Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

En prou lep deževni br dan,

hahahahaha….tale moj pesjanar….hahaha…ta je brihten, evo, pač dežuje in pesjanar ni glih pes, k bi se rad sprehajal po močnem dežju…..hahahaha….pa me je dons zjutraj čist presenetu, kuker on bi šel v dež……ja prou, pa se oblečem in ga spustim ven, pa jo pesjanar čist suvereno zakoraka do cliota, se usede in me gleda, kuker stara pel me na sprehod….on se ne bi sprehajal, ampak bi se vozil v avtu…..hahahahaa….ja, kva sem hotla, šla sem po ključe, mu odprla avto, mal šipe odprla in sva se lepo pelala na sprehod ene trideset kilometrov….hahahaha…..pa je blo…….pesjanar zadovoljen, jest tud….vesolje tud….evo…vsi zadovoljni……..hahahaha…….

Hja, Carlitos je reku, da bo mal frej……uf…uf……ste se eni ziher oddahnili…..saj, sej vem, nikol ni za vse prou……..zato pa pravm, glavn, da je men prou, po ziher vem, da je vsaj enmu prou……….hahahahaha…..

Tale moja zgoščenka, jo bom spet mal ukurblala……hahahahaha……če zdele nazaj pogledam, je blo pri meni prou zanimivo, da sem jest svoje fante al pa svoje veze “čistila” bolj pri zadnjih……saj, ko sem se spopadala s sojim splavom in svojo nosečnostjo, valjda sta mi v spomin prišla tipa, s katerim sem pač seksala, ampak se mi nekako sploh ni zdelo “vredno”, da se okoli njiju ali pa mojih drugih vez sploh kaj zadržujem……..hahahaha……..hja, moj ego je bil nabildan…..hahahaha…..kuker, kva boš zdej s temi tipi, sej sploh nimajo velikih vlog v tvojem življenju………hahahahaha…….ego na petstošestnajto potenco ali pa na tisočpetsto……hahahahaha………..če zdele pogledam nazaj…..hahahahaha…..bilo kuda, egojeba svuda….hahahahaha…….

No, pa mene seveda zmotjo vse te ljubezni, o katerih je folk skoz neki govoru, sej Marjan je reku v karmični brezpogojna ljubezen, ampak v Marajnovem kontekstu se mi je poklapalo, ko pa sem vidla okoli sebe, kolk so v si polni neke ljubezni, je pa men šlo kar mal na kozlanje…..jest sem čist vedla, da, ko Marjan v knjigi uporablja izraz brezpogojna ljubezen, da ne naklada, sam, kaj naj si pa mislim okol te brezpogojne ljubezni, pa pr mejduš nisem vedla……hja in seveda, me je jebalo……k svina…..pa tud v drugih knjigah sem prebrala brezpogojna ljubezen…..blabla…….men je šlo na živce…uuuooornnnnk….hhahahahahha….

