Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Hejga, Janko

dobrodošel u nebulizmu…..Thumbs Up…..hahahaha……

hahahaha…….dragi Janko…..hahahahaha…..matr, tale tehnika z metanjem palce…..hahahaha…..tale je pa res prava bomba…….hahahahaha……maš čist prou……hahahahha…….tvoja tehnika za dosego razsvetljenja dokazano dela……hahahaha…….namreč…..hahahaha……moj pes je čist razsvetljen…….hahahaha….dokazano……..pa verjeten še ker drug pes……hahahahaha……sej, da bi vedla kva zdej pesjanar mantra čist točn u človeškm jeziku…..to ne vem…..hahahaha……ampak je pa pri tej tehniki radosten, poln ljubezni, pristen……njegova mantra je prbližn takale….haaahaahaha…..tk, da zgleda čist spontan in povezan gor-dol, noter-vun, levo-desno……..čist razsvetljeno…kuker deluje iz use praznine…..hahahaha……..pa še dihat zna dober tale ognjeni ali pasji dih…….hahahaha……..matr, čisto razsvetljnstvo, pol pa karkoli si že kdo misle okol razsvetljenstva……hahahahaha……hahaha…..hov,hov……hahahaha…….sej, dragi Janko……k sem domu prnesla psa, kuker bejbiko, resnično še ni obvladal te tehnike……hahahahaha…….ampak sčasoma sva se jo pa oba z veseljem in z vsso pozornostjo naučila in jo dnevno izvajava…….hahahahaha……tk, da usi, ki tole berete……hahahaha……morm priznat, da tale Jankotova tehnika dela k svina…….hahahaha……dokazano…..hahahaha…….prou lepa hvala Janko, da deliš z nami svoje tehnično znanje……hahahahaha…..hahahaha…..bilo kuda, tehnika s palco, se izvaja svuda…..hahahaha….hvala, hvala……hahahaha……

hahaha….Janko, mi je pa tista tvoja izjava zgori ušeč, da so te dober nategnili…..hahahahaha……hahahahaha………a drugi so te nategnili…….hahahaha……jst, kot norc mislim, da dokler časa bodo drugi krivi-odgovorni, da se ti počutiš nategnjenega…….hahahaha…..iščeš krivce in vzroke pač zunaj sebe in ti še naprej želim veselo iskanje……..bilo kuda vzroke najdeš svuda……….hahahaha……to je sicer precej normalno stanje človeka in človeške zavesti v današnjem času…….hahahahaha……in je verjetno tudi okronano z zdravo kmečko pametjo……hahahaha……ampak, tole so nebuloze in jst, kot samookronani norc al pa znanstvenik nebulizma……hahahaha…….izjavljam, da usak sam sebe nateguje in, da ima enostavno s tem, da misle, da so ga drugi nategnil en občutek pripadnosti (čeprou se mi to zdi čist kontradiktorno…..hahahaha…….ampak jst sem ljubitelj kontradiktornosti…..hahahahaha….) in s tem tudi kao zdravo kmečko pamet……hahahahaha…..hahahaha……sej, dons so pa tut taki cajti, da je sam še norc lohk zadovolen kmet……….hahahahaha…….pol pa spet nevem kva nej delam zdej z zdravo kmečko pametjo……hahahaha……kuker bilo kuda, kontradiktornost mi je realnost svuda…..hahahaha….hahahaha….

Ej, dragi Janko, fajn bot……zdej grem pa mal palco metatClap……hahahaha…..in seveda bom z veseljem mantrala…..takle mamoClap……kuker tak je, kaj jeClap…….in to prou usak momentClap…..hahahaha…..pa me čist boli qurac kje in s kom sem…….hahahaha…..hahahaha……ker, tak je, kak je…..in se nč več ne počutm zgubljeno v času in prostoru…..pa tut nobenga občutka nimam, da me kdo nategujeApprove….hahahaha…….hahahaha…..hahahaha….

slišmoWacko

Lepo je če deliš