Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Allllloooooooohhhhhhaaaaa……..

sva s pesjanarjem lih iz sprehoda po gozdu pršla……njet lisičke…..njet jurčki……hahahahahha……ampak je pa lepo, kuker kar mal mistično………hahahaha……rahla meglica v dolini in kapljice dežja, ki se prou lepo lesketajo v skoraj floresčenčno zelenem mahu……prou čarobno……..hahahahaha……pa tele jesenske barve…..kuker cel hrib v različnih barvah…od zelene, odtenkih rjave, oranžne, rmene….rdečkaste…….vvvaaauuuuu………čudovito……z eno besedo in brez podnivojev in nivojev je preprosto čudovito………..hahahhahaha………

Pa lohka po forumu preberemo, kuker je nova tehnika na pohodu……hahahaha…..pardon……kuker niso vse delavnice al pa seminarji pač tehnike, kar je tut resnica……………hahahaha……..hja, men prouzaprou fuuulllll tega znanja manjka…….kuker tehničnega, kuker držat se samo ene tehnike in jo znat kuker ponavljat……hahahahaha….jst sm zgleda njet gut študent ponavljanja, kuker posnemanja………hahahahaha….hahahahaha……..hahahahaha…….hmmm, če bi morala zdej sebe ocenit z lestvico od 1 do 10….hahahahaha……bi imela pri posnemanju pač enostavno 1…..hahahahaha…..no, pa sm spet na začetku……hahahahaha…..ani fajn…….hahahahaha

Še dober, da sodelujem na forumu, pa tko kej znanja pridobim……..hvala, hvala…….matr, jst se resnično vsak moment kej novga naučim…….sem pač nevedna…hahahahaha……..hahahaha………pa lohka pol to , kar sm se naučila novega pač primerjam s starim……..hahahaha…….no, pa sem tole vse mal primerjala…….hahahaha…….hja, za primerjavo si morm pač cajt uzet……..rabm pač cajt, da lahko naredim primerjavo……se pravi, da naredim vse kar je v moji moči, da je recimo moja primerjava pač kompetentna mojemu znanju……hahahaha…..moje znanje, pa lahko izvira recimo samo iz prebranega, ali pa tudi iz izkušenj……. nč važen, ampak še vedno pa je to moje znanje, kuker vaše, je pač vaše… in kako ga podajam al pa razmišljam, je pa moje delovanje v pisani besedi …….hahahahaha…….hahahaha……tk, da sm zdej sklenila, se pravi nardila en sklep…hahahahahaha……..in sicer, da sm še vedno znanstvenik nebulizma……hahahaha…….ampak nisem več norc realizma……..hahahaha……njet norc realizma……..to je preveč vsakdanje……a se vam ne zdi……..hahahaha……matr mam ego ane……nč več ne bom tkole vsakdanja……kuker norc realizma…….hahahahaha……..njet…….sem nardila korenito spremembo pri sebi…….hahahaha……sej veste spremebe so naša vsakdanja stalnica……hahahaha…….spremembe so dejstvo……..in ne koncetpt……hahahahaha……..evo sem si spremenila naziv, to je zunanja sprememba……….jst sm od zdej naprej norc idejnega realizma………hahahahaha………ani huda……..hahahaha……no, ja vam se mogoče ne zdi…..hahahaha……men je pa čist huda……..idejni realizem……..hahahahaha………in jst sem po domače idejni realist…….hahahaha…….kuker tukaj in sedaj sm norc idejnega realizma……hahahahaha…….sej poznate Don Kihota in Sančo Pansa….hahahahaha……recimo Don Kihot je idealist, Sančo Pansa pa realist……tkole mamo pač tut mi v sebi se mi zdi, kuker oba lika in pr men sta pač ta dva lika eno….hahahaha……..hahahaha…….če tkole na razumu pač prevedemo idejni realizem, ga pač prevedemo tako, da so nam ideje pred resničnostjo………hahahahaha……ampak…..hahahahaha……jst te ideje preprosto živim…….hahahahaha……..in je mogoče lih zato moja resničnost recimo humoristična……hahahahaha……….hahahaha………a vas zanima zakaj sem si zdej spremenila naslov……hahahahaha……evo, tkle je……..sem pač doživela v dogodku spoznanje……..hahahaha…..kuker eno razsvetlenje…..hahahahaha……sej veste, vas oblije bela svetloba, pa tele frkvence, pa vas mal ruka, pa te stvari……………hahahahahaha…….pa sem se pol mal sprehodila ob vodi, njet po vodi, ob vodi…..hahahahaha……..pa mal vode sem spremenila v vino…..hahahahahaha……kle si lohka mislite, da sem si pač po domače špricer nardila…..ker je pač greh ane, da bi vino redčla z vodo, če pa vodo oplemenitim z vinom…..hahahahaha….je pa quulll…..to je ta moj idejni realizem v dogodku in ga preprosto živim…….hahahahahaha……..hahahahaha……no, pač sem doživela spoznanje, da v bistvu za energijo kao povezovat al pa kanalizirat in usmerjat nujno rabiš roke……hahahahaha…….ne gre brez rok……hahahahahaha……ta je res huda……….hahahahaha……hahahahahaha………matr, kva nej jst zdej mojmu frendu rečem, k nima ene roke……ejga, stari, eksplicitno morš met obe roki, če se hočeš it delo na energetskem telesu, pa se konektat z energijo vesolja, seveda na tej delavnici…..hja, na drugih pa nč ne pravjo okol rok, evo, kle maš spisek, na katerih delavnicah niso pri delu z energijami na energgetskem telesu zahtevani obe roki…….drgač pa stari, verjemi vse je energija in za energijo sploh ne rabiš rok, vse se dogaja v tvoji zavesti…………matr, tale se mi zdi čist leva, al pa desna, predvsem pa kontradiktorna v moji glavi……….hahahahaha………hahahahahaha……..sej, recimo sem nardila primerjave….pa iskala po svojih spominih, al je bilo pri katerekoli tehniki pač eksplicitno poudarjeno, da morš za delovanje s svojim al pa tujim energetskim telesom imeti roke……in njet…….jst se te informacije re ne spomnem……pa tut logično mi ni, sej energija ni odvisna od tega kako mi z rokami mahamo…….kuker naprimer……po petih minutah pritisni v energetskem telesu na tretjo točko in mahaj potem dve minute in pol v eno smer in eno minuto v drugo……in zato energije ve kam it in kje se skonektat……al kva…….ker če ne bi imeli rok, pač energija ne bi vedla kamm it, pa rabi, da se usmeri……hahahahaha……..sej, pravm, jst sm en norc, pol je pa čist useen al sm zdej idejni realist al pa buh ve kere naslove bom še odkrila….zna bit še zanimivo s temi mojimi nazivi……..hahahahaha…….matr a ni tale mal bosa……..kuker brez štumfov…….no, sej, če si bos je še vse uredu, sam, da maš roke, da lahko skonektaš vse tele energije, ki so v nas in zunaj nas in si potem s tem širiš zavest al kva in presežeš kuker vse ostale tehnike in strah……hahahahaha…….ta je huda tkole v moji realnosti idejnega realista…….hahahaha……..sej, verjeten jst pač ne razumem……ampak s tem, kar pa razumem o energiji, je pa to, da energiji ne moreš ukazovati kam nej gre………še najmanj pa z rokami….lahko pa jo z vso pozornostjo, ne koncentracijo ampak zavestno pozornostjo, ostrim zavedanjem sedanjosti ali pa brezpogojnim delovanjem samo podpreš, pacient jo pa doživlja, kakor jo pač že doživllja………hahahaha……res so roke in noge normalno del našega telesa…….vendar pa, če čloovek misli, da je za energijo potrebno imeti roke in noge in, da jo potem lahko konektaš in marbit kuker usmerjaš, sej drgač res ne vem zakaj bi kdo mahal z rokami, potem človek čist preveč tehnično gleda na energijo………pozornost prihaja iz naše zavesti in kamor gre naša pozornost, gre naša energija, ne kamor gre naša koncentracija, koncentracija je samo del pozornosti…………in roke res ne morejo bit eksplicitno zahtevane pri seminarju, kjer se telesa človek sploh ne dotika, vsaj v mojem razumu…..hahahahahaha……..hahahaha…….

