Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Mi je zdele prsu na misel en refren ene nase stare popevke…sej ne vem….cist tocen kera jo izvaja….ampak …gre pa tkole……

ZIVLJENJE JE LEPO….
CE GA ZIVIS….
TAKO KOT PONUJA SE SAMO…..
IN NE, DA TI GA SPREMENIS……

pa mi je prsu se en refren iz enga elektronskega komada…..ki gre pa takole……

LIFE IS BEAUTIFULLLLL…..
LIFE IS PERFECTTTTT…
JUST THE WAY IT ISSSSSS…..

No, jest se z zgornjima refrenoma cist strinjam……z zivljenjem res ni nc narobe….zivljenje je preprosto cudovito……pol pa al pada sneg….dez, al je megla…..al pa sije sonce…..to je ena taka moja resnica., sem cist hvalezna vesolju za njegovo bozansko delovanje v ciklusih…vcasih res padem na kolena…..iz cist preproste osuplosti nad to velicastno igro, ki se ji rece zivljenje na zemlji in sem preprosto s celim telesom…..vsem umom zares hvalezna, da smem sodelovati, soustvarjati………v tej bozanski kreaciji zivljenja na zemlji, ravno v teh cajtih…………
………ampak…hja…je pa vseeno treba neki spremenit…..in sicer nas odnos do sebe……mi smo do sebe precej macehovski, pol mi je pa vseen al pijete iz nadoblikovane salce svojo kavo, al pa karkoli ze pijete….. al pa iz plasticne…boli me qurac…….mamo neke ideale, ki pac soupadajo v sedanji civilizacijski cajt….in za te ideale….smo sposobni …hahaha…po domace povedati……velikokrat….in marsikdo ….tud ubijati……, ce pa glih ne ubijati…..pa seveda…delamo namerno pocasni samomor v svojem nezadovoljstvu….samo zaradi idealov, ki pa so ponavadi v odvisnosti od okolice…..se pravi, da nam okolica potemtakem zrcali nase ideale……., se pravi, da je nasa pozornost resnicno prevec pripeta na zunanjost, na materialnost ……se pravi….da dobimo…..popolni obcutek zadovoljstva sele….ko je tudi v okolici vse po nasem mislenju……hmmmmm……poll je to res cela fakarija……..in kuker lohk pogledamo….okol sebe…zgleda, da je cela cloveska civilizacija….padla v eno globalno fakarijo……vse zarad nekih idealov…ki so osnovani na strahu…in seveda…..prepricevanja kdo ma prov…in kdo je na strani zakona….in kdo je proti zakonu…..zanimivo, da se te strani hitro menjajo…..kajti zakon…..hahahaha…..teli zakoni……hahaha tale demokracija……..a mogoce scitijo nase ideale, hja res je……….pol spet cist po domace cestitam S.N.G. Lazarevu, ki je izjavu, da je demokracija diktatura zakona…..bravo….stariThumbs Up….ne samo, da se strinjam…..hahaha…..sem dozivela….na svoji kozi……hahaha…..tk, da bi blo najboljs….kar se idealov tice……da jih ne postavljamo v odvisnosti od zunanjosti……………………

Mogoce…..bi si pa cist enostavno vzeli za ideal…preprostost…..postenost…..zaupanje……..hvaleznost…..pa ne, da zdej zacnete pricakovati, da se drugi zacnejo obnasati tako…….ampak….da se vi potrudite sami s seboj ziveti v postenosti….odkritosti…..preprostosti……zaupanju…..sprejemanju……sami s sabo……., ker …dokler casa….sami do sebe ne zivite tako….pac ne morete pricakovati od drugih, da se bodo do vas tako obnasali…..
tako preusmerite pozornost na svojo notranjost…na filinge…in jih zasledujete…v kaksni odvisnosti so……..

Ali pa ste preprosto srecni, ker zivite, to pa pomeni, da ste sprostili svoje umske in custvene napetosti….in vasa zivljenska energija se mirno in sveze pretaka…..napaja ves vas organizem…in vam seveda povrne notranje ravnovesje….to pa spet pomeni….da vidite za sebe veliko moznosti v zunanjem svetu in ste se cist pripravljeni z vsem zaupanjem lotiti novih projektov……….ali pa preprosto……uzivate tudi v dnevni rutini…….in si pojete ……zivljenje je lepo…….ce ga zivis….tako kot ponuja se samo……in ne, da ti ga spremenis……

slismoFlower

Lepo je če deliš