Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Haloohahahaha…

matr, je fletno živet, ane……juhuhuhuhu…..jst sem si kar mal dopusta od foruma vzela, kuker nisem pisala…..hahaha… sem vas pa brala in se režala…..ma, ja, režim se tut, če vas ne berem, tk, da men je vseeno…..bilo kuda rezina se reži svuda……hahahahaha….norc kt norc…..sem mal hotla it v Lublano protestirat, kuker veselo berem mal od telih naših vrlih politikov, pa mnenja, pa te stvari in velik ljudi pravi, da so politiki itak norci…..hja, pa sem se zamislila in si rekla, evo rezina, zdej so tut politiki norci, ampak, kt norc nisem odkrila nobene podobnosti z menoj….pa mi je prišlo na misel, da bi mogoče zaščitila na uradu za patente tale pridevnik “nebulistični” norc pa pol lobirala v parlamentu, da sprejmejo zakon po katerem bi bilo po novem potrebno narest na gospodarski zbornici licenco, kjer bi preverili znanje za doseganje naziva nebulistični norc….hahahaha….matr, jst bi bla pa v komisiji, ker sem po svojem skromnemBig smile mnenju nedvomno avtoritetaWacko v nebulizmuYing Yang….hahahahaha…..kere hude nebuloze….hahahaha…sej, mogoče pa tut neWink…..hahahaha…. mam že prakso s temi licencami, sem nardila licenco za turističnega vodiča in bogato padla v prvo in teorijo in prakso…hahahaha…..tadrugič sem pa že vedla kako in kaj in bogato nardila….hahahahaha…tk, da bilo kuda, licence so zgleda važne svuda, tk, kt gunim raftarjiem na Soči…hahahahaha….

hahahaha….tale naš bad boyClap je pa men nadmodel….jst ga kar mal obožujemEmbarrassed…..hahahaha….tko fajn pove kako on vrti tele veternice, pa tut, če ni v praznini, da bi predlagala, da se mogoče naredi disciplina na olimpijskih igrah, kuker vrtenje vetrnic v praznini in v nepraznini in seveda pri različnih kp faktorjih…..hahahaha…..jst navijam definitivno za zdaj za našega bad boyaThumbs Up….hahahaha…..in pol tko prisrčno povpraša, da zdej on že obvlada vrtet tele vetrnice, ampak, da bi pa rad vidu, da se kej tut v praksi dogajaClap…..hahahaha…..ja, kva pa nej bi se v praksi dogajalo tacga…..ne vem….za moje pojme, če človek prakticira vrtenje veternice, potem se mu praksi dogaja pač vrtenje vetrnice….a bi se mogel kej druzga….ne vem…..sej, mogoče pa bad boy misle, da bi v praksi pač ljudje hodili po ljubljani z veternicami po Čopovi al kva…..ne vem…..sam probam razumeti tole bad boyevo prakso….ker, če jst v praksi prakticiram pečt kruh, ga pač v praksi znam tut spečt in imam domač kruh….hahahaha…..je res praktično znat u izi kruh spečt……jst sem ga v zadnjih dveh tednih natrenirala, kuker različne moke, pa z zelišči, pa s tačrnimi olivami, pa z orehi, pa z ocvirki, pa s čebulo, tk, da men laufa……pač praksa dela mojstra, če mojster dela prakso, sam kva bi se pa z vrtenjem veternic moglo recimo v praksi dogajati, kuker, da se pač vrtijo, pa res ne vem…..bom pa z veseljem na forumu prebrala, če bo pač šef odgovoril bad boyu……hahahahha….mam občutek, da se ljudje učijo kao tehnične duhovnosti……recimo lih tk, kt se učijo za borznega posrednika….hahahahaha…..na borzi je tut faktor važen…..hahahahaha…..sej, po vsej verjetnosti se jst čist komot motim, bom pa premislila, glede telih vetrnic, mogoče je pa kakšna tržna niša….tk, mislim, da bi štant postavila in veternice prodajala, recimo na Čopovi v Ljubljani…..hahahahaha…..

in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo, za podrobnejše informacije se obrnite na svoje dilerje……hahahaha…..branje na lastno odgovornost…..hahahahaha…..pa tut, če se vam veternica nč ne vrti, ste čist komot lahko prešerne volje, kuker tut, če se vam veternica vrti…..hahahaha….love you Heart

slišmoWacko

Lepo je če deliš