Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br dan,

matr je bla lepa luna včeri…….sm ležala zih pol noči pod milim jasnim nebom in gledala v luno, šajn okol lune je bil mavričen, tk, da nism mogla odtegnt pogleda z nje, pesjanar je vsake tolk časa mal zatulu, js sm pa tud mal gong prbila……..hahahahaha…….no, pol sm pa zaspala……hahahahahahahahaha……ga bom dons tut kar mal z luno žurala…….aaaaauuuuuuuuuuu…………hahahaha……

Evo, moj živalski vrt se je zmanjšal na normalo, se pravi, js pa moj pesjanar…..hahahaha……no, ja mami muci pride včasih okol mal pogledat, pa še en blazno lep mačor, prou mal metalne barve, kuker sivo črn in dlaka se mu sveti k strela……sem mu dala ime metalc in je tut že kar mal udomačen, tk, da k pesjanarja ni na zgornji terasi, kjer ima za jest, jo metalc hitr uleti, poje kulker mu paše in jo prou počas odpizdi……hahahahaha………matr je lep mačor, pa še kar mlad mi zgleda…….je pa poldivji, tk, da se bova še mal spoznavala……….hahahahaha……

tole vam pa morm sčvekat…..hahahahha…..pred dnevi se zamislim, k gledam svoj vrt, da pač tole ni nč kej pognojena zemlja in, da bi blo treba mal gnoja zrihtat, pa te stvari…..pač mal premišljujem, k bi tole zimsko zelenjavo mal usjala, da probam kva mi bo sploh ratal, pa testvari……hahahaha……in učeri sedim na terasi in jo prkurbla soseda in mi neki maha, pač majo vikend, doma pa kmetijo……hahahaha……pa mi maha in jo zzletim mal bližje in mi pravi…….sem mislila, da tale tvoja zemlja na vrtu, k ga tk pridno obdeluješ ni nč kej pognojena, pa sem ti kar mal gnoja prpelala………hahahaha……………..hvala, hvala…….lih to sm rabila…….hahahahaha……tk, da sm dons že ves gnoj porabila in vse dober pognojila in seveda sm bla čist vesela, k mi je dons en reku, k sm ga srečala v gozdu, da bo v sredo deževalo, tk, da se mi zdi, da se mi želje kar sprot realizirajo……hahahahaha……lih prou……..hahahahaha……mantra lih prou je resnično dobra mantra…….js sm jo prvič uporabla pred tremi leti,v moji zgoščenki spreminjanja k sm mela obiske, pa sm kuhala kosilo, pa seveda kvakala z obiski, pa tud mal pozabla na kuhno, pa uletim v kuhno in zrealiziram v momentu, da se mi je krompir mal prsmodu in v istem trenutku sm se začela smejat in rekla lih prou…….hahahahaha…..ker po navadi bi še nekaj časa žlubedrala okol zasmojenega krompirja in kakšna trapa sm bla, da sm pozabla……njet…….js sm se zalotila v momentu občutek-misli in se odločila za drug scenarij……hahahahahaha……preprosto sem se zalotila v dogodku v svojem vzorcu – energiji, ki bi jo po domače povedano prevedel prbližno tkole…..no, a spet ne morš neki uredu narest, a si spet falila……….hahahahahaha…..sej, verjetn sm sam jst mela takele scene s svojo egojebo, vi je verjetn nimate……hahahahahahahaha…..hja, nebulizem je resna veda…….hahahahaha…..z mantro lih prou…….se lohk tud fajn spoznavate…….hahahahahahaha…….Wink

slišmoFlower

Lepo je če deliš