Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Aloha, Avatar…….hahahaha…..dej si tuki predstavljaj eno fletkano havajko, v evinem kustimu in z venčkom rožc okol vratu, ki drsijo po polnih prsih…….hhahahahahaha….matr je fajna domišljija ane……hahahahhaha….hvala domišljija…….hahahahhahaha…..
hahahahaha…..dragi Avatar……hahahahaha…….. je fletno ane, tk življenje pa te stvari……hahahahaha……a da mi bo kej vun padlo……..hahahahaha……vse tist, kar mi je že vun padlo in kar mi mogoče še bo, nikoli zares ni bilo moje…..hahahahaha…….tuki mislem na kakšne ciste okol ledvic, pa jajčnikov, pa seveda u prvi vrsti tuut na moje odvisnosti in vedenjske vzorce, ker ciste so ble samo posledica….hahahaha…….njet…..to nikoli ni bilo zares moje…….hahahaha…….to kar mejte……hahahahahaha…
Hja, kar se tiče pa moje ljube hčerkice…..hahahahaha……hahahaha…….je bla pa moja vzgoja prbližno takale…….hahahaha…….ko je bila otrok sva šle kdaj tut v slaščičarno…..pa sva se taprvo zagledale v vse te tortice, pa kremšnite ……hahahaha…….fulll teh tortic…….hahahaha…..no, pa so se oči najedle…….pač preprosto počakaš, da te prvi napad mine…..hahahahaha….evo, oči so ble site, pol sva si pa čist komot naročili lih taprave tortice in lih prou, da sva z užitkom pojedle…….hahahahaha…….hahahahahaha……..tuki sem se spomnla na guno iz Malega Princa….kdor hoče videti, mora gledati s srcem, bistvo je očem nevidno……..bravo Princ……hahahahaha……..ma, ja zgleda, da te tole moje duhovno žlubedranje čist dober zabava …..hahahahaha……..hahahahaa…..pa moje režanjje tut……hahahahahaha……
Ejga, stari, jst sm prepričana, da fullll tapravih dedcev in žensk živi po svetu……hahahaha……vsak izmed nas je taprav…….hahahaha…….sam, da se tega še sami ne zavedajo……hahahahaha……hahahahaha…..se je treba zavedat……hahahahaha…..in z vso pozornostjo in brez napetosti seksat……hahahaha…njet napetost……hahahahhaa…..sproščeni, spontani sex je velik boljš……in čist zavestno in z vso pozornostjo…kamor gre naša pozornost, gre naša energija…….hahahaha…..brez hlastanja……hahahaha…..brez posesivnosti……hahahahaa….pol je pa vseen al plačaš za sex, al ga maš pa doma, al se pa zgodi by the way………..hahahahaha…..sproščenost…..spontanost…….hahahaha…njet napetost in spraznitev, hlastanje……hahahahahahaha…….hahahahahaha…..je treba dejansko polno sproščeno živet in ne se sam praznit…..hahahahaha………..če se hoče človek sam praznit porab preveč energije prvo za napetosti in pol še za praznitev, to je vendar čist preprosta logika ane……..hahahahaha…a ni škoda energije……hahahahaha…….ne hvala……napetosti prepuščam kar teb Avatar…..jst sem se od njih poslovila……hahahahaha…….tk, da mi tut praznitev ne pride v poštev……hahahaha…….pač pa sproščen sex……hahahaha…..kuker višje frekvence…….hahahahaha……njet posesivnost, napetost……, pa te zadeve, ampak sproščenost…….hahahahahahaha……..hahahahaha…..ma, ja norc, kt norc……..hja, seveda mam neki kristalov v svoji spalnici, ampak to še ni nč…..hahahahahaha…bi mogu videt še moje konkretne kamne iz reke Nadiže……ti so šele komadi……hahahaha…..in vsakršnih oblik…..hahahaha…….tk, da sm mimgrede butnjena…..hahahaha….al pa kakšen drug…….hahahahahaha…….kuker butnskala….butn,butn,butn…hahahahahaha…….hahahahahaha…
Hahahaha, stari, drgač pa moja hčerka res uboga mamico, pridna, lezi, tačko da…..hahahahaha….čist ponižna, sej se ji pozna na forumu ane…..hahahahaha…….hahahahaha…….buci, buci….kuker čisti škorpjon, ponižen k strela……….hahahahahaha….sem jo prouzaprou jst v šolo k Marjanu in Tadeju poslala, pač ubogljiva, ………hahahaha…ubogi otrok ane…?????…..hahahahaha…..sem ji rekla,tamala…..hahahaha…… pejd ti mal u šolo, da se naučiš vseh teh modernih besed, kuker bolj znanstvenih, pa te stvari…..hahahahaha…….sej vidiš, draga hčerka, da sva midve pač bolj preproste…njet faksi, pa te zadeve……hahahaha….pa še to sm ji rekla….hahahahahaha…….. draga hčerka, če nč druzga, ti bosta vsaj dva dobra tipa predavala, pa se ti bodo vsaj oči spočile…….hahahaha…..spočite oči so pa tut neki vredne ane Avatar ????……hahahahahahahaha……hahahahahaha……matr je fajn, če člouk preprosto resnico o svojih dejanjih govori……..hahahahha…..hja, Avatar tk, je blo……kva čem rečt….hčerka res posluša mamico in gre zdej z veseljem v tretji letnik, komi čaka……hahahahaha……..hahahahaha…..hahahahaha……sej moram pa priznat, da sem tut jst svoje cajte hotla it u tole šolo za bioterapevte …hahahahahaha……ampak, mi pač ni bilo usojeno……hahahahaha……hahahahaha……pa se pol tkle izživljam……hahahahaha…..ani fajn….hahahahaha……..bilo kuda, nebuloze svakome sviraju svuda……..hahahahahahahaha………..hahahahahaha…….love you Avatar…..hahahaha……pa tut ostalim želim čim več sproščenosti…….hahahahaha……kuker u smislu bilo kuda, sproščenost je da best svuda….hahahahahahaha…….love you…….hahahahaha
slišmo