Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Živjo,
Ana, zmenen, hja, pošten povedan, tud men ni blo moje ime dolg časa všeč, pa še klicali so me čist zmeden, enkrat Ankica, enkrat Anka, pa Anica, pa Ančka, pa ana4gana,……hahahahaha…..prouzaprou mi ni blo dolg časa čist nč včeš na men, razen moje praktičnosti in jezičnosti…….hahahaha……..kar je res, je res…….hahahahahaha……..hja, dons mi je vse všeč……hahahahaha……. ampak mi je pa še vedno praktičnost, pa jezičnost nekak tanajbolj pr srcu……naprimer iz praktičnosti ne maram nerešenih zadev, zato ti drug teden pošljem fotokopije in te o tem jezično obveščam…….hahahahaha…….
Robi, hvala za pozdrave, z delavnico sem popoldne naslednjo nedeljo konec, tk, da me lohk prčakuješ proti večeru, sicer ti pa pošljem sms, da mi pošlješ navodila, kako sploh priti do tebe…….jest grem na Maribor pa na Hoče……tolk se zdele spmnem…..
Hahahaha…..mi je prou všeč, da je tud naš Avatar mal fan Castanjedota…….hahahaha…..bravo stari…..hahahaha…se mi zdi, da se mal preveč z očitki ubadaš…..ampak, sej veš….jest sm en norc….hahahahaha……pa vsak ima svojo pot……tud moja je šla skoz očitke, tk, da nisi nč posebnega…..hja, pa tud jest ne…….hahahaha……..
Bom pa še neki napisala, k se mi je glih knjiga odprla ……….hahahaha…….pa k Avatar tk rad Castanjedota bere……hahahaahahahaha…….love you Avatar……maš pozdravčke od Carlitosa…….hahahaha….
Carlos pravi, kako so stari čarovniki uporabljali rastline moči, da bi ustavili notranji dvogovor. A današnji bojevniki imajo raje manj tvegane in bolj nadzirane pogoje::::”””Enake rezultate lahko dosežemo, ko smo pritisnjeni ob zid. Ko se soočamo z ekstremnimi pogoji, kot so nevarnost, strah, zasičenost občutkov in agresija, nekaj v nas reagira in prevzame nadzor : um postane pozoren in avtomatično ustavi svoje blebetanje. Namensko ustvarjanje takega stanja se imenuje zalezovanje.””””
“””Vendar pa je najboljša metoda bojevnikov rekapitulacija. Rekapitulacija ustavi um na naraven način.””””
“”””””Glavni sprožilci naših misli, so nerešene zadeve, pričakovanja in obramba ega. Zelo težko je najti osebo, katere notranji dvogovor je iskren, navadno skrijemo svoje frustracije in gremo v nasprotno skrajnost : vsebina našega uma se spremeni v pesem hvalnico “JAZU”….”””””
“”””Rekapitulacija naredi konec temu. Po določenem času nepopustljivega napora, se nekaj znotraj nas razjasni. Dvogovor iz navade postane brezvezen, neudoben ; edino zdravilo je, da ga ustavimo.””””
slišmo