Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br večer…

ejga, ejga, ejga……sm lih kar mal zuni bla…..hahaha….matr, je megla……pa mal rosi……..prouzaprou je spet en lušten mistični večer ane……..hahahaha….kuker recimo na Škotskem……hahahaha….ma, ja, jst pojma nimam kako je na Škotskem, še nikol nism bla…..hahahaha…….ampak je pa mistično….hahahahaha………pa tale energija lunce je prou lepa, kere nice frekvence ane…..mmmmm……hahahaha….pa tut, če se lunca ne vidi, je svetlo………hahahahaha………ejga lunca hvala, hvala……hahahahaha……

Pa moj pesjaner je mel rojstenga…hahaha………je sedem let star…..hahaha…..no, ja, še zmeri ga mal scat vozm pri letih…….ampak me bo zgleda v tem letu prehitu……hahaha……..vse najboljše moj dragi Tovariš…….hahahahah…..pa na zdravje………hahahaha…..sem mu tut kosti spekla, pa sladoled si je pomalcu……hahahaha……je čisti đanki na sladoled………hahahahaa……..ja, sej vem, da sladoled ni lih kao za psa……hahaha…..ampak tale moj pesjaner ga že cel svoj lajf preprosto obožuje……..tk, da mu ga tut z veseljem kupm, sem ter tja…..hahahaha…..hahahaha…….

Hahahahaha…..zgleda, da je pvi naval rekonekšna popustu, pa majo verjen relekšon……….hahahaha……sej, zdej se mal brihtam, a so marbit informacije iz frekvenc kuker odpizdile in jih ne morjo najdejt……hahahaha……..kva pa vem…..zdej so psi na sceni…..hov, hov……hahahahaha……..psi lajajo a karavana prolazi…..hahahahaha…..men se zdi, da tole prepeva Belašević…..sej, lohka se tut motm…..hahahaha……….ma, ja, sej knjige so pač zato, da jih ljudje beremo ane…….. to je pač čist logično…….hahahaha……. zato imamo čute, kuker zunanji čuti…..vid, sluh, voh okus in tip…….hahahaha……..in z vidom pač beremo……hahahaha…….aja, zdej je moda, da mi ne beremo ampak knjiga bere nas……hahahaha……..kar se mene in mojga nebulizma tiče, je to čisti zajeb…….hahahaha……hahahahaha……..kuker knjiga ma vid in bere nas, tko dobesedno, kuker moja realnost……hahahaha…….kere hude…..hahahaha…..hja, res se čist strinjam, da so določene knjige žive in druge, ki so priročniki in so za mene bolj mrtve…….hahahaha………vendar pa mi beremo z vidom, to je eden izmed naših zunanjih čutov in beremo lepo vrstice, ki so natisnjene črno na belem…….hahhahaha….a se strinjate….hahahaha…….ampak, z razvito intuicijo pa lahko beremo med vrsticami……..hahahaha…..no, ja, tkole jst to stvar okol branja razumem…….res pa je, da sm en norc, pa verjetn ne morem lih razumet vse te debate okol kdo zdej koga bere…….hahahaha….hahahaha….ma, ja, sej mi tut ni treba lih usega razumet ane……hahahahaha……..sm ljubitelj bolj praznega uma…..hahahaha…..kao da sm malo zaostala………hahahahaha………hahahahaha……..ma, ja, ako ja nebi zaostala, avto bi me zgazio…..hahahahahaha……hahahhaha…….

pa sm nekje prebrala tole misel……

yesterday is a history, tommorow is a mistery, but today is a gift, that is why it is colled the present…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš