Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Haalooohhhaahahahaha……
Ja, draga Strelka….vsak ima svojo zgodbo…….in prou nobena zgodba ni ne boljša ne slabša…no, ja vsaj za mene….hahahaha….preprosto je naša zgodba, naša osebna zgodovina……..in kot taka je tanarboljša za vsakega posameznika…..hahahaha….in, če se človk poglobi v svojo zgodbo bolj kompleksno, ne samo v dogodke, ampak v dogajanje v sebi, ki dogodke spremljajo….jeza, strah, zapuščenost,krivda, veselje, sovražnost, ljubosumnost, panika, zavistnost, žalost, radost, zaljubljenost, samopomembnost, vzvišenost…..hahahaha….in postavi dvom v prevod svojega uma, ki mu prevaja pač njegovo stanje glede dogodkov…..pa lahko ščasoma čist komod človek ugotovi, da so mu prevodi uma nekako zlo mehanični, čeprou lahko nastopajao zmeraj druge osebe in drugi kraji, mu je pa prevod uma, ki mu prevaja čustvena stanja vedno zlo podoben…..ker pa sam um tega ne prepozna, dokler časa pač nima dvomljica, kuker kokurenco znotraj, pa ima seveda opravičilo, da je tokrat pač drugače in se seveda vrti samo okoli dogodkov, kot dejstvo in jih ni sposoben pogledati bolj kompleksno…..kot gibanje……delovanje……kar tudi energija je……hahahaha……hahahaha…….spet mal nakladam…..hahahaha….kuker filozofiram…..hahahaha……..sam men je filozofija življenje……hahahaha……gibanje……in ne sedenje ali stanje v neki tehniki…….hahahaha……mislim, da vgrščini pomeni filo=ljubezen, zofija=modrost……in to v gibanju ali delovanju in ne v statičnem stanju……hahahaha……hahahaha……..sej zdej ne pravm, da pejte filozofijo študirat……hahahaha……..njet……pravm samo, da poglejte na svoj lajf bolj kompleksno, gibljivo…..in ne samo kot na pravila, definicije, na katerih naj bi kao gradili življenje……..v dogajanju naprimer ene navadne jeze, lahko ščasoma človek odkrije tako svojo nemoč, kot to, da mora imeti vedno prav, do ljubosumja, strahu…..sej pravm, ni, da ni…….no, ja tk je blo pr men, pr vas je verjetno čisto drugače……hahahaha……hahahaha……jeza prouzaprou ni naše kao prvinsko stanje……hahahaha…..ma, ja jst sem en norc, pa se čist komot motim in seveda nakladam, kt živ norc……hahahaha…..hahahaha…….slava mi…….hahahaha……hahahaha…….
hahahaha…..evo je lih poštar potrobu pri vratih in seveda mi je prinesu moj izvod knjige PSI, ki mi jo je tako velikodušno poklonilo Življenje……hahahaha……matr, sem hitr odprla paket in moram po domače povedati, da so mi oči vun padle, ker tako lepega, elegantnega, tako estetsko dovršenega izgleda ene knjige, še nikol nisem niti vidla, niti imela v rokah, pa sem včasih delala v tiskarni, kuker komerciala, pa te stvari…..hahahahaha……..Eros…..svaka ti kaka……hahahahaahaha…hahahaha…..no, ja, sej nisem zdej jst nek expert za estetiko, pa to….hahahaha…..ampak me je pa izgled knjige res impresioniral in sm se čist raznežla……hahaha…..hahaha…..tk, da še enkrat hvala…….hahahaha……hahahaha…….
hahahaha….draga zmajeslovka……matr, da maš da best nebuloze…..hahahaha…..jst mam resnično smejalno meditacijo, k jih berem…….hahahaha……hahahaha……pa tista tvoja knjiga, ki še ni slovenščini, mi je tut na prvi vtis všeč…….hahahaha……sem vesela, da so ti tut prašički všeč, ker jst sem namreč dobrodušna svinja v kitajskem horoskopu……hahahaha…..pa tut tale amonit mam doma, sicer v obesku…..ali ipak………….hahahaha………hahahaha…….tk, da se tut jst poglabljam v veličino zlatega reza in seveda najraje rečem bobu bob…….hahahaha…..ali pa tudi ne……hahahaha……hahahaha
fajn bodt…zdej grem pa drva zlagat, k mi jih je lih kar prpelu…….
slišmo