tko da ..napredujem …Thumbs Up
Forumi so pa fajn za take zadeve …jaz npr . sem se ogromno že naučila …pa marsikaj novega zvedela ..čeprav rastlince zdravilne so meni ljube…tko da marsikaj tud vem o njih …vendar še vedno se pa rada prepričam …Winkpri kašenm kosobrinu npr…Big smile

Povzdravček…hi , hi …

strelka2011-03-28 12:06:50

Lepo je če deliš