Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br dan,
juhuhu….forum….je spet…..tu……hja, saj vem, Diagu,….trkam kt en norc v les…..hahahaha….vcasih se clo z glavo prbijem…..haahahaha….ampak…tkle z glavo prbit…je pa vcasih cist kul…..lohk pa tud …tkle nas kej u glavo prbije….hahaha….mam eno frendico…ki ma res eno izvirno…ona pravi, da jo je prbil usred čela blesavog….hahahaha…poseben, ce kej skonta….love you frendica…..hahaha….pazi na čelo…
Hja, tale energija polne lune je bila pr men res aktivno nezna….hmmmmm…..sem bla pred tremi tedni na djotisu pr en frendic…..sej djotis sem si dala delat ze pred tremi leti, k sem pr Marjanu u knjig njegovga prebrala, pa me je res zanimal, kva pa kej men prav….hja…to kar sem slisala pred tremi leti je potekal nekako takole, da ja…palneti…pa te stvari…pa ja, da sem se rodila na cist dolocen cuden cajt….ampak, da ja….sem ze sama hotla….sam, da mam verjeten velke probeleme skoz lajf s svojo okolico…in, da me ljudje pac ne zastopjo…al pa jest ne njih….hahahha….ampak, haha …tale je taboljs….nisem jest kriva…hahahaha….so planeti….hja, jest sem u tolk kriva, k sem se rodila glih tist cajt…..pa prav gospa, ki mi razlaga djotis dalje, da pac moram v naslednjih treh letih uuuooornkkk delat na svojih transformacijah….da mi kaze….bl slabo, ce ne bom res zagrizla….in, da imam transformacije skozi dogodke s prijatli…in, da sem prisla na tole zemeljco, da presezem okultizem….pa, da nimam vec velik cajta….u bistvu sem se ji kar mal zasmilila…, ampak sej gospa tud ni mogla drgac povedat, kot je….jest se pa spolnem, da sem takrat cist zamisljeno odpeketala domov in studirala kva sploh pomeni res okultizem….in kva pomeni tocni cajt mojga rojstva….hahahaha….hja, pa sem scasoma dobila odgovore na vsa moja vprasanja, sej odgovore clovk dobi, sam, ce ga zanimajo….se dober, da mamo ta linearni cas……no, pa sem bila pred slabim mesecom pr frendici, ki sem jo med tem casom spoznala…no, ona pa tud djotis zlo dober razlaga….pa me je neki zanimal…..evo pa jest sprasujem,….pa ona odgovarja….pa men res pocas rata jasno, da ja….lohk se se upiram, al pa si priznam….je kakor je… in moj planet je venera…..res…je….priznam….cist zavestno sprejemam….nc borbe vec….in seveda sem si zazelela cist navaden al pa cist poseben kamen…..kuker kdo to jemlje…hahahaha….sej za otroke venere je lahko kamena strela al pa diamant al pa celestin….tk, da diamant…je cist predrag…hahaha…pa se za mene, k mam rada bl velke kamne za v roko…hahaha, kameno strelo mam res eno fulll lepo doma in jo tud uporabljam ze tri leta zivi z menoj, ampak jest sem si zazelela celestina….in…seveda vkljucila vse veze in znanstva, seveda tud nasga mojstra Tadeja povprasala, ampak jih nima, je sel cist u poden z njimi, tud enga vec nima za sebe….. in cakala od kje jo bo prlomastu….in evo….sem zvedla vceraj, da je na poti res lep primerek celestina in tud se eden za mojo hcero…hja, k je pa tud venera njen planet….kva pa cmo….familja…..hahahaha….
Tk, da z energijo kamnov, je res fajn delat….in tanrboljs s cisto namero…..in v sodelovanju z naravo….jest sem zmeri pobirala navadne kamne okol in jih vlacila domov…hahaaha…pa se dons…..to mam najraje….se sprehajat ob reki …..in gledat kamne…..mam cudovito zbirko…..sem pred tremi dnevi postavila novo skulpturo iz kamnov v sredino vrta…..hahaha….jest mam pac svoje samanske obrede….in se ne dam motit….hahaha….zmeri mora bit mal po moje…..hja….kva pa cmo….sej pol pa najdem v kaksni knjigi cist podobno skulpturo, al pa njen opis……hahahaha….takele se mi dogajajo odkar ne jebem vec pogojenega uma….moje geslo je z intuicijo naprej…..

slismoHeart

Lepo je če deliš