Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Halooohahahaha…

hahaha….zmajeslovkaClap….hahahaha….bravo lista nebulista…hahahaha…pa hvala za ByronaHeart…prou pašeThumbs Up

res ti marbit že mal skomin po vrtu delam…sem se takoj spomnila, da sem sama pred leti živela višje na 8oom in je čas za vrtove prišel mal z zamikom…hja, tale naša Slovenija je čudovita country…hahahaha…sem pa mela problem z vinsko trto, namreč jst jo ne znam obrezat…frend, ki pa je lastnik mojega domovanja in zna obrezovat trto ima pa preveč dela s svojo službo, pa seveda sam s seboj…hahahaha…in me je rešil sosed, ki me je povprašal, če ne bom nč tre obrezala…hahahaha…in, ko sem mu povedala, da pač ne znam, pa te zadeve…se je ponudu, da mi jo obreže in mi povedal, da sta dva načina za obrezovanje in sicer je pomembno, da veš za kaj trto uporabljat in, ker jo tukaj pri meni uporabljamo predusem za senco in šele v drugem planu za sadeže, mi jo je tko obrezal, da bom sigurno letos imela senco čez celo teraso, vsaj tko je on izjavil…hvala sosed…sej pravm, jst mam po nevem kerem naključju resnično srečo z vsemi sosedi…prouzaprou imam sosede samo čez vikend…..med tednom sem bolj sama na tem hribčku…hahahaha…no, ja, pa moj pesjanar in seveda okoliški mački, ki jih pač futram…hahahaha…pa tut srečo mam s parcelo, je tako postavljena, da samo pozimi zaradi golih dreves vidim sosedovo hišo, drgač mam pa občutek, kot, da sem čist sama..haahahahaha…vse ostale terase so pa postavljene tako, da me nobeden ne vidi…sem pa že dala v lončke kalit semena okrasnega slaka, ki sem ga lansko leto posejala zelo pozno in mi je v dobrem mesecu naredil totalno zeleno ograjo okol ene terase, pa še cvetovi so bili čudoviti…na soncu so imeli bolj vijoličasto barvo, ko pa je sonce zašlo so bili cvetovi neverjetno lepe globoko modre barve, v bistvu so bili prisotni skor vsi odtenki modre…tk, da letos bo pri meni slak imel kar nekaj placev na katerih se bo lahko razbohotil s svojimi velikimi čudovito zelenimi listi in omamnimi cvetovi…semena sem pa itak lansko leto z njega pobrala in jih posušila…

ejga zmajeslovka, kaj je to špehovka ???….jst poznam samo pecivo, kuker potico špehovko, kuker s špehom al pa z ocvirki…..ampak ti pa verjetno misliš rastlino, zelišče za jest, pa te zadeve…tk, da plisssss, dej mi jo mal opiši, ker jo čist mogoče poznam, samo, da ji drugače rečem, al jo pa sploh ne poznam…me pa zelo zanima…

hahahaha…sem se pa narežala v klepetalnici, k je strelka dala link gor, kuker gunga, k je žlice ukrivljal, pa te stvari, sej videa lih nisem mogla čist v potankost pogledat, ker mam pač instant internet…..hahahaha….hja, eni ukrivljajo žlice…na našmu forumu je pa moda, da nosijo mobitele na čelu…no,ja, tut žlico, pa še kej bi se najdel, čist komot nosiš sredi čela, ni blema…hahahahaha…sej pravm, tale moja domišljija se mi včasih čist razbohoti…..pa mi je uletela slika v misli, kako ljudje hodijo po ulici z mobitelom usred čela, mogoče bi še clo Nokia, ki konekta ljudi, sponzorirala take eksperimente…hahahahaha …..hahahaha…sej mogoče bo pa zdej tut posel za tatuje sredi čela, da človk ne bo mislu, da mu kej sredi čela manjka…hahahaha…hahahaha…hahahahaha…

in to so še vedno nebuloze, ki jih berete na lastno odgovornost…in, če vam grem kakorkoli na qrac al pa na jetrca al pa na živce….najprej parkrat čist zavestno vdihnite in izdihnite….potem si pa neki prlimajte na čelo in se vsekakor pogledajte v ogledalo….jst vam garantiram, da, ko boste sebe zagledali v ogledalu in videli, da vam sredi čela nč manjka…popustila blokada in boste skor gotou padli v smejlno meditacijo….smeh je pa kakor vemo pol zdravja…hahahaahaha….hahahahaha…tk, da, kar se mene tiče, je tale tehnika z mobiteli usred čela blesavog, ena izmed boljših, ki ima tut takojšnje učinke…hahahaha…hahaha…

slišmoWacko

Lepo je če deliš