sej, če pa se gremo masažo telesa, pa res rabmo roke……in, če se maser sam počuti napet…..potem je to njegova energija masaže, masira pa itak z naučenimi kretnjami……pol je pa vseen kakšne simbole še dela zraven, jih dela pač v napetem stanju…….v nebulizmu je važna energija našega delovanja……sej vem, zdej lohka kakšni rečejo, sej se maserji prej spucajo, povežejo, zaščitijo……hahahahaha……..te so hude……..tako so se naučili, v to verjamejo in to delajo……sej ena mamca tut verjame, da se boljš počut, k gre
k maš in moli in se res boljš počut in to dela……hahahahaha…….hahahahaha………to je za mene recimo mehanika……..to so naprimer za mene mehanični vzorci in mehanično delovanje, ki v bistvu prihajajo od zunaj in je seveda preračunljivo………..hahahaha….kuker, če narediš to, je zaščita, če narediš guno, je pol odprto…….če greš k maš si zaščiten, če moliš si odprt…….hahahahaha…….hahahahaha………pol je pa čist vseen al je človek napet, na šest…….sam, da naredi mehanično zaščito…….kao pred energijami in se poveže kao z drugimi energijami ……al kva….hahahahaha……in je pol v drugem svetu al kva………..hahahahahahha……matr, sej jst se trudim razumet vse te nove seminarje …..še dober, da mamo ta naš linearni čas, da lohka brez problema počakam, pa bom mogoče, kdaj kasneje razumela, sam se mi zdi tale, da morš met pač roke za seminar dela z energijami, ki pa se ne dotika telesa, ampak dela samo na energetskem telesu, pač čist preveč kontradiktorna vsemu znanju, kar sem ga skunzumirala…….sej, zdej jst nism nč nestrpna, al pa kej, bom počakala na moje razumevanje…….hahahahahahaa……nč odvisna od cajta, kuker u smislu, da morm kuj razumet…….pa nč se ne zdim sam seb neumna, ker pač ne razmem…….sem pač en norc…………hahahaha………hahahahaha……sicer je pa tut tko, da recimo lih ne vemo čist točen, kaj bi pa na moje vprašanje odgovoru pač človek, ki je dotične seminarje prvi začel predavati ……….hmmmm……….hahahaha……hahahahaha…….matr je fajn…..hahahaha….kar pa še ne vem, bom pa mogoče še zvedla……….hahahahahah……..sej cajta mam dost…..lih prou…..prouzaprou lih tolk kt vi…..hahahahahaha………se pravi en dan še vedno merimo z 24 urami……hahahaha….hahahaha….pa čudovita jesen je zunaj……..fajn bodte……….in hahahaha…..hahahahaha…..

uf….uf…..uf…….tale dons je pa mal dolga…..a se vam ne zdi…….haahahhahahahah

slišmoWacko

Lepo je če deliš