In evo mene, jest začnem mozgat okol te ljubezni, pa ljubezen gor, pa ljubezen dol, pa kva naj zdej to bo………hahahaha…….pa sem si rekla, da jest marbit ne vem glih prou velik okol ljubezni, saj sploh nisem imela nobenih daljših partnerskih zvez……..hmmmmm……in sem že bila noter v svojem mozganju in sprejemanju……in svojih egokonstruktih…….hahahahaha……..enostavno mi ni dal miru, da jest, k nisem poročena, pa nimam daljših partnerski vez ne vem, kaj je ljubezeen, drugi k pa so poročeni, pa to vejo……hja………tega nisem mogla kupit…….men je močno smrdel……..hahahaha…..tk, da sem se začela uuooornnk raziskovati in seveda pogruntala, da pač jest pojma nimam kaj je to ljubezen, mam pa pojem, kaj je to zaljubljenost…..in seveda sem si na internetu prebrala, da pač zaljubljenost traja nekje do tri leta,pa evforije, pa vse te psihološke razprave, potem pa je treba graditi na odnosu, da preraste v spoštovanje in ljubezen…….hmmmmm….kakšna ljubezen….men nč jasen, sej, k sem pogledala mal okoli sebe, sem lahko vidla, da ni nevem kakšne ljubezni pri frendicah, ki so ble poročene, hja, neka namišljena vsake tolk časa, pol pa spet obtoževanja, v bistvu bolj ena navajenost, sicer je pa polno ločenih, pa tud v drugem zakoni ni blo bogvekaj……..aja, pri določenih sem vidla ubrano sodelovanje in spoštovanje, mogoče dogovor, sam prou neke ljubezni pa res ne………tkle sem jo jest šopala v svojem umu……hahahaha……pa jest rekapituliram svoje zaljubljenosti in pogruntam, da so bile zaljubljenosti v otroštvu po občutku veliko bolj “polne” nekega vznesenega občutka sreče, kot pa kasnejše zaljubljenosti, ko smo že seksali…..hahahaha……..hmmmm, ko sem začela s seksom, so bili moji občutki zaljubljenosti bolj zemeljski, realni…..hahahaha…..pa vendar sem si mogla v rekapitulaciji priznati, da gre za enak občutek, le, da je bil v otroštvu veliko bolj poln,vznesen in hkrati realen lahko rečem tudi “strasten”, ko pa sem začela seksati, se je pa ta strast spremenila v poželenje…….hja, tkole sem jo jest študirala v sebe………ugotovila sem tudi, da sem imela prouzaprou kot otrok izredno strast do življenja, do narave, do vsega, do knjig, do dela……, ko pa sem začela seksati, posebno po prvem splavu, in po rojstvu otroka, sem pa jest začela izgubljati strast do življenja…..da se zastopmo, govorim o strasti do dela, do vsega, do spanja, do narave…..do vsega……in v svoji rekapitulaciji sem odkrila, da sem začela izgubljati svojo strast nekje po dvajsetem letu…….ne zamenjajte zdaj spolne sle s strastjo……..naprimer, nekdo ima vso strast pri zbiranju znamk,al pa za šport, za sex mu pa ni, pa za druge stvari tud ne, tk, da jest sem ugotovila, da sem imela neverjetno strast do vsega………po dvajsetem sem jo pa zasledila le še, če je šlo za kakšen nov posel,in mi je bil izziv, tam sem res delala s strastjo, ko sem obvladal, me je strast minila, pol je bla rutina……….tkle sem si jest priznavala……..sam mi ni dalo miru, kuker, sej sem se po dvajsetem kar trikrat bolj “resno zaljubila”……..ampak meni zaljubljenost ni glih čist špilala…..prouzaprou nisem bila bejba, ki bi se zaljubila pet, šest puta, u roku od tri minuta……hahahaha…..nasprotno……pa še takrat mi je mogel bolj tip zatežit, tipi so se me tud bali, sem bla kar možača, kuker bolš, da me pustiš pr miru, jest lohk vse sama…hahahaha……jest se spogledovati, pa te zadeve sploh nisem znala, včasih so me frendice mal učile, ampak, sem bolj zarukane sorte, se mi je zdel butast……hahahaha…….in se nisem mogla otresti, da mora pri meni bit še kakšen egokonstrukt pri telih mojih zaljubljenostih po dvajsetem letu….hahahaha…sem se ubadala z rekapitulacijo kar tedne, pa sem šla v proces- meditacijo po karmični, pa meni še vedno niso bile čist jasne moje veze, sej jeze, pa zamere, pa odmere, tega nisem več imela, čustva so bila sprejeta, sam jest sama sebi nisem glih čist bla jasna…….kuker se s tipom srečava…..fino, preskoč kao iskra in sva zaljubljena in pol je odvisno, enkrat sem se odljubila po enem letu, enkrat po letu in pol in enkrat v parih mesecih,……hahahaha……zanimivo, prau s tipom, s katerim sem prekinila po parih mesecih, sem se hotla poročiti in sem poroko odpovedala dva dni pred zdajci……..hahahaha……kuker, da bi izivala……men je v rekapitulaciji mojih odnosov res začelo smrdet, prauzaprou se mi je zdelo, da sem samo sebe nategvala………sej, zaljubljena sem bila, pa tipo tud, sam……men je smrdel……pa pol še zadnaja relacija v tujini, pred dobrimi petnajstimi leti…..hahahhaha……trajala je leto in pol, od tam sem kar zbežala……hahahahaha…..hop otorka na avijon, dokumente, kar sva uzeli s seboj, vse ostalo sem pustila za sabo in papapapapapapa………pa nikar ne mislite, da sem se doma v Sloveniji pol dober počutla……hahahahaha……..čist zajeban……….tk, da, ko sem se začela s svojimi parnerskimi vezami uuooornnnkkk ukvarjat, sem šele ugotovila, da imam cel šmorn………hahahahaha…..ne palačinke….hahahahahaha……cel šmorn……..

Tele moje partnerske bom pač jutri nadaljevala, ker drgač bo res čist predolg post……hahahaha……še dober, da nisem mela nekaj deset resnih zvez…….hahahahaha……ta bi bila pa res mal dolga……hahahaha……ali pa tudi ne, sej, ko je enkrat vzorec jasen……hahahaha….je vseeno kolk jih je blo……..hahahahaha……

slišmoFlower

Lepo je če deliš