Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

halooohahahaha…

hahaha…hvala, hvala, zmajeslovkaThumbs Up…za tale prispevek o stevii, zdej mi je bolj jasno za kakšno rastlino gre, tk, da, ko mi bo prišla pod roke imam praktične napotke…..hahahaha…se mi je pa tut lepo posvetilo, zakaj je moj čajevec tko kilav na pogled….hahahaha…..valjda rabi tisto lučko za zimo…..tk, da buhlonaj….hahahahaha….tisto smrečevje bom pa probala mal pršparat za zimo, ampak….hmmm….sam buh ve, če bo tako, pa še ta je tih…..hahahaha…..Beer

ja, kolk pa dober, da se je spet mal naš avatar javil….hahahaha….pa prou fajno debato imata s strelko tam v transrfingu….hahaha….no, ja, jst tko mislim in se se čist zavedam, da so to moje misli….hahahaha….pa tut mislim, da sta oba zelo iskreno in nč načitano pač iz svojih izkušenj povedala svoje mnenje in seveda se strinjam, da izkušenj človek ne more brisati, sploh ne vem zakaj bi jih, sej so vendarle naše izkušnje….iz izkušenj se učimo…..hahahaha…če se pa kej naučimo, je pa spet vprašanje, kuker kateri, itak se dogodki večinoma ponavljajo, sam, da so mogoče vpleteni drugi ljudje, al pa drugi placi….hahahaha….in mi si skozi izkušnje ustvarimo svoj miselni svet, ki pa je ravno zaradi naših izkušenj tako unikaten, pa vendarle tut podoben drugim….in tukaj velja tisto kar je za nekoga dobro, ni nujno, da je tut za drugega….hahahaha….in valjda se vsak človek sreča s strahom slej ko prej, posebno v teh cajtih….hahahaha….da pa je človeka strah, je pa zaradi slabe izkušnje in naš razum nam pač prevaja in nas hoče v bistvu obvarovati kuker pred ponovno slabo izkušnjo, zato nas pač po svoje vodi stran od nje z izgovori in blablabla in pol čutimo zmeri strah, če pomislimo na nekaj kar v bistvu moramo narediti, ampak se izogibamo….hahahaha…..to pa je guno pravo….hahahaha….in tanajboljše zdravilo, ki sem ga pri sebi spoznala, je da sem se zavedala, da me je strah in, da mi misli nabijajo v glavi, ampak sem šla naarest točno to, česar me je bilo strah…..ker pa sem pred leti padla v močne dogodke, ki so mi spremenili realnost v enem dnevu, sem pa dejansko padla v strah, ki ga prej v tej veličini sploh nisem poznala….mene je bilo strah samega sebe in vsega okoli mene…..ko je osnovna depra minila, tkole eno leto…sem dobila v roke prvo knjigo kuker duhovnosti, ampak jst sem to knjigo zgleda čist drugače brala, kot jo je avtor sploh napisal…..hahahaha…..itak sem se ukvarjala z dogodki okoli sebe, ki so mi povzročali največ strahu in vzbujali slabo vest, vse je blo bolj črno…hahahaha….ampak jst sem bla prvič čist presenečena, da je tak strah sploh možen čutiti, kot sem ga čutila in, da je sploh mogoče doživljati slabo vest, tako močno in, da je sploh mogoče čutiti tako močno bolečino razočaranja v sebi….in drugič mi je bilo jasno, da sem čist sama odgovorna za svojo situacijo in, da nima smisla, da sploh koga krivim…in sem se čist zavedala, da se mi določene stvari skoz lajf ponavljajo…..hahahaha…..tk, da jst sem začela spoznavati svoj miselni svet in urejala sem točn tiste stvari, ki so mi vzbujale največ strahu, nč nisem odlagala, ker itak nisem mogla, sem bla v totalnem kaosu za kar sem iskreno hvaležna in ne bi spremenila niti ene sekunde lajfa za nazaj….in sem spoznavala svoj razum in ker sem se ukvarjala s stvarmi, katerih me je bilo strah…..je tut ta strah popustil in je prišlo razumevanje ….in, ker sem prepoznala v dogajanju, da sama sebi nakladam določene stvari, kuker manipuliram, kuker zagovor in opravičevanje in kupčkanje…..pač iskrenost….hahahahaha…sem tut to nehala….hahahaha…..kere hude iluzije sem živela…..hahahaha….tk, da tale iluzija norca men čist paše za ta cajt….hahaahaha…. kar se mene tiče, je vse v miselnem procesu, ki nam prevaja čustva, dogajanja……vendar se pa vsak človek mora sam odločiti in se začeti spoznavati in seveda urejati predusem tiste stvari, ki jih najbolj odlaga, drgač itak trpi s tem svojim strahom, nezadovoljstvom in slej, ko prej mu tut načenja zdravje…..in vsak jih odlaga, zato ker obstaja zato ker….hahahahaha….seveda je pa najlažje it k njuejžerjem, ki prodajajo čudeže….hahahaha……temu pa jst v nebulizmu rečem hiperpotrošniška družba…..hahahahaha…..matr, al v cerku po čudež al pa k njuejžerjem, to mi je en in isti koncept….hahahahahaha….tk, da se v miselnosti človeka nč ne spremeni, lahko mu pa nekaj pomaga ali pa ne…..tk, da tut veliko sprostitvenih, dihalnih tehnik lahko človeku pomagajo,lahko mu tut šlogarce pomagajo, bioenergetiki, delavnice,velik je dons stvari, ki lahko človeku pomagajo, tko, kt tut tablete človeku pomagajo, pa maša ob nedeljah tut…..jst nisem noben sodnik, da bi zdej sodila, kaj je bolje in kaj ne, včasih bi ziher kakšnega zagovarjala, taka sem bla………hahahaha…..vendarle pa čist preprosto mislim, da dokler človek ne bo prepoznaval svojega miselnega procesa, ki mu razlaga njegov svet čustev in dogajanja in se zavedal, da ima vsak svoj svet in s tem pridobival na večjem razumevanju svojega dogajanja življenja, bo vedno bil pripravljen verjeti v svakojake predstavitve Boga, ki nej bi takoj čudežno vse pozdravil…..pol je pa men vseeno al tega Boga merijo z aparaturami ali pa z molitvijo, oziroma meditacijo…hahahaha…čez človeško domišljijo nimam pripomb….hahahahaha…..pa vendarle pri polni zavesti izjavljam, da za mene BOG obstaja, sam, da si tut človeška domišljija ne more predstavljati kaj in kako nej bi kej blo….zato pa je zdej tolk različic enga in istega Boga, da si vsak lohka svojo različico najde in se seveda gre, kera je boljš….hahahahaha….nč novga….tko dela naš um v rutini…..hahahahaha….tko se dela ovce, tko se gre borba ker bog je zdej boljši in keri so brez veze in keri imajo zdej vezo, pa te stvari….matr, da je fleten živet….hahahahaha…..cela komedija……hahahaha….

juhuhuhuhu….tole so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…..hvala za pozornostHeart….pa nam vsem želim…. bilo kuda prešerna volja naj nas spremlja svuda…..hahahahaha…

slišmoWacko

Lepo je če deliš