Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Aloha……hahahaha….
Ejga, Strelka, če se člouk brani itak vse gleda in doživlja kot obrambo……pa tut smeh…..hahahahaha……nč narobi…..vsak ma svojo egojebo…..hahahahaha….pa tut nč narobi, če se nekdo sam iz srca smeje, tut, če ni nč ogrožen in mu je pač samo smešen, pa kle mislim na prijeten, radostni smeh……….hahahahaha…..nč narobe…..hahahaha…..bilo kuda, vsak doživlja svojo egojebo svda……hahahahahaha…….
Jp, Strelka, jst pišem o svoji egojebi…..hahahaha…..to tanajboljš poznam……hahahahaha……vendar pa smo si globoko v sebi vsi podobni…..hahahahaha…..
Hja, tole moje metanje knjig skozi okno…..hahahaha……hja, kva čem rečt…tkle je blo pr men….jsz sm zmeri zlo rada brala, že kot otrok……branje je bilo lahko rečem moj hobi….jst sm živela v knjigah….kuker sm imela zmeri domišljijo razvito in že sem igrala glavno vlogo v knjigi….hahahaha……ko pa sm prišla iz pripora, pa ziher dobro leto nism mogla nč prebrat…..enostavno nism imela koncentracije in v glavi zadi mi je butalo in imela sem kuker en vakum……depra pač……nism pa nism hotla k dohtarju, ker sem vedela, da mi bo dal tablete za umiritev….jst pa tablet nism hotla jest……hahahahaha….pa sem takrat velik zelišča nabirala in čaje pila, tk, da sm se mal umirila, pa tut cajt je preteku in po enem dobrem letu sem pri frendih zagledala taplavo knjigo od Marjana Ogorevca – Karmična diagnostika in si jo sposodila…..k sm prišla domu, sem jo odprla in je nism zaprla, dokler je nism prebrala….sej štekala nism nč, ampak sem pa ugotovila, da sem po enem letu končno lahko prebrala knjigo……tut zapomnila si nisem velik…..vse, kar sem si zapomnila je bilo, da sem za vse kar se mi je dogajalo in kar se mi dogaja čist sama kriva-odgovorna…..in, da mam po vsej verjetnosti en kup odvisnosti al pa napak…..ampak, da smo vsi v istem zosu……hahahaha……sej, Karmično sem pol še velikrat prebrala……hahahahha…..ampak, k sem pa začela brat še druge knjige, naprimer tale Carlos Castanjeda me je čist znerviral……hahahaha…..jst sm ga brala in brala ampak nism ama čist nč zastopla…….hahahaha……sej čutila sem, da se ne dela norca in, da piše o svojih izkušnjah…..hahahahah….in, ker sem imela noter v sebi še veliko jeze na samo sebe, beri podzavestne agresije….. in, ker sem tut ogenj……hahahaha………sm večkrat v momentu, k nism in nism mogla štekat prebranega, pač po domače povedano popizdila, nadirala avtorja z vsemi mogočimi izrazi in jp……odprla sm okno in knjige so letele skozi……hahahahaha……se spomnem, k sem tut Tadejevo knjigo enciklopedijo zdravilnih kamnov z vso močjo zagnala skoz okno, da se je odbila od drevesa in še nekaj časa letela nazaj proti oknu……hahahahaha…mislem, da me je en stavek zmotu na 33 strani in sem se čist skregala z njim, kuker s knjigo……hahahaha…..men je bla pač kakšna informacija čist kontradiktorna, pa pol nč velik jasen……haahahahahaha……no, ja, sej, če bi živela v bloku po vsej verjetnosti ne bi metala knjig skoz okno, ampak bi jih pa ziher vrgla ob tla……hahahaha…..sem bla pač jezna na sebe, ker ne štekam……kuker, mater sem neumna…….hahahahahaha……in seveda sem se v svoji zgoščenki spreminjanja srečala točn s to energijo jeze, besa, strahu……s svojimi prepričanji o sebi in življenju in seveda sem se pošteno srečala s svojimi željami……hahahaha……..res pa je, da sm bla zmeri energičen človek…….kuker akcija………hahahahahaha…….tk, da kadarkoli jst česa nisem zastopila, me ni bilo sram vprašat…..ampak, tkrat v svoji zgoščenki spreminjanja pa nisem mela koga vprašat……pa še vsa moja vprašanja so se mi zdela na moment čist neumna…….hahahaha….tk, da sm spraševala samo sebe, sveda skozi kreganje s knjigo in avtorji……hahahaha……matr sem se srečala s svojim dualizmom v vsej veličini……..hahahaha….še dons pravm, če bi me slučajno kdo snemal, bi me ziher v tistih dveh letih parkrat urgentno v psihiatrično bolnico pelal…….hahahahaha……še dober, da sm sama živela s svojimi pesjanarji……hahahahaha……..hahahaha…..tk je blo…….hahahaha..
Dons nč več skoz oken ne mečem in se ne kregam……hahahaha…..tut jezim se ne več……hahahaha……sm pač en norc…….hahahahaha…..sam, da za take norce, kt sm jst nimajo oddelka na psihiatrični……hahahahaha…….pa me morte vi, ki tole berete mal gverat……hahahahaha….sej, k vam bo dopizdilo, vi kar povejte…….hahahaha…….men je useen……hahahaha….me bo že šef skenslal, če ga bom preveč srala…..hahahaha….no, se mi zdi……hahahahaha……pač rada pišem…….hahahaha….
Hja, Brezo, sej tele rdeče mušence sm jst že enkrat jedla…..hahahaha…..pač en frend se je neki zastopu in je baje samo mušnice posušu, zmlel in naredu kolač…….matr, k je povedu, kva je naredu, pa da bi nas ene par tut tole probal, sem imela čist knedel v grlu, kuker strah……hahahahaha……sam, ko je pa razložu kako se je lotu postopka in kva je preštudiru pa te stvari…..hahahaha…..smo pa mi tut kolač pojedel…….hahahaha…..kolač je bil fenomenalni, kar se tiče pa zadetosti…….hahahaha….smo pa ugotovil, da je dal kar mal premal v kolač ……hahahaha…..hahahahaha….
slišmo